Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kařka

Na vztřikovací rampě ja takový malý ventyl ten když je špatný tak jde spotřeba nahoru.

Jaký ventil? Nemáš foto???

Odesláno

Já mám P406 2.0i 16 SV r.v.1996 najeto 263333km. Na plnou nádrž ujedu +- 890 až 900km. Záleží na způsobu jízdy a počasí. Je jasné, že když je zima, tak je spotřeba vyšší. Průměrnou spotřebu ( dlouhodobě měřenou) mám 8,1l/km. Taky bych bral nový ale není na to financ.:(:(:(

[upravil dne 25/11/06 OK406]

Odesláno

Jaký máš rok výroby? Jezdíš se zapnutou klimatizací? Zkontroluj si vše, o čem tady kluci psali a dej si zkontrolovat motor. A Co brzdy, neváznouti? Jak jsem už psal, záleží taky na způsobu jízdy. To není auto na popojíždění po městě.

Odesláno

Kdysi na fiestě mi dělalo to samé,byla to lambda,pokud ti odejde lambda,řídící jednotka nezjistí bohatost směsi.takže je chudá,nebo bohatá,podívej se na svíčky,pokud jsou začouzené je to bohatou směsí,tim padem větši spotřeba.

Odesláno
Původně zaslal: ellesar

Svicky nevim, ale menil jsem je asi tak pred rokem. Ze by z byli v haji?

to ne, ale pozna se na nich napr ta bohata smes.

Ale nevim jak je to s tou vasi rampou, jestli se to da nejak jednoduse zkouknout.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Kařka

Na vztřikovací rampě ja takový malý ventyl ten když je špatný tak jde spotřeba nahoru.

Jaký ventil? Nemáš foto???

Odesláno

Ahoj.Zaujala mě věta:po nastartování smrdí z výfuku.......Ano,měl jsem to samé a nakonec jsem nenastartoval vůbec.Byla to svíčka,neměla ani rok a byla to ta s prodloženou životností.Po výměně svíčky se spotřeba snížila o litr.P806

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...