vor Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 zdravíčko peugoťáci mam prosbičku koupil sem 405 sri 91 rok a chtěl bych se zeptat jestli se do toho mího šajtána da nalít natural 98 mam tu kousek benzínku a tam maj o 0.50 kč dražší než 95 děkuji vám strášně moc. hic sunts leones! Citovat
KoudaK Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Já to taky jednu dobu bral a nic se mi nestalo.. Tam jde jen o to,že tam je větší obsah oktanů... Citovat
jozefsv Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: KoudaK Já to taky jednu dobu bral a nic se mi nestalo.. Tam jde jen o to,že tam je větší obsah oktanů... mozes kludne tankovat.cim viac oktanov tym lepsie spalovanie,vykon ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: vor zdravíčko peugoťáci mam prosbičku koupil sem 405 sri 91 rok a chtěl bych se zeptat jestli se do toho mího šajtána da nalít natural 98 mam tu kousek benzínku a tam maj o 0.50 kč dražší než 95 děkuji vám strášně moc. hic sunts leones! Jo v pohodě, nic se nestane. Akorát tě chci poprosit aby jsi příště zvolil lepší název, ono \"Prosím o radu\" toho moc neříká Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.