Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nefunguje mi ventilacia v peugeote 406 2.0 16v poistky to nie su.neviete co by to mohlo byt?d

vymontoval som ventilator,zapojil ho priamo na bateriu a funguje

[upravil dne 11.1.2007 Zdenek28]

Odesláno

spalenej vykonovej tranzistor na vetraku, popripade spatnej motor vetraku, dej vyhledat slovo Motorola a najdes k tematu vic a jsou tam uvedeny i pripadny nahrady toho tranzistoru

Odesláno

vlevo nahore je odkaz na hledani ,

vykonovej tranzistor najdes primo na telese vetraku, musis sundat textilni kryt nad nohama spolujezdce a pod nim najdes prisroubovanej vetrak na trech sroubech, kdyz je povolis vyndas celej vetrak ven

jinak jako novackovi na foru doporucuju precist TOTO a TOTO :super vitej na foru

[upravil dne 10/1/07 Ferry]

Odesláno

Taky bych se zkusil podívat na kontakt konektoru přívodního kabelu k ventilátoru. Měl jsem ho volnej a neběhalo to. Stačilo konektor zmáčknout kleštěma a zase fičí jako ďas.:roker

Odesláno
Původně zaslal: Zdenek28

nefunguje mi ventilacia v peugeote 406 2.0 16v poistky to nie su.neviete co by to mohlo byt?d

vymontoval som ventilator,zapojil ho priamo na bateriu a funguje

no zkus jeste promerit privodni kabely a zkontrolovat pojistky,

Taky napis jestli mas novy nebo stary model 406, jestli mas klimatizaci nebo je to bez klima

Odesláno

mam peugeota r.v 1997,s klimatizaciou digitalnou

poistky su v poriadku,to bolo prve,co som skontroloval.vyzera to na nejaku chybu v elektrike

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...