bedo Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 zippik dik za info .. konecne viem nieco nove, kajvet -> si ma moc nepotesil som mal normalne radost ze by to mohlo ist na mojom.. vies niekde vykutrat cislo BSI ? Citovat
kajvet Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: bedo zippik dik za info .. konecne viem nieco nove, kajvet -> si ma moc nepotesil som mal normalne radost ze by to mohlo ist na mojom.. vies niekde vykutrat cislo BSI ? verzi BSI nevím, převládá ve mě troch azklamání nyní, ale ještě zajedu do jiného Peugeota aby se do BSI podíval i někdo jiný.... Citovat
kadaver Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 Este kukni ci mas na spojke spinac a na brzde dva... Původně zaslal: Alek Tak jo, všechno tam na mne také kouká Takže až budu mít cestu (doufám, že brzy) kolem vrakáčů, stavím se pro páčku a vypínač - nebudu zatím kupovat nový. Když bude starý zachovalý - spokojenost. Pak šup na diagnostiku, a dám vědět...ale hned to nebude... Tedy mrknul jsem jen na: - bílou zásuvku vpravo pod volantem - JE - vedle štělování světel, a zásuvky pro BSI za záslepkou taková oranžová zásuvka: JE Tedy víc jsem nezjišťoval, doufám že mi nic neuteklo, pro podmínku funkčního tempa:myslim Citovat
kadaver Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 To ma mrzi...sucitim s Tebou... Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: bedo zippik dik za info .. konecne viem nieco nove, kajvet -> si ma moc nepotesil som mal normalne radost ze by to mohlo ist na mojom.. vies niekde vykutrat cislo BSI ? verzi BSI nevím, převládá ve mě troch azklamání nyní, ale ještě zajedu do jiného Peugeota aby se do BSI podíval i někdo jiný.... Citovat
kajvet Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 já jeden spinač na spojce a dva na brzdě mám... Jen jestli ten technik v Peugeotu nebyl jelito a neuměl to najít... pořád někam skákal v notebooku volal a nic.. Citovat
kadaver Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 Tazko sa to hlada v notebook-u. Tak skus inu firmu. D.D. Původně zaslal: kajvet já jeden spinač na spojce a dva na brzdě mám... Jen jestli ten technik v Peugeotu nebyl jelito a neuměl to najít... pořád někam skákal v notebooku volal a nic.. Citovat
buml Odesláno 22. květen 2007 Odesláno 22. květen 2007 Původně zaslal: kajvet já jeden spinač na spojce a dva na brzdě mám... Jen jestli ten technik v Peugeotu nebyl jelito a neuměl to najít... pořád někam skákal v notebooku volal a nic.. Delal ti to pres DIAG2000? Co ja mam info, tak v Peugeotu to maj zakazany aktivovat. Na tom diagu je to pod polozkou ostatni a tam je myslim automaticka regulace rychlosti. Citovat
kajvet Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: kajvet já jeden spinač na spojce a dva na brzdě mám... Jen jestli ten technik v Peugeotu nebyl jelito a neuměl to najít... pořád někam skákal v notebooku volal a nic.. Delal ti to pres DIAG2000? Co ja mam info, tak v Peugeotu to maj zakazany aktivovat. Na tom diagu je to pod polozkou ostatni a tam je myslim automaticka regulace rychlosti. To hoši nevím jestli to bylo přes DIAG2000. Otevřel tašku s malým notebookem napíchl na auto a cvakal tam v programu. Koukal jsem mu pod ruku,ale abych pravdu řekl i já jsem hledal položku tempomat a né automatická regulace rychlosti. S aktivací by nebyl problém, klidně mi to prý aktivuje když to najde (Peugeot Marek-Mladá Boleslav). Určitě to je v položce Ostatní a hledat automat.reg. rychlosti? měl bych ještě malou naději tedy... Citovat
buml Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Nejsem si jist, ale jestli mel klasicky notebook tak to asi nerozchodi. Ja sem si to nechal delat v Benesove (pravda mam uz MUX) a napoprve jsme rozchodili reostat na regulaci jasu display az po delsim hledani jsme to nasli prave pod polozkou ostatni kdesi schovane vzadu Jeste obrazek toho Diagu: Citovat
buml Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 jestli si vzpominam dobre tak sme tam lezli pres typ auta > typ motoru >nabehlo menu s moznosti nastaveni snad uplne vseho a snad predosledni polozka temer dole byla to ostatni a fakt to bylo neco jako "regulace rychlosti" bohuzel presne si uz nevzpomenu. Ale je mozne ze u tveho rocniku je to trosku jinak Citovat
kajvet Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Původně zaslal: buml Nejsem si jist, ale jestli mel klasicky notebook tak to asi nerozchodi. Ja sem si to nechal delat v Benesove (pravda mam uz MUX) a napoprve jsme rozchodili reostat na regulaci jasu display az po delsim hledani jsme to nasli prave pod polozkou ostatni kdesi schovane vzadu Jeste obrazek toho Diagu: Měl klasický notebook, tenhle obrázek DIAG2000 vidím poprvé... A když nemám MUX tak se na mé vozidlo DIAGem připojí bez problémů a má možnost tam tempomat najít? (automatická regulace rychlosti). Nepamatuješ si jméno toho technika co ti to dělal? Koukal jsem na www.balik.peugeot.cz Citovat
buml Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Nakej Kucera. Jsou to dva brachove a delaj francouze Autodea Benesov Citovat
kajvet Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Původně zaslal: buml Nakej Kucera. Jsou to dva brachove a delaj francouze Autodea Benesov cinknu tam,uvidím co mi řeknou... A Tobě dělali co všechno? POkud by to v BSI našli musím koupit páčku a spinač na palubce,to nemají možnost zajistit v Autodea,nevíš? Citovat
buml Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Ja bych ti doporucil tam zavolat, spinac na brzde sem mel vypinac MUX nema a pro packu jeli, ale zjistili ze maj snad jen starou, tak sem ji sehnal v Roztoklatech na vrakovisti. Kucera > 777214316 Citovat
kajvet Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Já volal do Rostoklat, tam mi řekl že ji má, tak jsem tam jel a neměl, spletl si to s páčkou ovládání radia vokurka No nic páčku koupím od autokelly, jen ten spinač mi dělá problém kde ho splašit.... S Kučerou jsem mluvil hned věděl o co jde, at prý přijedu že se mrkne jestli to v diag motoru půjde povolit, ale říkal že by mělo, když je tam příprava..uvidíme,jsem objednán na pondělí 13h. Do té doby by bylo dobrý sehnat spinač Citovat
buml Odesláno 23. květen 2007 Odesláno 23. květen 2007 Jo v kelly ji maj, me ji tam prodali s tim ze je to na moje auto, nastesti sem to tusil a zkontroloval sem ji hned sic oriinal, ale na starej... kde sehnat tenspinac to netusim, ale za Ricanama je nekolik vrakovist (asi 5), tak to cestou do Benesova zkus V tech Roztoklatech meli jako jediny tu novou MUXovou [upravil dne 23/5/07 buml] Citovat
bedo Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 taka blba otazka ale pojdem v blizkej dobe do servisu a chcel by som aby mi pozreli ci v BSI mam funkciu tempomatu.. bude problem ked ju v BSI pri tej prilezitosti dam aktivovat a jednotlive spinace a packy domontujem neskor?? .. pokial ju tam nenajdu tak nemienim investovat do harwaru.... Citovat
buml Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 nevim ja u staryho ale u me to bylo v poho. proste se jen povolila funkce a pak sem pridal ovladaci packa. Ale jak rikam ja mam MUX takze u starsich si nejsem jist. Ono v BSI ji podle me najdes, jde o to zda ti ji povoli aktivovat. [upravil dne 25/5/07 buml] Citovat
Guest Jarmyl Odesláno 29. květen 2007 Odesláno 29. květen 2007 Zdar, jak to tu pročítám, je dost servisů, kde jsou ochotni nastavovat BSI. Žádný ale v jižních čechách. Co takhle dát dohromady seznam těchto servisů? Zatím jsem tu zahlédl Benešov, Ml.Boleslav, Olomouc .. Třeba se najde některý blíž ČB. Citovat
WiZiPoK Odesláno 29. květen 2007 Odesláno 29. květen 2007 Panove, ja jsem v Jihoceskem kraji nepochodil. Vsude mi rikaji: pane, do toho uz nic nedate .... ale nastesti prejizdim pres Moravu az na Slovensko, nekdy i vicekrat za mesic ... a tento pondeli se to konecne stalo ..... Zajel jsem za Milhausem65 do Hodonina ..... a verdikt znel: ANO, LZE !!! parada a budu mit tempomat !!!!!! a uz to bude pristi pondeli Zadrvi WiZi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.