raul Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Aku znacku vzduchoveho filtra pouziva Peugeot popripade ak niekto pouziva iny nech doporuci. Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Já používám filtron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Myslím , že na značce filtru vůbec nezáleží, protože materiál všech filtru - ne zavodních - je stejný. Já kupuju v autokelly asi za 300kč a je super. Jinak v Peugeotu stojí originál něco kolem350 kč a je to úplně stejný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brandy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Taky si myslim, že na značce moc nezáleží. Mám tam tuším UFI. Koupil jsem ho v Elitu. Našli ho v katalogu podle typu auta a motoru. Akorát by mě zajímalo, k čemu je na tý papírový harmonice nalepenej ten molitan. U filtru, co tam byl před tím, to nebylo. (406, 1,8 16V) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raul Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 Presne preto som to som to napisal stary filter mam FRAM a ma molitan. Chcel som vediet ci ich tam davali v Peugeote, pretoze novy co som kupil uz presne neviem znacku ten molitan nema. Tak som zacal zhanat FRAM a tiez by ma zaujimalo aky je v tom rozdiel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
106diesel Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 já pouzivam bavlněný sportovní filtr,stojí cca 1000 Kc a stačí ho jen po 10000km vyprat a vydrží věčně.. motor je sice mírně hlučnější,ale myslím že to s ním líp jede a má to lepší spotřebu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breaksilver Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Som zvedavy ako sa potesis,ked si odpalis vahu vzduchu.Ano vyssi vykon/sportovy filter nekladie taky odpor/ale dokedy...Je totiz hakliva na kvalitu nasavaneho vzduchu.Sportovy filter ti totiz prepusti viac necistot,tie sa ti v nej zachytia a potom zadava zle udaje RJ.Takze RJ to bere,ze sa prehanas niekde vo vysokej nadm.vyske,tak prisposobi chod motora so znizenym vykonom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Původně zaslal: raul Aku znacku vzduchoveho filtra pouziva Peugeot popripade ak niekto pouziva iny nech doporuci. Dik Tak znacku presne nevim /musel bych se ti podivat do auta/, ale menil sem ho pred mesicem - servis bere od Elite a stal necele 300,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raul Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 Tak vcera som ho vymenil dal som tam FRAM presne taky isty ako tam bol v nadeji, ze znizim spotrebu no nepodarilo sa. Aj vahu vzduchu som vycistil ale spotreba 8.7 tak asi sa bude musiet vaha vzduchu vymenit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts