gen.Migen Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Zdravim, dělal sem něco s kladkama a zapoměl sem se podivat na to jak tam byl klinak:) Je mi to trapny, ale prišel sem na dvě varianty jak by tam šel klinak dat. Pokusil sem se je nakraslit, tak kdyby prosim někdo mohl vybrat správnou variantu:) Mam peugeot 406 2.1 z roku 96 a jak sou rozmístněny řemenice sem nakreslil na obrazku. Doufam že se zobrazí. Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkmtrnava Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: gen.Migen Zdravim, dělal sem něco s kladkama a zapoměl sem se podivat na to jak tam byl klinak:) Je mi to trapny, ale prišel sem na dvě varianty jak by tam šel klinak dat. Pokusil sem se je nakraslit, tak kdyby prosim někdo mohl vybrat správnou variantu:) Mam peugeot 406 2.1 z roku 96 a jak sou rozmístněny řemenice sem nakreslil na obrazku. Doufam že se zobrazí. Diky moc bez .jpg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gen.Migen Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 Mě se tam ten muj obrazek co sem vložil ukazuje. Jo a suprrr za krasnej obrazek KOMISAR. Ted už je to jasny...takhle sem si to myslel, ale nebyl si jistej tak ted je to na 100%. Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts