Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

406 by měla mít vepředu 165 jak 605, možná by to chtělo projistotu změřit hloubku.

1) Napiš jakou to bude hrát nejčastěji hudbu, některý repra hrají spíš výšky než basy a naopak.

2) Nekupoval bych v Sonystore, nebo spíš bych nekupoval Sony. Ve stejné cenové relaci je třeba toto http://www.hificar.cz/reproduktory/hertz-esk-165.html

3) Poohlídni se po tom hificaru, mají tam aji ty Sonáče kdybys na tomtrval

Odesláno

Nejlepsi bude zajit do nejakeho hifi shopu, kde maji nejakou slusnejsi prezentaci a poslechnout si ruzne typy. Jedine podle toho si udelas predstavu v tech rozdilech. Taky ne kazdemu vyhovuje stejny zvuk a jak pise Fusion, zalezi i co poslouchas.

Krome zminovaneho Hertz bych kouknul jeste na Helix nebo Magnat.

[upravil dne 16.1.07 .mycTD]

Guest Ludweek
Odesláno

vyzkousej si prvni poradny radio a potom uvazuj jestli ma smysl kupovat jiny repro

Odesláno

No nevim jak v jinych peugeotech ale ve 406-ce je repro docela solidni! Rekl bych dokonce ze vic nez solidni... Nerikam, ze se tam neda dat neco lepsiho, ale neresil bych to sestavou Sony za 3k penez. Osobne jsem narozdil od jinych aut se zvukem spokojeny a kdyz prictu pak pochval od lidi co jsem prilezitostne vezl, vyhcazi mi jediny vysledek - zatim nemenit. Pokud chce nekdo mit aparaturu za 20k, ktera mu prorve bubinky, tak proc ne, ale nemyslim si, ze ma vyznam tam nacpat jakykoli repro jen proto ze je to sony a ze pak budu moct machrovat pred kamosema, ze ja jsem hustej, mam tam aparaturu sony, co ma 5000 W a hraje to ty kravo uplne huste!

To mi propomelo jednoho kamose co si koupil radio sony asi za 20 papouchu (v zime mu to necte CD, ale hlavne ze si tam muze narvat fotky nebo co), zesak 2x200W sinus + 3F kondik, bo by se to jinak ani nezaplo, 2 asi 14\" repraky do plata a hralo to naprosto priserne! V tu chvili jsem byl fakt rad za sve peugeotacke ozvuceni v aute.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...