minkáč Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 čaute viete mi prosím niekto poradiť??? idú mi horšie radiť rýchlosti zo 4, stupńa do 3 a z 3 do 2-vojky. Ked ale parkujem z kopca - tak mi idú krásne. nebude to málo oleja v prevodovke??? ak hej tak kade sa to nalieva - lebo som nemohol nájsť kontrolnú skrutku. Díkkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsik Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 je to debilni prevodovka...bohuzel bolest peugeotu ... dela to i mi ... a to mam kupovane nove auto a najeto only 55Tkm a nejezdim s tim jako ras prave ze na ty synchrony netlacim a nervu to tam kdyz to nejde ... mel jsem 306tku ... uplne to same... kazda recenze na peugeot vytyka nepresne razeni nebo neochotu zaradit rychlostni stupen pri podrazeni a bohuzel se to asi nezmeni ... mam GTi co ma uz 15 let a to razeni je spickove ... na sprintech s tim radim hodne drsne a zadny problem a pri podrazovani taky ne :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsik Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 nekdy si rikam jak dlouho by ta prevodovka vydrzela kdybych s tim radil ve stylu razeni VW :-) kde das za jedna i ve 30kmh a necitis zadny odpor ... naproti tomu ja za jedna nedam jinak nez ze zastavim. coz je u dieselu problem protoze na dve uz to nerozdycha a za jedna tam nenarvu tak jak debil vzdycky uplne zastavim dam za jedna a rozjedu se ... myslim rychlosti do 10kmh ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza_jT Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 ajsik: a co dvakrat vyslapnout spojku, nepomaha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsik Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 honza_jT: nepomaha :-) ja uz to neresim pro me peugeot jakkoli mam tuhle znacku rad nakupem 206tky skoncil, necham si akorat GTicko pac to jeste poradny peugeot ... :-) ...dojezdim ji a kdybych tolik neztratil prodejem tak uz davno jezdim v 306tce breaku 1.9D, pohodlnem a prostornem aute s neznicitelnym motorem ... jenze tou dobou kdy bude ta 206tka ojeta uz bude i 2002 306tka stara kara.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts