Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zippik :) dik za info .. konecne viem nieco nove,

kajvet -> si ma moc nepotesil som mal normalne radost ze by to mohlo ist na mojom.. vies niekde vykutrat cislo BSI ?

Odesláno
Původně zaslal: bedo

kajvet -> si ma moc nepotesil som mal normalne radost ze by to mohlo ist na mojom.. vies niekde vykutrat cislo BSI ?

verzi BSI nevím, převládá ve mě troch azklamání nyní, ale ještě zajedu do jiného Peugeota aby se do BSI podíval i někdo jiný....:myslim

Odesláno

Este kukni ci mas na spojke spinac a na brzde dva... :)

Původně zaslal: Alek

Tak jo, všechno tam na mne také kouká:mrk Takže až budu mít cestu (doufám, že brzy) kolem vrakáčů, stavím se pro páčku a vypínač - nebudu zatím kupovat nový. Když bude starý zachovalý - spokojenost. Pak šup na diagnostiku, a dám vědět...ale hned to nebude...:(:papa

Tedy mrknul jsem jen na:

- bílou zásuvku vpravo pod volantem - JE

- vedle štělování světel, a zásuvky pro BSI za záslepkou taková oranžová zásuvka: JE

Tedy víc jsem nezjišťoval, doufám že mi nic neuteklo, pro podmínku funkčního tempa:myslim

Odesláno

To ma mrzi...sucitim s Tebou...:(

Původně zaslal: kajvet

Původně zaslal: bedo

verzi BSI nevím, převládá ve mě troch azklamání nyní, ale ještě zajedu do jiného Peugeota aby se do BSI podíval i někdo jiný....:myslim

Odesláno

já jeden spinač na spojce a dva na brzdě mám... Jen jestli ten technik v Peugeotu nebyl jelito a neuměl to najít... pořád někam skákal v notebooku volal a nic..:roll

Odesláno

Tazko sa to hlada v notebook-u. Tak skus inu firmu.

D.D.

já jeden spinač na spojce a dva na brzdě mám... Jen jestli ten technik v Peugeotu nebyl jelito a neuměl to najít... pořád někam skákal v notebooku volal a nic..:roll

Odesláno

Delal ti to pres DIAG2000?

Co ja mam info, tak v Peugeotu to maj zakazany aktivovat.

Na tom diagu je to pod polozkou ostatni a tam je myslim automaticka regulace rychlosti.

Odesláno
Původně zaslal: buml

Delal ti to pres DIAG2000?

Co ja mam info, tak v Peugeotu to maj zakazany aktivovat.

Na tom diagu je to pod polozkou ostatni a tam je myslim automaticka regulace rychlosti.

To hoši nevím jestli to bylo přes DIAG2000. Otevřel tašku s malým notebookem napíchl na auto a cvakal tam v programu. Koukal jsem mu pod ruku,ale abych pravdu řekl i já jsem hledal položku tempomat a né automatická regulace rychlosti. S aktivací by nebyl problém, klidně mi to prý aktivuje když to najde (Peugeot Marek-Mladá Boleslav).

Určitě to je v položce Ostatní a hledat automat.reg. rychlosti? :mrk měl bych ještě malou naději tedy...

Odesláno

Nejsem si jist, ale jestli mel klasicky notebook tak to asi nerozchodi. Ja sem si to nechal delat v Benesove (pravda mam uz MUX) a napoprve jsme rozchodili reostat na regulaci jasu display az po delsim hledani jsme to nasli prave pod polozkou ostatni kdesi schovane vzadu

Jeste obrazek toho Diagu:

Auto_Diagnostic_Tools_Diag_2000__Lexia2__Nxr.jpg

Odesláno

jestli si vzpominam dobre tak sme tam lezli pres typ auta > typ motoru >nabehlo menu s moznosti nastaveni snad uplne vseho a snad predosledni polozka temer dole byla to ostatni a fakt to bylo neco jako "regulace rychlosti" bohuzel presne si uz nevzpomenu. Ale je mozne ze u tveho rocniku je to trosku jinak :nevim

Odesláno

Nejsem si jist, ale jestli mel klasicky notebook tak to asi nerozchodi. Ja sem si to nechal delat v Benesove (pravda mam uz MUX) a napoprve jsme rozchodili reostat na regulaci jasu display az po delsim hledani jsme to nasli prave pod polozkou ostatni kdesi schovane vzadu

Jeste obrazek toho Diagu:

Auto_Diagnostic_Tools_Diag_2000__Lexia2__Nxr.jpg

Měl klasický notebook, tenhle obrázek DIAG2000 vidím poprvé... A když nemám MUX tak se na mé vozidlo DIAGem připojí bez problémů a má možnost tam tempomat najít? (automatická regulace rychlosti). Nepamatuješ si jméno toho technika co ti to dělal? Koukal jsem na www.balik.peugeot.cz

Odesláno

Nakej Kucera. Jsou to dva brachove a delaj francouze Autodea Benesov

cinknu tam,uvidím co mi řeknou... A Tobě dělali co všechno? POkud by to v BSI našli musím koupit páčku a spinač na palubce,to nemají možnost zajistit v Autodea,nevíš?

Odesláno

Ja bych ti doporucil tam zavolat, spinac na brzde sem mel vypinac MUX nema a pro packu jeli, ale zjistili ze maj snad jen starou, tak sem ji sehnal v Roztoklatech na vrakovisti.

Kucera > 777214316

Odesláno

Já volal do Rostoklat, tam mi řekl že ji má, tak jsem tam jel a neměl, spletl si to s páčkou ovládání radia vokurka :xvul

No nic páčku koupím od autokelly, jen ten spinač mi dělá problém kde ho splašit.... S Kučerou jsem mluvil hned věděl o co jde, at prý přijedu že se mrkne jestli to v diag motoru půjde povolit, ale říkal že by mělo, když je tam příprava..uvidíme,jsem objednán na pondělí 13h. Do té doby by bylo dobrý sehnat spinač :myslim

Odesláno

Jo v kelly ji maj, me ji tam prodali s tim ze je to na moje auto, nastesti sem to tusil a zkontroloval sem ji hned sic oriinal, ale na starej... kde sehnat tenspinac to netusim, ale za Ricanama je nekolik vrakovist (asi 5), tak to cestou do Benesova zkus

V tech Roztoklatech meli jako jediny tu novou MUXovou

[upravil dne 23/5/07 buml]

Odesláno

taka blba otazka ale pojdem v blizkej dobe do servisu a chcel by som aby mi pozreli ci v BSI mam funkciu tempomatu.. bude problem ked ju v BSI pri tej prilezitosti dam aktivovat a jednotlive spinace a packy domontujem neskor?? .. pokial ju tam nenajdu tak nemienim investovat do harwaru....

Odesláno

nevim ja u staryho ale u me to bylo v poho. proste se jen povolila funkce a pak sem pridal ovladaci packa. Ale jak rikam ja mam MUX takze u starsich si nejsem jist.

Ono v BSI ji podle me najdes, jde o to zda ti ji povoli aktivovat.

[upravil dne 25/5/07 buml]

Odesláno

Zdar, jak to tu pročítám, je dost servisů, kde jsou ochotni nastavovat BSI. Žádný ale v jižních čechách.

Co takhle dát dohromady seznam těchto servisů?

Zatím jsem tu zahlédl Benešov, Ml.Boleslav, Olomouc ..

Třeba se najde některý blíž ČB.

Odesláno

Panove, ja jsem v Jihoceskem kraji nepochodil. Vsude mi rikaji: pane, do toho uz nic nedate ....

ale nastesti prejizdim pres Moravu az na Slovensko, nekdy i vicekrat za mesic ... a tento pondeli se to konecne stalo .....

Zajel jsem za Milhausem65 do Hodonina ..... a verdikt znel:

ANO, LZE !!! parada :super

a budu mit tempomat !!!!!! a uz to bude pristi pondeli :mrk

Zadrvi

WiZi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...