Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kong pohoda ved nie každý ma trpezlivost.(načočítat:D):super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: feldo

Kong pohoda ved nie každý ma trpezlivost.(načočítat:D):super:super:super:super

Mě už přestává bavit psát pořád dokola to samý já s ito třeba otrocky přečetl vše když jsem začínal ! a chtěl něco vědět :super

BTW: pak se každej diví, že je tu 12 stránek když se tu mele pořád to stejný já bych to promazal aby to bylo přehlednější :P

[upravil dne 3.11.2007 KoNG]

Odesláno

Ja ta plne chápem:roker No ale to neznamena že ak ty zodvihnes smeti zo zeme a hodíš ich do koša že to tak vedia aj ostatný:DJa som tiež ten čo si prečítam čo sa dá a čo ma zaujme opoviem alebo sa pobavím .:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: feldo

Ja ta plne chápem:roker No ale to neznamena že ak ty zodvihnes smeti zo zeme a hodíš ich do koša že to tak vedia aj ostatný:DJa som tiež ten čo si prečítam čo sa dá a čo ma zaujme opoviem alebo sa pobavím .:super:super:super

Máš recht proč se vzrušovat ... lepší bude nereagovat na takovej dotaz :aut

Odesláno

mux je ako multiplexova zbernica, davat sa zacala do 206 tiek od roku 2001 a hore, nemux boli tie starsie, muxove uz mali napr moznost palubneho pocitaca a takych srandiciek

Odesláno

Zdravim. Tiez rozmyslam o tom palubnom PC. Mam 5P 1.4e, r.v. 6/2003, verzia 2AKFWF. Display typ A - len hodiny a datum a signalizacia otvorenych dveri. Ani teplotu nezobrazuje. Precital som cele forum ale vacsinou to upravovali HDi. Packu este pozrem ci, sa da otvorit klobucik. Myslite ze pojde aktivovat PC cez diagnostiku?(keby bol uz zapnuty nenamietal by som :o). Myslim, ze podla roku vyroby by to malo mat aj MUX aj vhodne BSI. Vacsina "odbornikov" mi povedala ze to nepojde, ze to nema palubny pocitac. Pomozte mi vyviest ich z omylu :papa:D

[upravil dne 14.11.2007 kumace]

Odesláno

tuším že u benzinu není pal. PC k dispozici - pokud jej nemá v základní výbavě. Pokud jde dodatečně aktivovat tak by měla stačit výměna displeje + páčka

[upravil dne 14.11.2007 KoNG]

Odesláno

Pozeral som na kabel veduci k displeju (typ A). Ma 5vodicov. Mam kontakt na ten sirsi displej za cenu 2000Sk. Packa by mala ist vylupnut lebo vyzera ze to neni jeden kus. Uz len neviem ci to pojde aktivovat na diagnostike u 1.4 benzin 2003. Skusim dat dole ten klobucik na packe a stlacit tam to skryte tlacitko ci nastane nejaka zmena u stareho displeja typu A.

Odesláno
Původně zaslal: kumace

Pozeral som na kabel veduci k displeju (typ A). Ma 5vodicov. Mam kontakt na ten sirsi displej za cenu 2000Sk. Packa by mala ist vylupnut lebo vyzera ze to neni jeden kus. Uz len neviem ci to pojde aktivovat na diagnostike u 1.4 benzin 2003. Skusim dat dole ten klobucik na packe a stlacit tam to skryte tlacitko ci nastane nejaka zmena u stareho displeja typu A.

Tak dal sa dat dole ten klobucik. So slamkou som ucitil ten kontaktny pruziaci pliesok. Uz len ist na diagnostiku s namontovanym displejom a modlit sa ze to pojde.

Odesláno

Tak palubák dnes úspěšně zapojen...Jenom pro upřesnění nejdříve jsem měl pouze hodiny...Dokonce jsem nemusel ani na diagnostiku...Akorát jediná vada na kráse je, že nejde vynulovat (resp. zůstali mi po předchozím majiteli displeje hodnoty ujeté vzdálenosti, průměrná rychlost a průměrná spotřeba)...Netuší někdo co s tím???Resp. zatím mi přišlo, že dle návodu podržet tlačítko na přepínání nejde...

Odesláno

Nazdaar. Aj ja som uspesne dnes kupil a zapojil displej typ B. (2litre ma stal + cas zohnat ho). Po kupeni som isiel hned na diagnostiku ale mal tam daky slaby softver takze nic s toho nebolo a ja ze skusim aspon stlacit to v tej dierke a vida:o. ukazuje udaje z PC. Tiez som tam uz mal dake udaje a z denneho stavu km som zistil ze to treba vynulovat. Stacilo podrzat ten skryty vypynac a resetlo vsetko na --. Takze peugeot 1.4 benzin 2003 fici. P.S. Mam napredaj stary displej typ A.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...