aka Odesláno 2. březen 2007 Odesláno 2. březen 2007 Holomoc moc nevidim, nemuzu se moc hybat.....ale havlbrod jsem slibila :)takze pokud nenastane neco necekaneho, budu tam Citovat
Zdeny Odesláno 2. březen 2007 Odesláno 2. březen 2007 Původně zaslal: aka Holomoc moc nevidim, nemuzu se moc hybat.....ale havlbrod jsem slibila :)takze pokud nenastane neco necekaneho, budu tam A copa Ti je?Taky mám někdy pocit,že se nemůžu hýbat a musím zůstat v posteli... Jsi marod? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 2. březen 2007 Autor Odesláno 2. březen 2007 Původně zaslal: aka ale ja tam spoustu lidi neznam!asi budeme zase nekdy dojet do brna........ Ale co se mi moc líbí, že po úterním Priglsrazu a čtvrtečním Džbánu, můžu říci, že kvantita osazenstva na těchto dvou srazech byla naprosto vyrovnaná........ Brno jedééééééééééééém Citovat
janča205 Odesláno 2. březen 2007 Odesláno 2. březen 2007 Tak to je dobrá zpráva.Už se účastí vyrovnáme i Pražákům,O.K.! Citovat
aka Odesláno 2. březen 2007 Odesláno 2. březen 2007 Zdeny: takovej pocit mam ja kazde rano :Dted mam ale neco s ledvinama...a to neni moc dobry.... Dodo: sam vis, kolik beznych clenu tam nebylo!!!tay mate obcas v Brne slabe chvilky!!! Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 2. březen 2007 Autor Odesláno 2. březen 2007 Aka: Ja vim, Vendulko. Ale ten pocit..... Znas to. Proste to zvedne sebevedomi a nadchne.... Aspon me. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 5. březen 2007 Autor Odesláno 5. březen 2007 Fakt. Samý lepší fotky. Zase si musím olizovat držku, či co.... Příště budu sedět celou dobu otočenej ke zdi... :D Citovat
janča205 Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Krásný fotečky.Snažili jsme se schovávat,ale vůbec to nepomohlo! Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Me se libi, ze KoudaK vzdycky nafoti 50 fotek a pak sem da 2 nebo 3. To mi rikej, ze ostatni jsou nepovedeny... Citovat
janča205 Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Taky se mě to tak zdá.Doví co s nima doma dělá! Citovat
aka Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 hele, oni ti fakt vsichni utikaj ze zaberu, co? Citovat
KoudaK Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Jo a fotek bylo jen asi 10 kousků... A z toho jsem ňáký rozmazaný vymazal... Ale některý jsou fajnový... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.