Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zmena km na tachometri? mechanicke rozdieli medzi motormi 1.6HDi 66kW a 80kW?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Minooo

a ešte čosi pradajca zadrel že šag to má turbo to sa tým 1,6 benzínovým vyrovná!!!!! no som sa len chytil za hlavu že rodičov odrbkáš ale mňa nie!!!

no co Ti ja viem... podla mna az tak netrepal... diesel zo zakladu ma lepsi tocivy moment, ta 66kW ma 215 a to uz okolo 1750 otacok, ten benzin ma 147 Nm aj to az pri 4000 otackach. Takze podla mna ten diesel taha lepsie (a hlavne od nizsich otacok!), ako ten benzin, aj ked ma o 20 koni viac
Odesláno

Lenže diesel je hodne ťažšie sprevodovaný. Výsledné zrýchlenie z 0-100 km/h u 1,6 16V benzín 80kW a 1,6 HDi 80kW je v podstate rovnaké. 66kW je určite \"darebnejšie\" ako 1,6 80kW.

Odesláno

takže :) :

1) benzím má ovela vačšie rozloženie výkonu ako diesel príklad konkrétne 66kwdiesel má od 1750 do 4000 a benzín nech od 2000 aj 5500 si trúfnem povedať čiže neni o čom ano povedzdme že 1 a 2 ešte sa chytá ale potom už nie to turbo ti tam nič nepomôže jedine že atm namontuješ nejaké zo SCANIE :D

a 406 V6 čisto len preto že je to dosť musiky a nie až tak vela peňazí a navyše 406 sa mi strašne páčia

P.S aj A4 sú velice pekné ale oproti 406 sú drahé jak sviňa :papa

Odesláno

Jesliže to nemá najeto ani 50.000 km, tak bych se zaměřil na věci, které používáním trpí a na těch je většinou poznat, kolik má auto najeto (pochopitelně jen odhadem). Podívej se důkladně, jak je osahaný volant, jak jsou ošlapané pedály a jak je prosezená sedačka. Ideální by bylo, kdybys našel někoho s 307, kdo m najeto něco kolem těch 50.000 a porovnej to s tím.

Je pravda, že za pár korun Ti každý šikovný servis natočí na ukazatel najetých kilometrů klidně datum druhé světové války, ale věci jako volant, pedály a sedačka se nemění i přes to, že počet rálných najetých km je na nich vidět.

Jestli má volant vyleštěný, pedály sešlapané a takřka bež povrchové vrstvy a do sedačky zapadneš jak doma do křesla, tak bude asi něco v nepořádku! To je lae pochopitelně jen pro Tvou informaci a není to nic jednoznačně prokazatelného v případě reklamace u prodejce. Toho sis měl všímat, když si to auto kupoval. Bohužel.

Odesláno

Na 307 sa daju zmenit kilometre len fyzickym zasahom - musi sa vybrat pristrojovka a napajkovat zopar bodov... takze ak je vidiet stopy po pajkovani, tak je to jasne.... odbornik ti to vie povedat...

Takisto je nutne rozobrat a upravit aj BSI jednotku... tiez musi byt pajkovana... takze tak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...