Y2K Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Nemyslim ze je to vela na ten rok a motor a tak... Ale samozrejme to zalezi od rozpoctu Citovat
Sion Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Mno chlapci, když to dopadne, příští týden Vám představím můj přírůstek do rodiny V patek by měl být v Cz a pondělí-úterý papírování a bude moje. Citovat
Chepp Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 sharpers: predpokladam ze bych do 16:00 mohl dorazit... jeste upresnim.. mam prijet s coupe? aspon bude svanda... Citovat
Bloodyjoshua Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 to Sion: Heh, tak jak jsi to napsal předpokládám že je z ciziny ? Zařizoval jsi si to sam, nebo přes nějakou firmu ? Dej typ co a jak ? Rád bych taky hledal v cizině (v ČR těch kupátek strašně máááálo)... Ale bohužel německy neumim a nemam žádnýho známýho německy mluvícího automechanika, který by tam se mnou zajel třeba do německa Tady na fóru o těch dovozech z ciziny jsem taky moc nenašel Citovat
Sion Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Bloodyjoshua: Jo je to z nemecka. uvodne jsem mel vyhlidnute v Bratislave ale potom co se na to kamos podival, tak sem zjistil ze bylo cele strikane znovu, pry jen kvuli oděrkám, ale kdo vi co pod tim bude. A tak jsem se o tom bavil s pribuznym (přes pár kolen) hlavne me zajimalo papirovani, co bych musel zaridit kdybych to z toho SK dovezl a on mi hned nasel luxusni kousek v nemecku a shodou okolnosti tam dva dny na to jede. O vsechno se postaral on. tzn: zamluvit auto, dojet, koupit, dovest, technicka, emise, prihlaseni, znacky, atd. vsechno obstara on. me ceka jen auto zaplatit a podepsat smlouvu a neco na uradech. takze nevim presne co a jak. tady u nas ve vychodnich cechach je hodne dovozcu. prvni auto mi dovezl bratranec. Citovat
Bloodyjoshua Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 to Sion: Sakra tak to bych taky potřeboval takové příbuzné a bratrance Jj. nějaký firmy na to určitě jsou, ale nějak tomuhle podnikání nevěřím Selským rozumem si říkám, že jim se vyplatí aby mi dovezli cokoliv, i kdyby to byla šunka No každopádně, kdyby jste měl někdo typ na nějakou solidní firmu co to auto proklepne a doveze mi fakt něco solidního, tak sem s tím Citovat
Sion Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Je to nahoda ze se to tu kolem nas mota. ale to jsou vetsinou kluci co maji dilnicku ve starym JZD a jedou na svy, vozi nejaky boouracky, neco na cem co nejvic vydelaji ale ze je to znamej tak doveze co chci. vidim co kupuju. normalne bych jim taky neveril. chce to fakt dobre doporuceni od nekoho kdo s tim ma zkusenosti. je to tezky. navic pekny auta byvaji i zdaleka ze ani oni tam nejezdi, jeden krasny kdyz jsem zacinal hledat byl z italie ale tam proste nedojedou, navic jiny jazyk. Citovat
sharpers Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Chepp : ok, dej vedet nejlepe behem zitrka v kolik bys byl ve Val mezu, v patek rano bych zavolal do bazaru a rekl v kolik nas maj cekat klidne s coupeckem prijed, rad se podivam a u bazaru to bude vypadat fakt zajimave :D jo a jedem mrknout na tohle http://auto.bazos.cz/inzerat/5395046/Pegeot-406-kupe-20-i-16-V.php sice těm KM nevěřím ani za nic , ale tak pokud bude auto v dobrém stavu tak mi to je fuk.... na strankach toho bazaru byli i dalši fotky, interier vypadal fakt super, sem zvědavý jake to bude v realu... [upravil dne 24/3/10 sharpers] [upravil dne 24/3/10 sharpers] Citovat
Qcko Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Ten posledny interier vyzera ako novy, nadhera Citovat
sharpers Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 http://img.cars.cz/xchanger/user/7485/29608/13310/0/11979888247485/images/f100312173027140iB.jpg tady je druhá fotka vnitřku....vypada fakt pekně...sem zvědav co se z toho nakonec vyklube Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: sharpers http://img.cars.cz/xchanger/user/7485/29608/13310/0/11979888247485/images/f100312173027140iB.jpg tady je druhá fotka vnitřku....vypada fakt pekně...sem zvědav co se z toho nakonec vyklube Prijde mi divny aby Coupe s interierem v kuzi mel volant bez kuze. Ale Coupe vypada hezky. [upravil dne 24/3/10 dreamtalks] Citovat
Bloodyjoshua Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Jóó, tak to jsi vybral opravdu krásně... vypadá fakt dobře... Přeju dobrý kup... Citovat
Y2K Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Ten volant je ozaj nejaky divny tam Ale ta nefajciarska sada..ked to kupis a nebude sa ti pacit, beriem ju Citovat
Y2K Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Jaaaj a este som chcel jednu a zrejme poslednu vec. Ten 2,0 mozno sice vykonom stacit bude na vozenie, ale motor ma stale o 2 valce menej Citovat
sharpers Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 co s tim volantem ? když teda je interier v kuži tak byval i volant v kůži ? takže hned mám čekat nějake ojeby nebo to mohlo by normalni že při koupi prostě nechtěl volant v kůži ? jako čekám nějake zádrhely , ale spíše ve stočených KM, ty mi tak neva, spíše hlavně aby bylo nebourané a vše bylo jak má Citovat
Y2K Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Mozno bol interier meneni za kozenny ale bez volantu. Pripadne bol meneny volant, nezohnal kozenny tak dal obycajny. Moznosti je viac... Citovat
sharpers Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 moc si mě nepotěšil no tak uvidime co najdem na mistě žejo....muže to byt jak řikaš, jenže taky to mohlo byt to že to někdo naboural a při měnění volantu mu o nedošlo Citovat
Y2K Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 To samozrejme moze byt dalsia moznost.... Alebo ma napada este jedna: Vela ludi sa stazuje ze ten kozenny volant v coupe stoji za prd, hned sa zosucha a tak. A nie kazdy ma nervy a chce vrazat do noveho, pripadne si ho dat opravit tak ako ja. A mozno prave preto sa rozhodne ze si da obycajny. Ale to su len nase hypotezy, mozno sa dozvies preco to tak v skutocnosti je Citovat
sharpers Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 tjn, možná se to dovím, možná taky ne...a pokud se to nedovím, a auto koupím, tak ho pak vyměním za kožený a může mi to být fuk máš pravdu že může být hodně důvodů proč to tak je.... Citovat
chechet Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 nekozenny volant v Coupé, navic v Coupé s jinak kozennym interierem je hodne podezrela vec. osobne to tipuju na praskly airbag v puvodnim volantu, tak tam foukli obyc volant ze 406tky a nazdar. kazdopadne uvidis na miste jak to vypada pod kapotou. ja mam treba na chladici jakesi \"razitko\" s datumem, ktere zrejme sedi s datumem sestaveni auta (nebo je to datum vyroby chladice). kazdopadne je tam rok 2003 a mesic podobny mesici vyroby auta . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.