Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

sem si dycky myslela, ze mracitka maj delat zamracenej dravej vyraz.....ale je hezky, jak umej mracitka ROZESMAT, JDE TO HEZKY K SOBE:D:D

Dravej výraz mají řidiči jedoucí v protisměru, když se ze tmy vynoří tenhle přízrak.:D:D:D

[upravil dne 21/11/06 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

sem si dycky myslela, ze mracitka maj delat zamracenej dravej vyraz.....ale je hezky, jak umej mracitka ROZESMAT, JDE TO HEZKY K SOBE:D:D

Dravej výraz mají řidiči jedoucí v protisměru, když se ze tmy vynoří tenhle přízrak.:D:D:D

vis jiste, ze ten vyraz je dravej?

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

vis jiste, ze ten vyraz je dravej?

No nevim, myslim si to, nemohu to posoudit, to bych se musel svézt v tom fiatu, ale to bych riskoval život a to teda nééé:D:D:D
Odesláno

ja bych si spis predstavila, ze ten vyraz bude zurivej, vzteklej nebo tak, dravosti v nem bude taky dost, ale prevladajici bych si predstavila jine emoce...:D:D

Odesláno

ja bych si spis predstavila, ze ten vyraz bude zurivej, vzteklej nebo tak, dravosti v nem bude taky dost, ale prevladajici bych si predstavila jine emoce...:D:D

No asi to tak nějak bude, ale potkat ho na silnici by v každým případě bylo zajímavý, řídí se pravidlem vidět a nebýt viděn:D:D Něco jak němci za války, aby nebyli vidět z letadel:D:D
Odesláno

to skoro vypada jako bych byla rejpal.....ale na nasich silnicich panuje valka, ze jim to pripada jako spravny pristup?

ja ho potkat, pujdu mu to vysvetlit......:D

Odesláno

to skoro vypada jako bych byla rejpal.....ale na nasich silnicich panuje valka, ze jim to pripada jako spravny pristup?

ja ho potkat, pujdu mu to vysvetlit......:D

Válka né, to je Ťuňing přeci.:D:D A vysvětlit by to potřeboval určitě:D
Odesláno

ale...choval se jak podle me nemel......doted nevim, kolika slovum nerozumnel:D:D:D:autale byla to argumentace par excelanc:D:D

Nj, někteří by to potřebovali denně, jenže by takovejch jako ty nuselo být víc, a sama to nestihneš:D
Odesláno

no, myslim, ze ja stacim v jednom exemplari, vic by asi bylo na tuhle planetu moc:D:D:D

No tak to se těším až te někde potkám na srazu, zatim jsem tě jen zahlídl na Broďáku u Č. Kostelce.;)

Odesláno

jj, taky vim ze si tam byl....ale jako vzdy byl ten sraz nejakej kratkej....treba priste:aut

NJ já jsem se tam v sobotu jen otočil a v neděli jen nakrátko, nedali mi dovolenou tak jsem nemohl na celej víkend. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...