rybízek106 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 ahoj 106kari... tak se mi stala vcera stala mala prihoda!vysvetlovat to cely nebudu,jen zminim vyledek...potreboval bych poradit,kde sehnat nebo jestli nekdo nema PP blatnik ze sporta + plastovej lem!pouze original!opravit uz se to bohuzel neda.. za vsechny napady dekuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citros Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: rybízek106 ahoj 106kari... tak se mi stala vcera stala mala prihoda!vysvetlovat to cely nebudu,jen zminim vyledek...potreboval bych poradit,kde sehnat nebo jestli nekdo nema PP blatnik ze sporta + plastovej lem!pouze original!opravit uz se to bohuzel neda.. za vsechny napady dekuju! no jedine projet vrakace, hele a co naprava a zaveseni prezilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 co se stalo, ja ci detaily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 škoda pažoutka, škoda Někdo tady někde nabízel celej bodykit (všechny lemy a oba prahy) za nějakej docela solidní peníz, ale jestli chceš jen jeden, tak buď ten vrakáč, jak ti radj kluci (levnější varianta) nebo origo pežo (to se nedoplatíš) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybízek106 Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 na ty vrakace bude asi nejlepsi annonce,co?jinak vsechno ostatni je v naprostym poradku,jeste trochu skrablej naraznik,ale to zatim nebudu resit!pockam,az ho pri svy sikovnosti rozmrdam celej.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citros Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Původně zaslal: rybízek106 na ty vrakace bude asi nejlepsi annonce,co?jinak vsechno ostatni je v naprostym poradku,jeste trochu skrablej naraznik,ale to zatim nebudu resit!pockam,az ho pri svy sikovnosti rozmrdam celej.. na vrakacich v praglu koupis skoro vsechno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts