aka Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 a to rika nekdo kdo tam byl jednou, jo?:D:D i kdyz zas je ta legenda.....:aut [upravil dne 26.1.07 aka] Citovat
Neon Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 JOJO Vendulko, byl sice jednou, ale zase mám takový styl jezdění orienťáků, že naše posádka vyráží mezi prvníma a vrací se mezi posledníma ... (jak to bere křížem krážem ... někdy i cestou - necestou, polem - nepolem (malotraktorem:D) \"posvejch\" - to teda ale na zimnim klouzani nebudu praktikovat ) ... takže si troufám tvrdit, že okolí Šebetova znám a je pěkný ... A všem vřele doporučuju ... Neon 26.01.2007 Citovat
aka Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 ale vzdyt ja proti doporuceni nic nemam, ja ho dodavam jiz nekolik let:D:D:D a ze orientak jezdis jako lama...no tim bych zas treba ja nechlubila..... Citovat
Neon Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 Původně zaslal: aka ale vzdyt ja proti doporuceni nic nemam, ja ho dodavam jiz nekolik let:D:D:D a ze orientak jezdis jako lama...no tim bych zas treba ja nechlubila..... Já tomu říkám, že poznávám krásy naší vlasti ... (ty si tomu teda řikej klidně, že jezdim orienťák jako lama ... ) Já náhodou vim, kdo měl nejlepší \"zručku\" v Kostelci ... a Vertex je svědek ... :P:D (vim, že si s tim nedám pokoj, ale minimálně do září to ještě občas budu připomínat ...) Citovat
aka Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 no ja to vim taky.....a doted to nechapu...nemas z toho treba video? Citovat
tomyka Odesláno 28. leden 2007 Autor Odesláno 28. leden 2007 neon: utrejch je hotovy mozes sa tesit. aka: video mam len zo sebetovskej jazdy zrucnosti Citovat
Escaper Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 letos se k vám přpojím taky, v kalendari to napsane mam, do prace nepujdu kdyby trakare padaly (v cervenci mam velikou sanci ze nebudou padat). Jinak podle toho co rikate to vypada dobre. Citovat
KIRRA Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: Escaper letos se k vám přpojím taky, v kalendari to napsane mam, do prace nepujdu kdyby trakare padaly (v cervenci mam velikou sanci ze nebudou padat). Jinak podle toho co rikate to vypada dobre. Si piš, Šebetov je moc good sraz, už jen ten orienťák je fakt dost dobře udělanej a propracovanej...takže se určitě i letos bude nac těšit... Citovat
Trundik Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: Escaper A muzu vzit na sraz i nepeugeota? Samozřejmě můžeš, akorát nebudeš moct parkovat mezi námi, ne proto, že bychom tě nechtěli, ale je to místo, kde se běžně neparkuje a máme tam povolen vjezd jen my. No a když by tam bylo jiné auto, tak by lidi (místní) mohli remcat. Citovat
Escaper Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: Escaper A muzu vzit na sraz i nepeugeota? Samozřejmě můžeš, akorát nebudeš moct parkovat mezi námi, ne proto, že bychom tě nechtěli, ale je to místo, kde se běžně neparkuje a máme tam povolen vjezd jen my. No a když by tam bylo jiné auto, tak by lidi (místní) mohli remcat. JJ uvidme kde bude parkovat:aut Citovat
janča205 Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 Já zůstanu radši na louce!Už se tam moc těším! Citovat
aka Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 Jani, ted se mas tesit na Krivoklat, teseni na sebetov ma prijit az pak:aut Citovat
janča205 Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 Já se těším pořád na všecko,ale Křivoklát už máme za chvilku tak se budu těšit víc na něho! Je to tak správně? Citovat
aka Odesláno 3. duben 2007 Odesláno 3. duben 2007 jj, tak je to spravne:D teseni na sebe muze prijit klido posledni den krivoklatu:aut Citovat
janča205 Odesláno 7. duben 2007 Odesláno 7. duben 2007 Asi dostanu v pondělí volno,takže se těším na prodlouženej víkend! Citovat
Dzs Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Jsem uplnej novacek v klubu. Asi tak tyden. Ale jelikoz Sebetov mam za bukem (od Brna fakt kousinek) a jelikoz v te dobe uz by mohlo byt moje "letadlo" v nejakym rozumnym stavu, tak urcite prijedu. Zitra sdelim managerovi ze chci na ten termin dovolenou. Mam zrovna delat nocni... Uz se tesim moc a moc. A jinak, jestli porad hledate nejakeho toho zodpovedneho "absinthnenta" ....... :-D Citovat
Netopýrka Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 hehehe, se těšíme na novou krev....na absinth zapomeň, tam se pije jen Mogul, V Power, pro ekologicky zaměřené bionafta Citovat
Beruska Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 :myslimMoc daleko třeba příště až to bude na Moravě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.