Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no pokavaď ti to bude někdo dělat tak si na to musí udělat formu,pak odlejt atd...a příde tě to na stejný prachy,možná i víc.a to se ti jako líbí?mě teda určitě ne.kdyby si to viděl z boku tak to je pěknej rypák

Odesláno

jo jo mě se to libi, ale je pravda že z boku sem to neviděla, viděla sem to i v sedivy a to vypada lip nez ta bila...to je mi jasny ze by tto nebylo nic levnýho, ale treba aspon trochu levnějsi?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nechci vam radit ale uz to mam na aute a vypada to super hlavne si to nemusis nechavat delat akorad si sezen naraznik ze 407 je to uplne stejnej naraznik a v jakykoliv firmne ti ho napasujou

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Sice nemám model který zrovna chceš, ale budu mít formu na tento nárazník (viz foto), jinak by se dala udělat i na jiný, ale to už se musí zaplatit vývoj, nebo sehnat víc zájemců.

post-0-14109595783386_thumb.jpg

Odesláno

díky za odpověd, ten je dobrej, ted sem si vyhlidla jinej, kdyz tak bych poslala mail s obrazkem, nevim totiz jak se sem vkladaj, je to pojmenovany type-r

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...