Návštěvník Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Kong pohoda ved nie každý ma trpezlivost.(načočítat:D):super:super:super Citovat
KoNG Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: feldo Kong pohoda ved nie každý ma trpezlivost.(načočítat:D):super:super:super Mě už přestává bavit psát pořád dokola to samý já s ito třeba otrocky přečetl vše když jsem začínal ! a chtěl něco vědět BTW: pak se každej diví, že je tu 12 stránek když se tu mele pořád to stejný já bych to promazal aby to bylo přehlednější [upravil dne 3.11.2007 KoNG] Citovat
Návštěvník Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Ja ta plne chápem:roker No ale to neznamena že ak ty zodvihnes smeti zo zeme a hodíš ich do koša že to tak vedia aj ostatný:DJa som tiež ten čo si prečítam čo sa dá a čo ma zaujme opoviem alebo sa pobavím .:super:super Citovat
KoNG Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: feldo Ja ta plne chápem:roker No ale to neznamena že ak ty zodvihnes smeti zo zeme a hodíš ich do koša že to tak vedia aj ostatný:DJa som tiež ten čo si prečítam čo sa dá a čo ma zaujme opoviem alebo sa pobavím .:super:super Máš recht proč se vzrušovat ... lepší bude nereagovat na takovej dotaz Citovat
wena99 Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 prosím může mi někdo říct ČESKY co to je ta MUX ????bohužel neumím anglicky:( Citovat
denoo Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 mux je ako multiplexova zbernica, davat sa zacala do 206 tiek od roku 2001 a hore, nemux boli tie starsie, muxove uz mali napr moznost palubneho pocitaca a takych srandiciek Citovat
kumace Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Zdravim. Tiez rozmyslam o tom palubnom PC. Mam 5P 1.4e, r.v. 6/2003, verzia 2AKFWF. Display typ A - len hodiny a datum a signalizacia otvorenych dveri. Ani teplotu nezobrazuje. Precital som cele forum ale vacsinou to upravovali HDi. Packu este pozrem ci, sa da otvorit klobucik. Myslite ze pojde aktivovat PC cez diagnostiku?(keby bol uz zapnuty nenamietal by som ). Myslim, ze podla roku vyroby by to malo mat aj MUX aj vhodne BSI. Vacsina "odbornikov" mi povedala ze to nepojde, ze to nema palubny pocitac. Pomozte mi vyviest ich z omylu [upravil dne 14.11.2007 kumace] Citovat
KoNG Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 tuším že u benzinu není pal. PC k dispozici - pokud jej nemá v základní výbavě. Pokud jde dodatečně aktivovat tak by měla stačit výměna displeje + páčka [upravil dne 14.11.2007 KoNG] Citovat
Tommy002 Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 A neexistuje nějaký online ověření jestli jde palubák doplnit???Např. že bych zadal VINko?? Citovat
denoo Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 sak skoc do toho peugeotu, tam to mas naistejsie Citovat
kumace Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Moze byt pravda ako hovori KoNG, ze u benzinu neni palubny PC? Kto z vas to videl na nom urobene? [upravil dne 15.11.2007 kumace] Citovat
denoo Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 je palubny pc, preco by nemal byt Citovat
kumace Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Tak informoval som sa v peugeote. Ten displej typ B (3riadkovy) stoji 5400,-SK !!! Uvidim ci sa mi podari zohnat niekde pouzity. Citovat
kumace Odesláno 18. listopad 2007 Odesláno 18. listopad 2007 Pozeral som na kabel veduci k displeju (typ A). Ma 5vodicov. Mam kontakt na ten sirsi displej za cenu 2000Sk. Packa by mala ist vylupnut lebo vyzera ze to neni jeden kus. Uz len neviem ci to pojde aktivovat na diagnostike u 1.4 benzin 2003. Skusim dat dole ten klobucik na packe a stlacit tam to skryte tlacitko ci nastane nejaka zmena u stareho displeja typu A. Citovat
kumace Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: kumace Pozeral som na kabel veduci k displeju (typ A). Ma 5vodicov. Mam kontakt na ten sirsi displej za cenu 2000Sk. Packa by mala ist vylupnut lebo vyzera ze to neni jeden kus. Uz len neviem ci to pojde aktivovat na diagnostike u 1.4 benzin 2003. Skusim dat dole ten klobucik na packe a stlacit tam to skryte tlacitko ci nastane nejaka zmena u stareho displeja typu A. Tak dal sa dat dole ten klobucik. So slamkou som ucitil ten kontaktny pruziaci pliesok. Uz len ist na diagnostiku s namontovanym displejom a modlit sa ze to pojde. Citovat
Tommy002 Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Jenom informuji, že v nejbližších dnech zkusím natřískat palubní počítač místo těch ošklivých hodin...V případě úspěchu zašlu fotodokumentaci, tak držte palce Citovat
Tommy002 Odesláno 22. listopad 2007 Odesláno 22. listopad 2007 Tak palubák dnes úspěšně zapojen...Jenom pro upřesnění nejdříve jsem měl pouze hodiny...Dokonce jsem nemusel ani na diagnostiku...Akorát jediná vada na kráse je, že nejde vynulovat (resp. zůstali mi po předchozím majiteli displeje hodnoty ujeté vzdálenosti, průměrná rychlost a průměrná spotřeba)...Netuší někdo co s tím???Resp. zatím mi přišlo, že dle návodu podržet tlačítko na přepínání nejde... Citovat
kumace Odesláno 22. listopad 2007 Odesláno 22. listopad 2007 Nazdaar. Aj ja som uspesne dnes kupil a zapojil displej typ B. (2litre ma stal + cas zohnat ho). Po kupeni som isiel hned na diagnostiku ale mal tam daky slaby softver takze nic s toho nebolo a ja ze skusim aspon stlacit to v tej dierke a vida:o. ukazuje udaje z PC. Tiez som tam uz mal dake udaje a z denneho stavu km som zistil ze to treba vynulovat. Stacilo podrzat ten skryty vypynac a resetlo vsetko na --. Takze peugeot 1.4 benzin 2003 fici. P.S. Mam napredaj stary displej typ A. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.