zabicka Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: zabicka OK406: Me to tri dny po laku nekdo poskrabal schvalne.... Lidi jsou fakt nemozny.... Oliver Riedel: dekuji pekne To já znám velmi dobře. Měl jsem krátce svoji 406 a na parkovišti pře obchďákem mi ji někdo promáčkl a poškrabal a navíc se mi dobýval někdo do kufru, tak mám zámek nefunkční. No ja znam par lidi s 206kama, co jim vypacili prave zadni dvere... a jedne holce se nekdo probeh po celym aute (taky super)... lidi jsou fakt svinuchy! Ps: Koukam, ze jsi z jihu Citovat
zabicka Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: kveton Zabicka: koukal jsem na tvoje fotky a musim rict, ze sis s tim asi dost vyhrala, co? Mam jen takovej dotazek, kde sis nechala delat ty budiky? Ahoj, tak mi to nedalo a patrala jsem po tech budikach a nasla zas jednu firmu, co to dela. Nema sice 206ku v nabidce, ale to urcite pujde vyresit. Minimalne mohu zajistit nascenovane me budiky... Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: zabicka Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: zabicka OK406: Me to tri dny po laku nekdo poskrabal schvalne.... Lidi jsou fakt nemozny.... Oliver Riedel: dekuji pekne To já znám velmi dobře. Měl jsem krátce svoji 406 a na parkovišti pře obchďákem mi ji někdo promáčkl a poškrabal a navíc se mi dobýval někdo do kufru, tak mám zámek nefunkční. No ja znam par lidi s 206kama, co jim vypacili prave zadni dvere... a jedne holce se nekdo probeh po celym aute (taky super)... lidi jsou fakt svinuchy! Ps: Koukam, ze jsi z jihu Jeden čas byly P206 v modě v Č.B. a to airbaky řidiče. Ano jsem z cca 27 km od tebe:D:D:D:D:D:papa:papa:papa Citovat
tanagy Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: zabicka Marlin: a ja zase nemam rada seriovky Pravda, 206ka je pekny auto v zakladu, ale ja treba nesnasim na autech ty cerny plasty na naraznikach... to je fuuuuuuj Tuning ci styling, chcete-li je zivotni styl, to se asi neda jen tak pochopit, to clovek bud ma nebo nema... No to o těch černejch plastech na nárazníkách se mě ale fakt dotklo:nevim Když už sme u úpravách kabiny. Nezkoušeli jste někdo měnit podsvícení ručiček hlavních budíků? Co třeba ručička otáčkoměru měnící barvu podle toho, v jakých otáčkách se nacházíte? Nebo jednodušší věc. Nadhradit podsvícení ručiček nějakou (třeba modrou) LEDkou. Nevypadalo by to zajímavě? [upravil dne 5.12.06 tanagy] Citovat
Marlin Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Zabicko, promin, ale ja uz jsem z tuning,, reps. Stylingu vyrostl nastesti... a co se tyka tech cernych plastu, tak se mi to libi, treba na 205 GTI to nema chybu... ja vazne nejsem na styling, maximalne dat auto do valecneho zbarveni a to je vse, zadne jine hry ee.... kdyz uz neco, aby to plnilo svuj ucel, kridlo co funguje, svetla co lip sviti. apod. Mozna si budu davat dozadu ledkovy svetla, ale jen kvuli tomu,m ze se rozveci driv nez normalni... a dopredu cire lampy, a bych te lepele videla a kdyz uz nejaky styling musi byt, tak jen a pouze original, co nabizi automobilka Citovat
zabicka Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 Marlin: v pohode, to je kazdeho vec... jen mi prislo nemistne to vyjadrovani... ja taky nikomu nerikam nic proti jeho seriovce (krome teto vyjimky) - jestli to tak nekdo chce mit, je to jeho vec... tanagy: promin, to jsem nechtela... to byl priklad... a zrovna na tve krasne 206ce je to v pohode, ne? Ale uznej, ze te oranzove to nesluselo: Jinak jsem menila jen podklad budiku a byla to takova pakarna, ze snad nikdy vic... i kdyz ted bych si vybrala design jiny, kdyz si vzpomenu na tu vymenu, tak si rikam, ze tak hrozny nejsou: Citovat
zabicka Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 OK406: jj, ja vim... jsem se modlila, at mi ho nekdo stipne, ze bych si dala sportovni volant a ono nic Kdyz jsem to rekla pred tatou, malem jsem jednu chytla (mimochodem pracuje v Tyne v STK) Citovat
Marlin Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 teda Zabicko, tak v te Serii se mi libi vic, nez votunena, jen jiny kola a nema to chybu jasny kazdeho vec.. jen jsem vyjadrli svuj nazor, holt, nic s tim nenadelas. jinak promin za to vyjadrovani... ale nted me nenapada jak to omluvit, jsem proste nekdy takovy, reknu na rovinu co si myslim.. BTW, te oranzove ty cerny plasty slusi klidne mej namitky proti me seriovce, me to nevadi.. nekdo se dokonce vyjadrli ze to zvedly jak nejaky off road:D Citovat
zabicka Odesláno 11. prosinec 2006 Odesláno 11. prosinec 2006 Marlin: je to vec vkusu, nema to cenu resit Citovat
OK406 Odesláno 11. prosinec 2006 Odesláno 11. prosinec 2006 Původně zaslal: zabicka OK406: jj, ja vim... jsem se modlila, at mi ho nekdo stipne, ze bych si dala sportovni volant a ono nic Kdyz jsem to rekla pred tatou, malem jsem jednu chytla (mimochodem pracuje v Tyne v STK) Tak jestli tam pracuje, tak tam tento měsíc musím na TK, po skoro půlroční pauze, zaviněnou DN. Tak doufám, že mu mou barču jen a jen pochválí a dostanu TK nejméně na pět let :D:D:D:D:D:D:D:D Už se těším, až vyjedu. Tento týden mám mít svou barumku opravenou. :myslim:myslim:D:D:D:papa:papa:papa:papa Citovat
OK406 Odesláno 11. prosinec 2006 Odesláno 11. prosinec 2006 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: zabicka OK406: jj, ja vim... jsem se modlila, at mi ho nekdo stipne, ze bych si dala sportovni volant a ono nic Kdyz jsem to rekla pred tatou, malem jsem jednu chytla (mimochodem pracuje v Tyne v STK) Tak jestli tam pracuje, tak tam tento měsíc musím na TK, po skoro půlroční pauze, zaviněnou DN. Tak doufám, že mu mou barču jen a jen pochválí a dostanu TK nejméně na pět let :D:D:D:D:D:D:D:D Už se těším, až vyjedu. Tento týden mám mít svou barumku opravenou. :myslim:myslim:D:D:D:papa:papa:papa:papa Musím ti pochválit tvé autíčko. Je pěkně udělané a to i interier + budíky:super :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
zabicka Odesláno 14. prosinec 2006 Odesláno 14. prosinec 2006 OK406: Ahojik, uz jsi byl na te technicke? Jinak kujeme za pochvalu, nas (me a auti) to vzdycky potesi Citovat
OK406 Odesláno 14. prosinec 2006 Odesláno 14. prosinec 2006 Na TK jsem ještě nebyl. Až tam pojedu, dám ti vědět:D:D:D:D:D:D Ano!! Měla by být TK v pohodě:super:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.