Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: adraj

Teda Pajdo,co to ,že jsi se rozhodl tak najednou prodat?

To není najednou. Nejmenší, kvůli jehož kočárku jsme to kupovali už dávno chodí po svých. A život je změna. Hledal jsem nějaké malé MPV (Xsara Picasso nebö Scenic) a přijela mi až k nosu 307 SW. Takže vlastně taky malé MPV aspoň sedadly.

Odesláno

To není najednou. Nejmenší, kvůli jehož kočárku jsme to kupovali už dávno chodí po svých. A život je změna. Hledal jsem nějaké malé MPV (Xsara Picasso nebö Scenic) a přijela mi až k nosu 307 SW. Takže vlastně taky malé MPV aspoň sedadly.

no nevim nevim, jestli si 307 pomůžeš:bojim

jinak po týdnu mám s krabicí najeto něco málo přes 1100km a spotřeba cca 7,5l

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nez se mi objevila nejaka patalie s nedefinovanym prepinanim do \"zraveho rezimu\", kdy se to kratkodobe vrati az po odpojeni baterky, tak jsem dal italii v 5 lidech za 5.7l a zpet, kdy to bylo trosku do kopce a uz me to tahlo vic k domu tak za 6.1

Fakt je, ze jsem nejel zadny zavod, dodrzoval rychlost tak do 120-130, a ty co me cestou predleteli, tak stejne stali o par km prede mnou na tunely. Takze stejne nic nenajeli...:D

A to jeste klima frcela po celou cestu...

Bohuzel ted se samovolnym a nedefinovanym prepinanim do zraveho rezimu to je o 1-1.5l vic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...