Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja vcera jezdil u Zoo ,ale po chvili bylo parkoviste docela vorane az na asfalt (405x4, A6 Quattro ,A100 Quatro). Ale dneska jelo kluci na letiste Mosnov tak dam zitra vedet jak tam dopadli .

Odesláno

vcera jsem si cestou z prace neodpustil kolecko :) docela dobre :) je tam snehu dost..tedka jeste primrzlo, a jak muzete videt...nevypada, ze by ubyvalo..spis pribyva...

Odesláno

tak jsem to dneska nestihl - respektivě to bylo moc narychlo :myslim Já pojedu v sobotu na letiště do DB - Zábřehu. Doufám že tam bude sníh. V robotě říkali že je to tam frekventované... :grr:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Jauda

tak jsem to dneska nestihl - respektivě to bylo moc narychlo :myslim Já pojedu v sobotu na letiště do DB - Zábřehu. Doufám že tam bude sníh. V robotě říkali že je to tam frekventované... :grr:xvul

Snih tam je... a taky závora.. :myslim Byla tam totiž na podzim cukrová řepa a zůstalo tam po ní plno bordelu, teda jen hlíny.. I když to by možná nemuselo vadit..

provizorní závora jde vidět tady

a tady (to už tady bylo..)

edit: v kolik hodin by jsi tam jel??

[upravil dne 25.1.07 C.J.]

Odesláno

jaka zavora ? ja tam byl vcera znova jak jsem jel z prace kolem pate-pul seste, odjel jsem si tam cca 10 kolecek..no naprosta paradicka. jak jsem odjizdel, tak dokola uz jezdilo 5 aut :) vzhledem k tomu, ze to je docela velke, tak nebyl problem, kdyz si kazdy drzel odstup aspon tech 30-40 metru....coz nebyl problem. Zadnou zavoru jsem tam nikdy nevidel, nechapu co myslis, pokud se bavime oba dva o velkem parkovisti na sterkovne za cochtanem.

Odesláno

Tak jsem se byl vcera podivat na olesne , parkoviste je sice trochu ujezdene ale ne moc ,tak se tam trat bude dat udelat , snehu je dostatek a stale pada , kyblicky jsou taky v dostatecnem poctu nachystane .

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

jaka zavora ?.... Zadnou zavoru jsem tam nikdy nevidel, nechapu co myslis, pokud se bavime oba dva o velkem parkovisti na sterkovne za cochtanem.

Myslel jsem u letiště v Zábřehu.. Za chvilku tam pojedu na průzkum.. :cool:

Odesláno

:xvul Myslel jsem u letiště v Zábřehu.. Za chvilku tam pojedu na průzkum.

Já tam byl před 13:00 ale byla taková chumelenice, že jsem neviděl na 10metru. Ta zavora tam sice je, ale jenom 4metry a zbytek jsou pneumatiky :aut A ty by nebyl problem dat bokem... :P Kdyby se chtělo ale ta hlína pod tím sněhem z té řepky asi bude...

Odesláno
Původně zaslal: C.J.

u Čochtana to je lepší... viz Rimmrova 605 :D

hmm s autobusim traktorem a jeste v noci ... horsi uz to asi byt nemuze :P:D:P:D:P:D:P :papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: C.J.

Původně zaslal: Pata

hmm s autobusim traktorem a jeste v noci ... horsi uz to asi byt nemuze :P:D:P:D:P:D:P :papa:papa:papa

..může, na dvou kolech :D

to uz jsem taky videl :nevim:nevim:nevim:nevim:nevim:nevim

ber zitra fotak :mrk:D

Odesláno
Původně zaslal: lexa

Tak jsem nic nestihl, syn je nemocný a hodně neposlušný!!!:nevim:papa

tak az se uzdravi, tak pohrozit a nechat ho 3x umyt a nalestit auto :) vsak ho to prejde :))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...