C.J. Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 ..písek, lopatu i řetězy už mám v kufru.. Teď jen aby ještě vydržel motor a chladič.. Citovat
lexa Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 Nezajedem zítra 25.1. 15.00-16.00 cvičně zadriftovat do Hlučína k Čochtanovi? [upravil dne 24/1/07 lexa] Citovat
Pata Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 lexa: prijel bych, ale neco mi rika, ze uz tam nebude zadny snih :D:D co rikaji ostatni? Citovat
lexa Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 Já myslím, že ho bude dost a ostatní ať se vyjádří. Já si to určitě půjdu vyzkoušet, pokud mi do toho něco nevleze.:papa Citovat
barenst Odesláno 24. leden 2007 Autor Odesláno 24. leden 2007 Ja vcera jezdil u Zoo ,ale po chvili bylo parkoviste docela vorane az na asfalt (405x4, A6 Quattro ,A100 Quatro). Ale dneska jelo kluci na letiste Mosnov tak dam zitra vedet jak tam dopadli . Citovat
rimmer Odesláno 25. leden 2007 Odesláno 25. leden 2007 vcera jsem si cestou z prace neodpustil kolecko docela dobre je tam snehu dost..tedka jeste primrzlo, a jak muzete videt...nevypada, ze by ubyvalo..spis pribyva... Citovat
Guest Jauda Odesláno 25. leden 2007 Odesláno 25. leden 2007 tak jsem to dneska nestihl - respektivě to bylo moc narychlo Já pojedu v sobotu na letiště do DB - Zábřehu. Doufám že tam bude sníh. V robotě říkali že je to tam frekventované... Citovat
C.J. Odesláno 25. leden 2007 Odesláno 25. leden 2007 Původně zaslal: Jauda tak jsem to dneska nestihl - respektivě to bylo moc narychlo Já pojedu v sobotu na letiště do DB - Zábřehu. Doufám že tam bude sníh. V robotě říkali že je to tam frekventované... Snih tam je... a taky závora.. Byla tam totiž na podzim cukrová řepa a zůstalo tam po ní plno bordelu, teda jen hlíny.. I když to by možná nemuselo vadit.. provizorní závora jde vidět tady a tady (to už tady bylo..) edit: v kolik hodin by jsi tam jel?? [upravil dne 25.1.07 C.J.] Citovat
rimmer Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 jaka zavora ? ja tam byl vcera znova jak jsem jel z prace kolem pate-pul seste, odjel jsem si tam cca 10 kolecek..no naprosta paradicka. jak jsem odjizdel, tak dokola uz jezdilo 5 aut vzhledem k tomu, ze to je docela velke, tak nebyl problem, kdyz si kazdy drzel odstup aspon tech 30-40 metru....coz nebyl problem. Zadnou zavoru jsem tam nikdy nevidel, nechapu co myslis, pokud se bavime oba dva o velkem parkovisti na sterkovne za cochtanem. Citovat
barenst Odesláno 27. leden 2007 Autor Odesláno 27. leden 2007 Tak jsem se byl vcera podivat na olesne , parkoviste je sice trochu ujezdene ale ne moc ,tak se tam trat bude dat udelat , snehu je dostatek a stale pada , kyblicky jsou taky v dostatecnem poctu nachystane . Citovat
C.J. Odesláno 27. leden 2007 Odesláno 27. leden 2007 Původně zaslal: rimmer jaka zavora ?.... Zadnou zavoru jsem tam nikdy nevidel, nechapu co myslis, pokud se bavime oba dva o velkem parkovisti na sterkovne za cochtanem. Myslel jsem u letiště v Zábřehu.. Za chvilku tam pojedu na průzkum.. Citovat
Guest Jauda Odesláno 27. leden 2007 Odesláno 27. leden 2007 Myslel jsem u letiště v Zábřehu.. Za chvilku tam pojedu na průzkum. Já tam byl před 13:00 ale byla taková chumelenice, že jsem neviděl na 10metru. Ta zavora tam sice je, ale jenom 4metry a zbytek jsou pneumatiky A ty by nebyl problem dat bokem... Kdyby se chtělo ale ta hlína pod tím sněhem z té řepky asi bude... Citovat
C.J. Odesláno 27. leden 2007 Odesláno 27. leden 2007 u Čochtana to je lepší... viz Rimmrova 605 Citovat
rimmer Odesláno 27. leden 2007 Odesláno 27. leden 2007 sakra byl jsem usvedcen, zitra jestli se zadari, tak to natocie normalni kamerou ve dne a ne fotakem ve tme Citovat
Pata Odesláno 27. leden 2007 Odesláno 27. leden 2007 Původně zaslal: C.J. u Čochtana to je lepší... viz Rimmrova 605 hmm s autobusim traktorem a jeste v noci ... horsi uz to asi byt nemuze :P:D:P:D:P :papa:papa Citovat
C.J. Odesláno 27. leden 2007 Odesláno 27. leden 2007 Původně zaslal: Pata hmm s autobusim traktorem a jeste v noci ... horsi uz to asi byt nemuze :P:D:P:D:P :papa:papa ..může, na dvou kolech Citovat
Pata Odesláno 27. leden 2007 Odesláno 27. leden 2007 Původně zaslal: C.J. Původně zaslal: Pata hmm s autobusim traktorem a jeste v noci ... horsi uz to asi byt nemuze :P:D:P:D:P :papa:papa ..může, na dvou kolech to uz jsem taky videl :nevim:nevim:nevim:nevim:nevim ber zitra fotak Citovat
lexa Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Tak jsem nic nestihl, syn je nemocný a hodně neposlušný!!! Citovat
rimmer Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 Původně zaslal: lexa Tak jsem nic nestihl, syn je nemocný a hodně neposlušný!!! tak az se uzdravi, tak pohrozit a nechat ho 3x umyt a nalestit auto vsak ho to prejde ))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.