Hhonza Odesláno 13. leden 2007 Odesláno 13. leden 2007 Kdo neviděl 1. díl Autosalonu na Primě v tomto roce tak koukněte na http://www.prima-autosalon.tv/index.php?stranka=archiv-autosalonu-cs-37 je tady hodnocena 307 v sekci bazar. Nic podrobnýho ale asi trefný. [upravil dne 13/1/07 Hhonza] Citovat
lamancha Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 No shrnul to celkem krátce, překvapilo mě, že je tedy známo, proč kmitají kola - výměna \"těhlic\" /nevím co to je - já znám jen tiplice:D/ a srovnání spotřeby s německými auty co do spotřeby /diesel/ je celkem asi blbost, když se jedná o jiný systém, když už, tak to měl srovnávat s Renaultem, Fiatem apod. Citovat
Rejza Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Joj jo, taky mě překvapilo, že říkají, že je potřeba výměna těhlic u kol při vybracích. Když je to tak všeobecně známo, proč to nedělají v Peugeot servise, když tam s tím problémem někdo přijede? Zkusím se poptat až tam pojedu, mám to v záruce a občas mi to vybruje i když mě ujišťovali, že už to mají vyřešené, rok výroby 2005. Citovat
Ferin007 Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Pokud vím, tak u 307 vibrace spolehlivě odstraní vyvážení kol přímo na autě. S některýma pneu je totiž citlivější na špatný vyvážení. Citovat
lamancha Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: Ferin007 Pokud vím, tak u 307 vibrace spolehlivě odstraní vyvážení kol přímo na autě. S některýma pneu je totiž citlivější na špatný vyvážení. tohle můžu potvrdit:roker Citovat
Guest Jauda Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: lamancha Původně zaslal: Ferin007 Pokud vím, tak u 307 vibrace spolehlivě odstraní vyvážení kol přímo na autě. S některýma pneu je totiž citlivější na špatný vyvážení. tohle můžu potvrdit:roker Já taky. Byl jsem s tím u jednoho co má ještě ručičkový indikátor vyvážení a s tím jsme to vyvažili na 3 gramy. Digitály prý začínají na 10g. Takže bez problémů. Žádné házení jsem už nezaznamenal.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.