Oliver Riedel Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 To je naskenované z nějaké knížky?Já plánuju koupit si k narozkám sportovní volant,mám vo už dost popraskaný. Jo a ten znak vyloupnu z volantu jak?Abych ho nevyndal navždy... [upravil dne 29/12/06 Oliver Riedel] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel To je naskenované z nějaké knížky?Já plánuju koupit si k narozkám sportovní volant,mám vo už dost popraskaný. Jo a ten znak vyloupnu z volantu jak?Abych ho nevyndal navždy... [upravil dne 29/12/06 Oliver Riedel] No vyloupnout nevim jak, ale bývá to jen chycený takovejma placatejma vystupkama ale radši počkej na nějakyho 405kaře, a není to z knižky je to z Peugeot Catalogu na CD [upravil dne 30/12/06 Radek Hurvajz] Citovat
Oliver Riedel Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Šikovná věcička to CD,to se dá sehnat asi jen u koncesionářů. Citovat
Tornado Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Šikovná věcička to CD,to se dá sehnat asi jen u koncesionářů. Zkus pohledat tady na foru, byly tu odkazy na stazeni. Dej vyhledat Spare parts. Jinak katalog nahradnich dilu je i soucasti programu \"Peugeot Laser\", ten tu byl taky nabizen na foru. EDIT: Ten katalog je jeste na FTP na adrese ftp://peugeot:peugeot@freewebtown.com Kdysi jsem ho tam nahraval a jeste tam je. Ale je tam jakejsi bordel, tak jestli si s tim pohrajes... [upravil dne 30.12.2006 Tornado] Citovat
Oliver Riedel Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Podívám se po tom,třeba nikde nemůžu sehnat,jak sundat ze 405 přední nárazník. Citovat
Tornado Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Jinak katalog na 405 je na CD2, ktery ti k funkcnosti katalogu staci. Pridal jsem k mymu minulymu prispevku edit, tak se na to mrkni... [upravil dne 30.12.2006 Tornado] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.