vector Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Původně zaslal: f3Rd@ myslim, ze pokud to mas dobre sestelovany, tak na to kaslou. Ale me to nastaveni opravoval, tak s tim rejpal. A já si zas myslim, že mi je všude kontrolovali. Citovat
Mr.Bomba Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Mr.Bomba já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... odkud to mas? :myslim:myslim :mrk no mam je v praci, na neco jsme to pouzivali Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Mr.Bomba já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... odkud to mas? :myslim:myslim :mrk no mam je v praci, na neco jsme to pouzivali Nechces mi jich par poslat?? bez bublinkovy si uz vyberu sam... Citovat
Dundee Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Ten návod je docela pohoda, asi si ze 405 udělám kompletní Celicu s Lambo systémem a mega bodykitem... Ne, kecám Mě světla na technický jen zkontroloval, na štelování nesahal, takže pokud nebudou ty nový svítit kamsi, tak jim to bude asi taky jedno. Nebo je další řešení- světla před STK vyměnit za původní a je to bez starostí Mr.Bomba: Mě by stačily i ty s bublinkama, pokud bys mohl nějaký pustit... Citovat
vector Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Původně zaslal: Dundee Ten návod je docela pohoda, asi si ze 405 udělám kompletní Celicu s Lambo systémem a mega bodykitem... Ne, kecám Mě světla na technický jen zkontroloval, na štelování nesahal, takže pokud nebudou ty nový svítit kamsi, tak jim to bude asi taky jedno. Nebo je další řešení- světla před STK vyměnit za původní a je to bez starostí Mr.Bomba: Mě by stačily i ty s bublinkama, pokud bys mohl nějaký pustit... Ty máš na autě světla kvůli technický ? Já je tam teda mám, aby mi to dobře svítilo. Citovat
Mr.Bomba Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 zkusim je probrat a vybrat ty nejlepsi a pak vám je klidne dám Citovat
Dundee Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Ti pak pošlu přes U2U adresu nebo si udělám výlet do Kladna... Citovat
Dundee Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Vector: Já je mám taky kvůli tomu, aby mi to svítilo a abych něco viděl... oni se ptal, jestli kontrolujou funkčnost ovládání z kabiny, tak aby předešel případné hádce či vyhození z STK, je jednodušší nahodit z5 původní světla, tak jsem to myslel... Citovat
Mr.Bomba Odesláno 17. listopad 2006 Odesláno 17. listopad 2006 Původně zaslal: Dundee Ti pak pošlu přes U2U adresu nebo si udělám výlet do Kladna... jasne nejak uz se domluvime..... Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba Původně zaslal: Dundee Ti pak pošlu přes U2U adresu nebo si udělám výlet do Kladna... jasne nejak uz se domluvime..... uz jsi to prebral?? az zacnes rozesilat, tak dej vedet, poslu adresu... Citovat
Mr.Bomba Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 jojo uz sem je nasel, ale ty bublinky jsou ve vsech a jsou dlouhy jen 20 cm takze z nich asi neudelas ani zadny krouzek Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 :( to je mrzute, jak moc velke ty bublinky jsou?? kdyby byly male, tak by to mozna nevadilo - dotvarelo by to ten spravny efekt... Citovat
Dundee Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Mě bubliny nevaděj v žádnym případě, budu to brát jako testovací část.... Citovat
Dundee Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Si asi o víkendu udělám malej výlet Bysme se pak nějak spojili přes U2U a po telefonu bysme se pak domluvili najisto, zatim díkec... Citovat
oni Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 kdyz uz jsme se tady bavi o tech svetlech,ja v tech krouzcich mam nejake leddiody a mam pocit ze to skoro neni videt jaksvitej kdyz sviti cele svetlo,tak me napadlo nahradit ty ledky obyc zarovkou,aby to svitilo jako u bavoraku!zkousel jsem zarovku co se dava do parkovacek u origo svetel,nebylo to ono,pak jsem zkousel se silnejsi watazi a ty moc hrejou,tak mam strach aby to nespalilo ten plast okolo,poradte nekdo co mam pouzit,aby to moc nehralo a bylo to videt ze to sviti a veslo se to tam! Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 Původně zaslal: oni kdyz uz jsme se tady bavi o tech svetlech,ja v tech krouzcich mam nejake leddiody a mam pocit ze to skoro neni videt jaksvitej kdyz sviti cele svetlo,tak me napadlo nahradit ty ledky obyc zarovkou,aby to svitilo jako u bavoraku!zkousel jsem zarovku co se dava do parkovacek u origo svetel,nebylo to ono,pak jsem zkousel se silnejsi watazi a ty moc hrejou,tak mam strach aby to nespalilo ten plast okolo,poradte nekdo co mam pouzit,aby to moc nehralo a bylo to videt ze to sviti a veslo se to tam!!!! za1: Kde jsi pls sehnal ten plast??? za2: mas tam udelane ty zarezy?? Bez nich to svitit nebude. A jakou diodu jsi pouzil?? V tom navodu je psano myslim 4000 mcd Ona totiz neni dioda jako dioda... Citovat
oni Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 jenze ja mam angeleyes origa,ja jsem zadny krouzky nedelal!! Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 origa? Myslis kupovany!? Tak to ti neporadim, ale pokud vim, tak origa je resena zarivkou nebo necim takovym Citovat
oni Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 zadna zarivka,je tam krouzek,dole jsou dve diody a ty svitej po celym krouzku!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.