KoudaK Odesláno 13. únor 2007 Odesláno 13. únor 2007 Leška:Velikánský parkoviště u přístaviště brněnské přehrady... A tu smečku lvů nepřehlídneš..A sedět se bude v takové malé dřevěné hospůdce...:super Citovat
janča205 Odesláno 14. únor 2007 Odesláno 14. únor 2007 Dodo: co máš za překvápko?Jsu strašně zvědavá,tak aspoň naznač! Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. únor 2007 Autor Odesláno 14. únor 2007 Původně zaslal: janča205 Dodo: co máš za překvápko?Jsu strašně zvědavá,tak aspoň naznač! To nejde...... To by bylo moc drahý..... Citovat
.mycTD Odesláno 14. únor 2007 Odesláno 14. únor 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: janča205 Dodo: co máš za překvápko?Jsu strašně zvědavá,tak aspoň naznač! To nejde...... To by bylo moc drahý..... ...tak to asi Dodo prijede Teckem, jina asociace se slovem drahy me ted nenapada:) Citovat
KoudaK Odesláno 14. únor 2007 Odesláno 14. únor 2007 A co kdyby každej napsal svůj typ co chystáte za překvápko a ten co by se trefil,tak by něco vyhrál.. Hmm?? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. únor 2007 Autor Odesláno 14. únor 2007 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: janča205 Dodo: co máš za překvápko?Jsu strašně zvědavá,tak aspoň naznač! To nejde...... To by bylo moc drahý..... ...tak to asi Dodo prijede Teckem, jina asociace se slovem drahy me ted nenapada:) To by nebylo drahý pro tebe..... Pochopíš, když dojedeš, nebo si to potom přečteš a budeš litovat, že jsi nedojela..... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. únor 2007 Autor Odesláno 14. únor 2007 Jinak je možný, že už bude moje Turbínka spravená...... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. únor 2007 Autor Odesláno 14. únor 2007 Původně zaslal: KoudaK A co kdyby každej napsal svůj typ co chystáte za překvápko a ten co by se trefil,tak by něco vyhrál.. Hmm?? Že by????????? a co by jsi tak chtěl vyhrát???? He? Citovat
aka Odesláno 14. únor 2007 Odesláno 14. únor 2007 a ja mam tip na prekvapko:D :Dale asi stejne nedojedu:( jinak treba chce vyhrat tebe? Citovat
janča205 Odesláno 15. únor 2007 Odesláno 15. únor 2007 Tak když to neřeknete tak budu muset asi dojet,i když bych dojela i tak.Už se moc těším! Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 15. únor 2007 Autor Odesláno 15. únor 2007 Původně zaslal: aka a ja mam tip na prekvapko:D :Dale asi stejne nedojedu:( jinak treba chce vyhrat tebe? No teda.... Tak to je drsný Vendulko..... To jsi mě dostala...:D:D Citovat
Aluška Odesláno 15. únor 2007 Odesláno 15. únor 2007 Myslím, že není tak náročné si domyslet, co je to za překvápko, pro toho, kdo poctivě sleduje dění v klubu. Takže vím o co jde, ale neřeknu . Citovat
aka Odesláno 15. únor 2007 Odesláno 15. únor 2007 Původně zaslal: Aluška Myslím, že není tak náročné si domyslet, co je to za překvápko, pro toho, kdo poctivě sleduje dění v klubu. Takže vím o co jde, ale neřeknu . tez jsem na to sla cistou logikou:aut:mrk Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 16. únor 2007 Autor Odesláno 16. únor 2007 Jsem rád, že je tu tolik logicky myslících lidí, ale aby jste se nedivili....... :aut Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 16. únor 2007 Autor Odesláno 16. únor 2007 Původně zaslal: aka neboj, ja se divit nebudu...nicemu:D:D:D Už mě jako znáš, jo? Nebo, jak si mám vykládat tvoji interpretaci? Třeba zůstanu konvenční a trefili jste se, pokud si myslíte, že to víte..... Citovat
KIRRA Odesláno 16. únor 2007 Odesláno 16. únor 2007 No pokud me to cas dovoli, ty uterky jsou houbelec...tak se dojedu mrknout...ale nevim nevim...ctvrtky jsou mnohem lepsi... Takze se uvidi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.