tiigr Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Nemate nekdo popis kontrolek na palubce? hdi 80kw. Je jich tam docela dost a ani nevim, co všechny znamenaji:( mozna lepsi nevedet:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: tiigr Nemate nekdo popis kontrolek na palubce? hdi 80kw. Je jich tam docela dost a ani nevim, co všechny znamenaji:( mozna lepsi nevedet:-) PROSIM! pouzij HLEDANI. Navic je tu sposta stranek, kde si muzes stahnout celou prirucku k 406tce - treba i na mych strankach... nebo ti muzu palubku zaslat do mailu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiigr Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: Sepp Původně zaslal: tiigr Nemate nekdo popis kontrolek na palubce? hdi 80kw. Je jich tam docela dost a ani nevim, co všechny znamenaji:( mozna lepsi nevedet:-) PROSIM! pouzij HLEDANI. Navic je tu sposta stranek, kde si muzes stahnout celou prirucku k 406tce - treba i na mych strankach... nebo ti muzu palubku zaslat do mailu... posli mi ji prosim do mailu : tiigr@volny.cz diky moc z tech tvych stranek mi nejde nic stahnout. A prirucky 406 taky nemuzu najit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: tiigr Původně zaslal: Sepp Původně zaslal: tiigr Nemate nekdo popis kontrolek na palubce? hdi 80kw. Je jich tam docela dost a ani nevim, co všechny znamenaji:( mozna lepsi nevedet:-) PROSIM! pouzij HLEDANI. Navic je tu sposta stranek, kde si muzes stahnout celou prirucku k 406tce - treba i na mych strankach... nebo ti muzu palubku zaslat do mailu... posli mi ji prosim do mailu : tiigr@volny.cz diky moc z tech tvych stranek mi nejde nic stahnout. A prirucky 406 taky nemuzu najit Mas to v mailu. Jsou to dve stranky v *.pdf - zalezi od verze auta [upravil dne 8/11/2006 Sepp] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts