Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

myslim, ze pokud to mas dobre sestelovany, tak na to kaslou. Ale me to nastaveni opravoval, tak s tim rejpal.

A já si zas myslim, že mi je všude kontrolovali.

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Mr.Bomba

já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... :nevim

odkud to mas? :myslim:myslim:myslim :mrk:mrk

no mam je v praci, na neco jsme to pouzivali

Odesláno

Původně zaslal: Pata

já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... :nevim

odkud to mas? :myslim:myslim:myslim :mrk:mrk

no mam je v praci, na neco jsme to pouzivali

Nechces mi jich par poslat?? bez bublinkovy si uz vyberu sam... :super;)

Odesláno

Ten návod je docela pohoda, asi si ze 405 udělám kompletní Celicu s Lambo systémem a mega bodykitem...:o:D Ne, kecám :D

Mě světla na technický jen zkontroloval, na štelování nesahal, takže pokud nebudou ty nový svítit kamsi, tak jim to bude asi taky jedno. Nebo je další řešení- světla před STK vyměnit za původní a je to bez starostí :D

Mr.Bomba: Mě by stačily i ty s bublinkama, pokud bys mohl nějaký pustit... ;):D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Ten návod je docela pohoda, asi si ze 405 udělám kompletní Celicu s Lambo systémem a mega bodykitem...:o:D Ne, kecám :D

Mě světla na technický jen zkontroloval, na štelování nesahal, takže pokud nebudou ty nový svítit kamsi, tak jim to bude asi taky jedno. Nebo je další řešení- světla před STK vyměnit za původní a je to bez starostí :D

Mr.Bomba: Mě by stačily i ty s bublinkama, pokud bys mohl nějaký pustit... ;):D

Ty máš na autě světla kvůli technický ? Já je tam teda mám, aby mi to dobře svítilo.

Odesláno

Vector: Já je mám taky kvůli tomu, aby mi to svítilo a abych něco viděl...

oni se ptal, jestli kontrolujou funkčnost ovládání z kabiny, tak aby předešel případné hádce či vyhození z STK, je jednodušší nahodit z5 původní světla, tak jsem to myslel...

Odesláno

Původně zaslal: Dundee

:super

Ti pak pošlu přes U2U adresu nebo si udělám výlet do Kladna... ;)

jasne nejak uz se domluvime.....:papa

uz jsi to prebral?? az zacnes rozesilat, tak dej vedet, poslu adresu... :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

kdyz uz jsme se tady bavi o tech svetlech,ja v tech krouzcich mam nejake leddiody a mam pocit ze to skoro neni videt jaksvitej kdyz sviti cele svetlo,tak me napadlo nahradit ty ledky obyc zarovkou,aby to svitilo jako u bavoraku!zkousel jsem zarovku co se dava do parkovacek u origo svetel,nebylo to ono,pak jsem zkousel se silnejsi watazi a ty moc hrejou,tak mam strach aby to nespalilo ten plast okolo,poradte nekdo co mam pouzit,aby to moc nehralo a bylo to videt ze to sviti a veslo se to tam!

Odesláno
Původně zaslal: oni

kdyz uz jsme se tady bavi o tech svetlech,ja v tech krouzcich mam nejake leddiody a mam pocit ze to skoro neni videt jaksvitej kdyz sviti cele svetlo,tak me napadlo nahradit ty ledky obyc zarovkou,aby to svitilo jako u bavoraku!zkousel jsem zarovku co se dava do parkovacek u origo svetel,nebylo to ono,pak jsem zkousel se silnejsi watazi a ty moc hrejou,tak mam strach aby to nespalilo ten plast okolo,poradte nekdo co mam pouzit,aby to moc nehralo a bylo to videt ze to sviti a veslo se to tam!!!!

za1: Kde jsi pls sehnal ten plast???

za2: mas tam udelane ty zarezy?? Bez nich to svitit nebude. A jakou diodu jsi pouzil?? V tom navodu je psano myslim 4000 mcd :super Ona totiz neni dioda jako dioda...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...