pecerko Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Prosím, mám zlomený kabely v mezidveřní housence, jak se to dá rozebrat abych je mohl nové protáhnout? Je mi jasný, že musím sundat polstrování dveří, ale jak přes tu housenku? Ještě mi nejde stahování okénka a seřízení zrcátka u spolujezce, okno jde stahovat jen z mé strany [upravil dne 30.11.06 pecerko] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 odriznout na strane auta, vytahnout a nahradit novym dratem. moc nedoporucuju davat draty z jinyho auta, protoze se za chvili zase zlamou. konektory se daji sehnat treba na http://www.gme.cz za par kacek. a potom v aute pretahnout smrstovackou, propajet dokupy a zatavit. idealni je, pokud umis delat s pajkou. pokud ne a neznas nikoho ochotneho, da se to i nacvakat takovejma kovovejma sponkama, ale to je mene spolehlive. vic si najdi v historii, nekde jsem tu daval popis.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 nez to vytahnes, neskodi si pripravit novy svazek a temi vyndavanymi draty ho rovnou protahnout krz tu housenku.... jinak je to desnej opruz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 jo a je to celkem casty jev u starych aut, proste se to prelame. takze bych vymenil vsechno. u peugeota se ani nema cenu ptat, cena svazku je moc moc penez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts