Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka sem si dycky myslela, ze mracitka maj delat zamracenej dravej vyraz.....ale je hezky, jak umej mracitka ROZESMAT, JDE TO HEZKY K SOBE:D:D Dravej výraz mají řidiči jedoucí v protisměru, když se ze tmy vynoří tenhle přízrak.:D:D [upravil dne 21/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: aka sem si dycky myslela, ze mracitka maj delat zamracenej dravej vyraz.....ale je hezky, jak umej mracitka ROZESMAT, JDE TO HEZKY K SOBE:D:D Dravej výraz mají řidiči jedoucí v protisměru, když se ze tmy vynoří tenhle přízrak.:D:D [upravil dne 21/11/06 Radek Hurvajz] vis jiste, ze ten vyraz je dravej? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: aka sem si dycky myslela, ze mracitka maj delat zamracenej dravej vyraz.....ale je hezky, jak umej mracitka ROZESMAT, JDE TO HEZKY K SOBE:D:D Dravej výraz mají řidiči jedoucí v protisměru, když se ze tmy vynoří tenhle přízrak.:D:D [upravil dne 21/11/06 Radek Hurvajz] vis jiste, ze ten vyraz je dravej? No nevim, myslim si to, nemohu to posoudit, to bych se musel svézt v tom fiatu, ale to bych riskoval život a to teda nééé:D:D Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 ja bych si spis predstavila, ze ten vyraz bude zurivej, vzteklej nebo tak, dravosti v nem bude taky dost, ale prevladajici bych si predstavila jine emoce...:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka ja bych si spis predstavila, ze ten vyraz bude zurivej, vzteklej nebo tak, dravosti v nem bude taky dost, ale prevladajici bych si predstavila jine emoce...:D No asi to tak nějak bude, ale potkat ho na silnici by v každým případě bylo zajímavý, řídí se pravidlem vidět a nebýt viděn:D:D Něco jak němci za války, aby nebyli vidět z letadel:D:D Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 to skoro vypada jako bych byla rejpal.....ale na nasich silnicich panuje valka, ze jim to pripada jako spravny pristup? ja ho potkat, pujdu mu to vysvetlit...... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka to skoro vypada jako bych byla rejpal.....ale na nasich silnicich panuje valka, ze jim to pripada jako spravny pristup? ja ho potkat, pujdu mu to vysvetlit...... Válka né, to je Ťuňing přeci.:D A vysvětlit by to potřeboval určitě Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 jenze nevim, jestli by si to dal za ramecek a na zed...to moje vysvetlovani.....ten psoledni se tvaril ze ne.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka jenze nevim, jestli by si to dal za ramecek a na zed...to moje vysvetlovani.....ten psoledni se tvaril ze ne.... Copak, někomu jsi něco vysvětlovala? Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Copak, někomu jsi něco vysvětlovala? Heh...noooo...malicko.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Radek Hurvajz Copak, někomu jsi něco vysvětlovala? Heh...noooo...malicko.... Copak prováděl, prevít jeden? Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 ale...choval se jak podle me nemel......doted nevim, kolika slovum nerozumnel:D:D:D:autale byla to argumentace par excelanc:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka ale...choval se jak podle me nemel......doted nevim, kolika slovum nerozumnel:D:D:D:autale byla to argumentace par excelanc:D:D Nj, někteří by to potřebovali denně, jenže by takovejch jako ty nuselo být víc, a sama to nestihneš Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 no, myslim, ze ja stacim v jednom exemplari, vic by asi bylo na tuhle planetu moc:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka no, myslim, ze ja stacim v jednom exemplari, vic by asi bylo na tuhle planetu moc:D:D:D No tak to se těším až te někde potkám na srazu, zatim jsem tě jen zahlídl na Broďáku u Č. Kostelce. [upravil dne 21/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 jj, taky vim ze si tam byl....ale jako vzdy byl ten sraz nejakej kratkej....treba priste:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka jj, taky vim ze si tam byl....ale jako vzdy byl ten sraz nejakej kratkej....treba priste:aut NJ já jsem se tam v sobotu jen otočil a v neděli jen nakrátko, nedali mi dovolenou tak jsem nemohl na celej víkend. Citovat
aka Odesláno 21. listopad 2006 Odesláno 21. listopad 2006 snad ti to priste vyjde, srazy stojej za to po celou dobu trvani:D:D:Daspon pro me:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2006 Autor Odesláno 21. listopad 2006 Původně zaslal: aka snad ti to priste vyjde, srazy stojej za to po celou dobu trvani:D:D:Daspon pro me:D No musí to vyjít, jestli do toho něco vleze tak někoho picnu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.