pecerko Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Prosím, mám zlomený kabely v mezidveřní housence, jak se to dá rozebrat abych je mohl nové protáhnout? Je mi jasný, že musím sundat polstrování dveří, ale jak přes tu housenku? Ještě mi nejde stahování okénka a seřízení zrcátka u spolujezce, okno jde stahovat jen z mé strany [upravil dne 30.11.06 pecerko] Citovat
Vvitty Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 odriznout na strane auta, vytahnout a nahradit novym dratem. moc nedoporucuju davat draty z jinyho auta, protoze se za chvili zase zlamou. konektory se daji sehnat treba na http://www.gme.cz za par kacek. a potom v aute pretahnout smrstovackou, propajet dokupy a zatavit. idealni je, pokud umis delat s pajkou. pokud ne a neznas nikoho ochotneho, da se to i nacvakat takovejma kovovejma sponkama, ale to je mene spolehlive. vic si najdi v historii, nekde jsem tu daval popis.... Citovat
Vvitty Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 nez to vytahnes, neskodi si pripravit novy svazek a temi vyndavanymi draty ho rovnou protahnout krz tu housenku.... jinak je to desnej opruz. Citovat
Vvitty Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 jo a je to celkem casty jev u starych aut, proste se to prelame. takze bych vymenil vsechno. u peugeota se ani nema cenu ptat, cena svazku je moc moc penez. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.