Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych prezout sveho milacka, ale nejak se nemuzu dopatrat spravnych rozmeru disku. Pokud by nekdo vedel? Pripadne bych rad nejaky nazor, ci mi doporucte znacku, rozmer. Diky vsem

[Editován dne 17/7/03 Sepp]

Odesláno

Kouzkal jsem do manualu na P 405 - pisou, ze je mozne namontovat i sesti palcove rafky. Nevite, zda je mozne je namontovat i na P 406-ku? Jake jsou valstne roztece sroubu na peugeotech???

Odesláno

No podle papiru by tam meli byt 5,5J x 14CH Ale prijdemi, ze by tam klidne sli 15 - jen nikdo nenabizi 5,5 -ky pri je to moc uzke - proto by me zajimalo jdou-li tam i sesti palcovky

Odesláno

Jdou tam klidne i 7a vic neboj :-)

Podivej se treba do katalogu kol na www.e-pneu.cz, tam ti napisou jestli ten typ kola co si vyberes ti padne na tvoji 406.

Odesláno

Ja jsem to teda pochopil tak ze maji nafoceny jen jeden typ disku ale treba na skladu jich maji vic s ruznou rozteci sroubu atd.. (teda doufam).

prijde mi to celkem logicky - naco to fotit vickrat kdyz to \"vypada\" stejne.

p.s. na 406ku by sly v pohode i 16\" - kamos to ma na polu (!!) v rozmeru 215/40 a na meganu coupe jsem videl 16\" 205/45.

Odesláno

Ale ne, tam si kliknes jestli ti to jde na auto a kdyz tam bude napsana 406, tak si s nicim nelamej hlavu, srouby roztece stredovej krouzek a ET ti tam bude pasovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...