jirujak Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Ahoj, poradil by mi někdo kde mám hledat vadu v centrálním zamykání u 306-ky z roku 1999? Jde o to, že když zamykám auto, tak centrál funguje dobře, ale když chci odemknout, tak odemknu jen dveře u řidiče. Čím by to mohlo být? Odemykání i zamykání ze strany spolujezdce funguje bezproblémů. Takže vada bude asi ve dveřích u řidiče. Prosím poraďte. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noradek Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Podívej se na tu zásuvku co jde ze sloupku do dveří,bejvaj tam přelámané kabeli,dost častá zavada,nebo bude špatněj ten cent.zámek ve dveřích. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirujak Posted November 10, 2006 Author Share Posted November 10, 2006 Děkuju za radu - byla to trefa do černého. Zkusil jsem zahejbat s kabelama u zásuvky mezi dveřmi sloupkem a už to funguje - zítra to rozdělám a kouknu kterej kabel je přerušenej. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mildan Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Mám stejnej problem.v ty spojce byla voda a kontakty sou rezaty.Pořádně očistit a prostříknout kontoxem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mildan Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Ještě sem chtěl jestli někdo nemáte schéma na ty kabely co je ta spojka mezi dveřmi a sloupkem Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts