Farkyman Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Ahoj 205-kaři, vím že to patří jinam:mad: ale sháním motorek k ostřikovači zadního skla. Tak kdyby měl někdo jeden navíc, tak mi dejte vědět a určitě se domluvíme:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommys Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 použij motorek z něčeho jinýho , určitě by tam šlo něco dobastlit ne?Já mám například na přední ostřikovače motorek ze škody 120 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farkyman Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 Původně zaslal: Tommys použij motorek z něčeho jinýho , určitě by tam šlo něco dobastlit ne?Já mám například na přední ostřikovače motorek ze škody 120 Jo taky jsem na to myslel, ale nějaký už mám slíbený takže to bude bez bastlení.Jinak dík:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts