pezo Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Nemate s tym niekto skusenost? Rad by som vedel ako to naozaj svieti lebo inac vyzeraju super.... predavaju to na autodoplnky.cz http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-307/predni-tuningove-lampy-chrom-s-angel-eyes-peugeot-s3216668 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 jo jsou parádní ja je už zkoušel i na 306 ale tuším že za ně chtějí kolem 8 tisíc a to je mi fakt lito... a prý taky nejde štelovat výška sětel. ale to sem nezkoušel a nemyslím si to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba jo jsou parádní ja je už zkoušel i na 306 ale tuším že za ně chtějí kolem 8 tisíc a to je mi fakt lito... a prý taky nejde štelovat výška sětel. ale to sem nezkoušel a nemyslím si to. Já taky o nich uvažuji na svou 306 , po cenách jsem se ještě tak moc nekoukal , ale prý ta výška štelovat opravdu nejde. Na 307 jsem je ještě neviděl tak nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 angel eyes si muzes vyrobit sam, odpoledne sem hodim odkaz na navod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
upper9 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: f3Rd@ angel eyes si muzes vyrobit sam, odpoledne sem hodim odkaz na navod... tak to sem zvedav, uz se tesim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 ad sklon svetla - vzhledem k tomu, ze neni kam pripojit motorky... aspon na 306 verzi... preberte si sami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 ručně se ty světla seřídit dají, ale nedají se seřídit z kabiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: zoby ručně se ty světla seřídit dají, ale nedají se seřídit z kabiny no to jsem si právě myslel .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 tu je ten navod, neni to jako original, ale zase je to skoro zadara!!!! http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod152en.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 tak spatny to neni, ale nechtelo by se mi rozebirat tu parabolu.. na druhou stranu co vic by mel clovech chtit zadara co? dobrý pro hračičky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 jo jo dobrý pro toho kdo má čas a nervy si s tím pohrát ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 akorat kde se daji sehnat ty platovy pruty ze kterejch se to dela? Nebo jak se tomu odborne nadava? Mysli, ze nejake OBI nebo BAUobchod to jisti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... Bublinku nebrat. A kde jsi je sehnal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 jak je to u technicky,kontrolujou to stelovani svetel s gabiny??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 myslim, ze pokud to mas dobre sestelovany, tak na to kaslou. Ale me to nastaveni opravoval, tak s tim rejpal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oni Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 to asi zalezi na kontrole,nekomu to kontrolujou a nekomu ne!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Mr.Bomba já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... Bublinku nebrat. A kde jsi je sehnal? no nevim mam jich tu v praci plno..... ale nechce se mi hledat kde neni bublinka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 bublinky jsou dobre do vodovahy! na starejch autech je serizovani oblibene, vetsinou se to totiz vysere a je to krasnej duvod poslat auto pryc.... na felicii vydrzi tahle vymozenost fungovat tak pul roku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: Mr.Bomba já nějaký ty tyčky mám jen v nich bývá občas bublinka....... odkud to mas? :myslim:myslim :mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts