Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

JOJO Vendulko, byl sice jednou, ale zase mám takový styl jezdění orienťáků, že naše posádka vyráží mezi prvníma a vrací se mezi posledníma ... (jak to bere křížem krážem ... někdy i cestou - necestou, polem - nepolem (malotraktorem:D) \"posvejch\" - to teda ale na zimnim klouzani nebudu praktikovat :aut) ... takže si troufám tvrdit, že okolí Šebetova znám a je pěkný ...:super

A všem vřele doporučuju ...

Neon 26.01.2007

Odesláno

ale vzdyt ja proti doporuceni nic nemam, ja ho dodavam jiz nekolik let:D:D:D

a ze orientak jezdis jako lama...no tim bych zas treba ja nechlubila.....

Odesláno
Původně zaslal: aka

ale vzdyt ja proti doporuceni nic nemam, ja ho dodavam jiz nekolik let:D:D:D

a ze orientak jezdis jako lama...no tim bych zas treba ja nechlubila.....

Já tomu říkám, že poznávám krásy naší vlasti ... (ty si tomu teda řikej klidně, že jezdim orienťák jako lama ... :aut) Já náhodou vim, kdo měl nejlepší \"zručku\" v Kostelci ... a Vertex je svědek ... :P:P:D (vim, že si s tim nedám pokoj, ale minimálně do září to ještě občas budu připomínat ...:))

• O 1 měsíc později...
Odesláno

letos se k vám přpojím taky, v kalendari to napsane mam, do prace nepujdu kdyby trakare padaly (v cervenci mam velikou sanci ze nebudou padat). Jinak podle toho co rikate to vypada dobre.

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

letos se k vám přpojím taky, v kalendari to napsane mam, do prace nepujdu kdyby trakare padaly (v cervenci mam velikou sanci ze nebudou padat). Jinak podle toho co rikate to vypada dobre.

Si piš, Šebetov je moc good sraz, už jen ten orienťák je fakt dost dobře udělanej a propracovanej...takže se určitě i letos bude nac těšit...

:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

A muzu vzit na sraz i nepeugeota?

Samozřejmě můžeš, akorát nebudeš moct parkovat mezi námi, ne proto, že bychom tě nechtěli, ale je to místo, kde se běžně neparkuje a máme tam povolen vjezd jen my. No a když by tam bylo jiné auto, tak by lidi (místní) mohli remcat.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

A muzu vzit na sraz i nepeugeota?

Samozřejmě můžeš, akorát nebudeš moct parkovat mezi námi, ne proto, že bychom tě nechtěli, ale je to místo, kde se běžně neparkuje a máme tam povolen vjezd jen my. No a když by tam bylo jiné auto, tak by lidi (místní) mohli remcat.

JJ uvidme kde bude parkovat:aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jsem uplnej novacek v klubu. Asi tak tyden. Ale jelikoz Sebetov mam za bukem (od Brna fakt kousinek) a jelikoz v te dobe uz by mohlo byt moje "letadlo" v nejakym rozumnym stavu, tak urcite prijedu. Zitra sdelim managerovi ze chci na ten termin dovolenou. Mam zrovna delat nocni... Uz se tesim moc a moc.

A jinak, jestli porad hledate nejakeho toho zodpovedneho "absinthnenta" ....... :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...