Lovec Odesláno 7. listopad 2006 Odesláno 7. listopad 2006 Mám krátkou chvilku 406 kombíka r.v. 1998 s ABS a zjistil jsem nepatrnou vůli na zadním kole zřejmě ložisko. Při jízdě nic neklepe, nehučí. Vůle je znát pouze, když je auto na zemi. Na zvedáku není nic poznat. Chci se zeptat, zda by to mohlo být ložisko a zda se nechá nějakým způsobem dotáhnout nebo mi nemine jeho výměna. Dík Lovec Citovat
Trnkoš Odesláno 7. listopad 2006 Odesláno 7. listopad 2006 To budou asi čepy.Je to častá závada 406tek.Jestli to budou čepy tak počítej s geometrií Citovat
ajven Odesláno 7. listopad 2006 Odesláno 7. listopad 2006 Původně zaslal: Lovec Mám krátkou chvilku 406 kombíka r.v. 1998 s ABS a zjistil jsem nepatrnou vůli na zadním kole zřejmě ložisko. Při jízdě nic neklepe, nehučí. Vůle je znát pouze, když je auto na zemi. Na zvedáku není nic poznat. Chci se zeptat, zda by to mohlo být ložisko a zda se nechá nějakým způsobem dotáhnout nebo mi nemine jeho výměna. Dík Lovec No jedno pravidlo znie: Dokiaľ to na aute moc nerobí zle=galibu tak do toho nerýp. Potom to môže byť ešte horšie. Mne napr. spojka pri zatlačení pedálu ako keby praskla a tak zatiaľ len zháňam nejakú druhú ale kamoš servisák mi poradil že ju vymeniť až keď celkom doslúží, má pravdu nie? Načo sa inicitívne do toho hrnúť. To poznám aj z bývaleho pracoviska urobíš niečo na údržbe a doserie sa ti niečo druhé. Zatiaľ si len zisti čo to presne robí túto chybu. ok?;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.