chechet Odesláno 22. červenec 2003 Odesláno 22. červenec 2003 neee. 1100,- bylo za diagnostiku ridici jednotky a vymenu svicek. stejne je to dost na to ze se nic nezmenilo . bylo to u mistniho prodejce Peugeot Citovat
LK7R Odesláno 22. červenec 2003 Odesláno 22. červenec 2003 No mam stejny problem s 206. Jediny rozdil je v tom ze mi to udela jednou a to jen pokud nastartuju a seslapnu vic plyn. Taky sem zjistil ze to udela s vetsi pravdepodobnosti kdyz clovek jeste nataci volantem. Moje vysvetleni je ze to je konstrukcni vlastnost aut s posilovacem (podtlak pomaha rizeni a pritom jeste neni rozjeta dynamika motoru na plno). Kazdopadne to jednou skubne jako bych pustil rychle spojku a pak uz je to ok. Pokud se ale clovek rozjede pomaleji tak to sukbnuti nenastane. Citovat
Guest Smrada Odesláno 22. červenec 2003 Odesláno 22. červenec 2003 To: Chechet: Mam taky 106 1.0i a stava se mi totez. Najednou auto pri rozjezdu procukne, jak rozjezd priskokem. A taky se mi stane, ze kdyz dojizdim na volnobeh, auto se rozklepe, jak kdyby nebezel jeden nebo vice valcu. Bud se to vzdy spravi samo, nebo staci slabe proslapnout plyn a je to v poho. To auto ma najeto 40 a uz ma novou prevodku rizeni a novy predni tlumice (( Citovat
chechet Odesláno 22. červenec 2003 Odesláno 22. červenec 2003 -> smrada: co to tam mas za vysilacku?? ta koncovka vyfuku nejde dat rovne? Citovat
chechet Odesláno 22. červenec 2003 Odesláno 22. červenec 2003 -> smrada: jinak moje kara je rok 95, taky ma najeto 40 a je jak ze skatulky (ani ne mym pricinenim) Citovat
Guest Smrada Odesláno 23. červenec 2003 Odesláno 23. červenec 2003 To: chechet Moje by taky byla, ale byvali majitel (stary pan) asi jezdil podle pisnicky Mig 21 Malotraktorem (polem nepolem, lesem nelesem). Proto ta prevodka a tlumice. Co se tyce vysilacky: Je to strasne jednoducha Dragon Elix 407 pro obcanskou radiostanici CB. A co se tyce vyfuku. Casem to sundam a kouknu nato. Problem je, ze je pro Fabii a tam je to podobne, ale Pazout ma divne zahnutej konec od tlumice (dolu a do strany. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.