vix Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Fakt by mě zajímalo, kolik bude F2 vážit - že, základní 1.2 HTTP naroste z 40 kW (54 k) do 44 kw (60k), a tak snad už konečně překoná 1.2 z roku 1961 (54k - Škoda Octavia 1200 TS). Fakt by mě zajímala váha F2 (jestli budou mít borci s F1 ... a potažmo i já se svou vraždou ještě šanci) Nikde to zatím nemůžu najít... Škodovka mlčí, servery mlčí, všichni mlčí... jenom nové auto je prezentováno jako dospělé a kulaté Citovat
Dundee Odesláno 31. prosinec 2006 Odesláno 31. prosinec 2006 Původně zaslal: Fusion Kdo by taky měl rád auto, který na každý potkání člověka oslní jak prase? A kdo by měl rád auto, ve kterým jezdí 90% bláznů (slušně řečeno) a 9% důchodců? S tim oslňováním máš pravdu, soused má Praktika jako služebák (neni ale vůbec praktickej, zlatý fáčko i felda) a pořád má světla stažení úplně dolů (i s prázdnym náklaďákem) a stejně to svítí nahoru a skoro každej na něj bliká... Prostě povedený káry Snad bude ta nová lepší aspoň těma světlama... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.