Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marek1234

Jo to neni špatnej nápad, já tohle taky mám rád,ale jak řikáš nepřeplácat, třeba se mi nelíbí když někdo dá neoriginal hlacivi řadicí páky to je pak tak vokatý v tom autě a nebo místo originál autorádia tam vrazí nevkusný stříbrný a to je taky jak pěst na oko.A kde si viděl ty chrom kličky na dveře?

na novém modelu p406 coupé :D

nehledal jsem to zatím nikde na netu

Odesláno

Jo takhle na tom novym.No jsem zvědavej jak rychle bude klesat na ceně:))Doufám že hodně protože mou nynější 406 bych chtěl mít tak 3 roky a pak zas něco jinýho ještě se mi líbí Nissan 350Z ty se ted uz daj poridit za 400 takze za 3 roky uz to bude ok.ale taky jsem zvedavk kolik dostanu za 3 za meho Pažouta:)Dofam že za to bude nějaká dobrá částka jinak si ho nechám do rozpadnutí,ale ted ho mám 18 dní a hned přemejšlim co bude dál:))To je docela pěkný doufám že mě neslyší:)Neboj já tě nedám:))Ted ještě ne:bojim

Odesláno

Jo takhle na tom novym.No jsem zvědavej jak rychle bude klesat na ceně:))Doufám že hodně protože mou nynější 406 bych chtěl mít tak 3 roky a pak zas něco jinýho ještě se mi líbí Nissan 350Z ty se ted uz daj poridit za 400 takze za 3 roky uz to bude ok.ale taky jsem zvedavk kolik dostanu za 3 za meho Pažouta:)Dofam že za to bude nějaká dobrá částka jinak si ho nechám do rozpadnutí,ale ted ho mám 18 dní a hned přemejšlim co bude dál:))To je docela pěkný doufám že mě neslyší:)Neboj já tě nedám:))Ted ještě ne:bojim

TO JE SKORO JAKO ROUHÁNÍ :D :D

Odesláno

Jo pěkný videa, libí se mi ten interier s takouvou oranžovou kůží, a volant to ma taky barevnej a melo ty kličky v chromu.Jeste jsem se chtel zeptat ty mas tu chrom. mrizku na prednim narazniku original, nebo jsi to dodelaval?A jaky mas budiky cely kulaty nebo dole taky zasekly?Jak jsi psal ze za dobrou vec povazujes pal.pocitac a sibr no nevim ale ten sibr si myslim ze neni zase az tak dobra vec, hezky to vypada kdyz je to zasunuty ve strese to jo,ale jinak to je casto problemovy a je to hlucny.My jsme taky meli v Audi A8 sibr ten byl navic solarni ale nikdy jsme neprisli co to ma delat:myslim A pak me jest mrzi ze tam nemam CD changer myslis ze by tam sel dotecne pridelat, ale uz to bude nekde trcet a nebude to schovany:( mozna dam DVD prehravac do kastliku pred spolujezdce protoze jak jsem psal v minulem prispevku vymenit radio za neoriginal to vypada osklive a jeste k tomu je tady u 406 problem ze to nema klasicky romery radia ja bych tam treba chtel 7\"LCD s TV a DVD takovou tu kostku ale bojim se ze by to nedopadlo dobre protoze dodelat pak okolo ten ramecek to uz asi nikdy nebude ono a bude videt ze se to tam pridelavalo, nebo uz jste to nekdo nekde videl v 406 a aby to bylo pekny?

Odesláno

Jo pěkný videa, libí se mi ten interier s takouvou oranžovou kůží, a volant to ma taky barevnej a melo ty kličky v chromu.Jeste jsem se chtel zeptat ty mas tu chrom. mrizku na prednim narazniku original, nebo jsi to dodelaval?A jaky mas budiky cely kulaty nebo dole taky zasekly?Jak jsi psal ze za dobrou vec povazujes pal.pocitac a sibr no nevim ale ten sibr si myslim ze neni zase az tak dobra vec, hezky to vypada kdyz je to zasunuty ve strese to jo,ale jinak to je casto problemovy a je to hlucny.My jsme taky meli v Audi A8 sibr ten byl navic solarni ale nikdy jsme neprisli co to ma delat:myslim A pak me jest mrzi ze tam nemam CD changer myslis ze by tam sel dotecne pridelat, ale uz to bude nekde trcet a nebude to schovany:( mozna dam DVD prehravac do kastliku pred spolujezdce protoze jak jsem psal v minulem prispevku vymenit radio za neoriginal to vypada osklive a jeste k tomu je tady u 406 problem ze to nema klasicky romery radia ja bych tam treba chtel 7\"LCD s TV a DVD takovou tu kostku ale bojim se ze by to nedopadlo dobre protoze dodelat pak okolo ten ramecek to uz asi nikdy nebude ono a bude videt ze se to tam pridelavalo, nebo uz jste to nekdo nekde videl v 406 a aby to bylo pekny?

já to tak koupil. Byly tam měněné nárazníky. Tak se tam daly už z nového modelu (vypadá to lépe a jezdí jich strašně málo)

Přidělat měnič určitě půjde, a podle mně se může dát tam, kde je origo měnič (vpravo v kufru). Jen natáhnout kabeláž...

406 možná nemá klas.rozměr, ale existují \"redukce\", díky které se to prostoru vleze klasické rádio... My to tak na 406ce 1.9TD máme. LCD určitě naruší vzhled palubovky. Já bych to tam nechtěl... k čemu?

Odesláno

Jo,jo ten naraznik vypada dobře,ale ten mě by se to už moc nehodilo protže mám stříbrnou barvu tak by to nebylo takovy jako na te modre.Modre Coupe maji take na Kladne u Štěpánka vypadalo na první pohled hezky,ale pak se nam to nějak nezdálo tak jsme raději šli od toho a když jsme chtěli nějakou slevu tak nám řekli že sleví 4t. to je jako když řekne že nesleví.Pak jsem koupil jinde v Bazaru a byl solidní a dal ještě i slevu 15000,- což se jen tak u bazáristů nevidí jen doufám že nedal tu slevu kvůli tomu že se toho chtěl raději hodně rychle zbavit:D Ty jsi to koupil kdy?A máš servisku?

[upravil dne 10.12.06 Marek1234]

Odesláno

Jo,jo ten naraznik vypada dobře,ale ten mě by se to už moc nehodilo protže mám stříbrnou barvu tak by to nebylo takovy jako na te modre.Modre Coupe maji take na Kladne u Štěpánka vypadalo na první pohled hezky,ale pak se nam to nějak nezdálo tak jsme raději šli od toho a když jsme chtěli nějakou slevu tak nám řekli že sleví 4t. to je jako když řekne že nesleví.Pak jsem koupil jinde v Bazaru a byl solidní a dal ještě i slevu 15000,- což se jen tak u bazáristů nevidí jen doufám že nedal tu slevu kvůli tomu že se toho chtěl raději hodně rychle zbavit:D Ty jsi to koupil kdy?A máš servisku?

[upravil dne 10.12.06 Marek1234]

cca dva měsíce. Je to dovoz z Francie. Mám servisku, dva klíče. Naj 82tis. (ověřeno dle dílů při výměně rozvodů). Zatím mi dělá radost... Ale už jse do toho auta investoval shruba 240tisíc (jak jse už psal, rozvody, brzdy, olej, dovoz a prihlaseni, zimní pneu a další drobné opravy... je to ale top stav... Na auto jse šílený perfekcionalista - nic mi tam nesmí vrzat, vše musí být tiptop

Odesláno

Jo jo, tak to ma byt.Ja taky nemam rad kdyz neco v aute vrze zatim musim zaklepat neni nic co by mi rušilo požitek z jízdy co se tyce uvnitr auta, nemluvim o stavu silnic a hovadech na silnici:)Jooo vlastne ten pozitek mi trosku kazi klesajici rucicka stavu nadrze:)Ale to asi kazdymu.

Odesláno

Jo jo, tak to ma byt.Ja taky nemam rad kdyz neco v aute vrze zatim musim zaklepat neni nic co by mi rušilo požitek z jízdy co se tyce uvnitr auta, nemluvim o stavu silnic a hovadech na silnici:)Jooo vlastne ten pozitek mi trosku kazi klesajici rucicka stavu nadrze:)Ale to asi kazdymu.

a u mého třílitra ta ručka klesá ještě rychleji :D

ad.řidiči: ani nemluv, je to něco šíleného... Jezdím denně po dvouproudovce v Ostravě (rudná) a minimálně jednou týdně mi někdo nedá přednost, vjede mi do pruhu čímž mně zblokuje a ohrozí anebo jede v levém pruhu 60 (kde je 90) a ještě telefonuje... katastrofa...

Odesláno

Pěkné videjko a stříbrná.... :super

Ty kola vypadají bomba, ale hodně křiklavý díky chromu. Toho bych se bál aby mi je někdo neukradl nebo umyslně nepodřel... Lidi jsou strašně závistiví.:roll

Co se týče výbavy tak já mam jak elektrickej šíbr, tak i kůži a i počítač s velkým displejem... :D U té A8 se solárním panelem v šíbru, to funguje tak, že když třeba někde stojíš bez zapnutého motoru a máš zapnutý zařízení co žere elektřinu tak ji solární panel průběžně doplňuje baterce... Tedy \"nemůžeš\" vybít baterku.

Jinak o vnitřních doplňkách taky přemýšlím. Chtěl bych chromové kliky, vyměnit hlavici řadičky za novou jedině originální a pak bych si chtěl nechat nově potáhnout volant kůží což vyjde cca na 4000,-. :roll No ale to je daleká budoucnost...

Odesláno

Ty nemáš koženej volant, nebo proč ho chceš nechat potahnout?Koukám že se tady všichni shodnem na těch doplňkách žádnej z nás nechce žádnou prasárnu do auta.Takže máš pnou palbu, jo ??Tak to máš dobrý máš i el.sedačky a paměť ono je to stejně k prdu pokud jezdíš sám,ale jen tak se ptám.Jak ty jsi vlastně narazil na to tvoje autí?Já původně chtěl něco do 100t ale za boha jsem nenarazil na nic pěknýho až jsem z toho měl depku pak jsem se zaměřil na P406 sedan hledal jsem jen 2.0i 16V ale nenarazil jsem na žádnou která by mě tak nadchla abych do ní šel ale vedle sedanu stálo červený Coupe no a tak se to stalo zamiloval jsem se na první pohled byla už skoro tma takže auto vypadalo jak nový svezl jsem se všechno ok.druhej den jsem se na něj jel podívat s tím že ho koupim ale za deního světla bylo vidět že už bylo lakovaný a navíc znovu hodně odřený atd. takže z toho sešlo ale pak už jsem hledal jen Coupe 406 a dneska mi stojí na dvoře, je to paráda:D Ale musim ještě uklidit garáž mám tam bordel a tak zatím stoji chudák venku naštěstí ještě neni taková zima.

Odesláno

Dlouho jsem nebyl přítomen... Jsem nemocný, mam zánět horních cest dychacích a dneska jsem schopen aspoň pár minutek si sednout k počítači... To je strašný svinstvo tahle nemoc...

K tomu manuálu. Nějak jsem na něj zapomněl... Je to v češtině a je to konkrétně pro 406 sedan tedy alespoň podle prvního obrázku ;) Pošlu vám ho na mail, ale má to 8,3 mega....

to Marek 1234: Hele my si můžem podat ruce, protože úplně stejně jako ty jsem došel ke své 406 coupe, která už chudinka 5 dní nejela jak jsem nemocný. Šel jsem po sedanu a pak vidím coupe 3.0 ten silný za 260tis. Valil jsem oči, projel jsem v tom, z auta jsem vylejzal po čtyřech, srdeční záchvat takže jsem pak šel už jedině po coupe ale 2.0

Vlastně v plné palbě to mám. Nejsou tam jenom xenony a navigace. Volant mam kožený, ale už je hodně ošahaná tak časem bych ji chtěl nechát dát do pucu El. sedačky s pamětí jsou libovka... :D Bohužel časem jsem zjistil, že mi nefunguje vyhřívání sedaček a ostřikovače předních světel a pak lupe v rádiu. Kdybych to věděl před koupí, vymlátil bych z nich větší slevu... JO, a největší masírka je samozatmavitelné vnitřní zpětné zrcátko... :super

S tím termostatem ti neporadím. Já jsem to nedělal, ale zkus najít tady návod anebo vytvoř dotaz...

to @re: To je fakt... A pak je spravili a vyvezli na východ... Možná že jednu z nich mam já.... :)

[upravil dne 13.12.06 MPavel]

[upravil dne 13.12.06 MPavel]

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

to @re: To je fakt... A pak je spravili a vyvezli na východ... Možná že jednu z nich mam já.... :)

Tak hrozně bych to neviděl... a navíc v tom videu byl šestihrnek :D

Včera mi vyměnili termostat, ale ještě jsem v autě nejel. Moc práce. Jen cesta ze servisu domů a zdálo se mi, že to je úplně stejné. Uvidím dneska, jak pojedu na jednání.

O těch sedačkách jsem četl, že po třech letech odejde vyhřívání. Musím zaklepat, mám 98 a vše funguje... A volant mám jako nový, bez škrábance. Hold 83tis najeto ;)

Ale mohlo by to být silnější... 194koní ale nic moc ;) M3 je M3 :D

Včera jsem jel v oktavce a něco šíleného. Jsem si říkal, že u mně při 150 už proniká hukot do kabiny... Ale ne, oproti octe to NIC NENÍ :D zlatý žabožrout ;)

Odesláno

A kolik jsi dal za termostat, já jsem puvodně našel na webu za 300 a dneska jsem byl v peugeotu a stal 700, no ale nechtel jsem vypadat jako chudak:))tak jsem ho koupil mozna to znate.On ho i dlouho hledal tak pak mi bylo bly to odmitnout a navic jsem tam pred 14 dny byl ohledne kodu k radiu a to mi dal zadarmo a kdyz bych si neco objednal prez net tak jeste postovny 120 atd.

No ale ted mam problem protoze ho chci vymenit noo ale ja ho nemuzu nikde najit, prosím o radu dík.Já jsem asi fakt amater ani termostat nenajdu:bojim Jo MPavel preju at se brzy uzdravis a muj email je Marek1234@seznam.cz diky moc.

Odesláno

A kolik jsi dal za termostat, já jsem puvodně našel na webu za 300 a dneska jsem byl v peugeotu a stal 700, no ale nechtel jsem vypadat jako chudak:))tak jsem ho koupil mozna to znate.On ho i dlouho hledal tak pak mi bylo bly to odmitnout a navic jsem tam pred 14 dny byl ohledne kodu k radiu a to mi dal zadarmo a kdyz bych si neco objednal prez net tak jeste postovny 120 atd.

No ale ted mam problem protoze ho chci vymenit noo ale ja ho nemuzu nikde najit, prosím o radu dík.Já jsem asi fakt amater ani termostat nenajdu:bojim Jo MPavel preju at se brzy uzdravis a muj email je Marek1234@seznam.cz diky moc.

Termostat nenajdeš. Je schovaný někde u motoru. V servisu mi jej vyměnili, ale pořád mám okruh otevřený. Buď je u třílitru ještě nějaké čidlo, anebo jsem měl smůlu a koupil jsem špatný termostat (origo peugeot)...

Termostat i s těsněním mně vyšel na 781kč a výměna 400kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...