Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Tak jak to tak vypadá,tak sem úplný idiot

Tak tohle snad ani nepotřebuje komentář. :D

Odesláno

A tuhle znate?

Stojite v cele smrti. Vedou z ni dvoje dvere. U kazdych dveri stoji strazny. Jeden vzdycky mluvi pravdu a druhy vzdycky lze. Vy to o nich vite a oni to o sobe vedi navzajem. Nevite ale, ktery je ktery. Jedny ze dveri vedou na svobodu. Mate jen jednu otazku s jejiz pomoci musite zjistit, kterymi dvermi se vydat. Na co se zeptate? ;)

Podotykam, ze mi trvalo poprve 3 dny, nez jsem na to prisel ;). A negooglujte ;).

[upravil dne 26/2/2007 DD]

Odesláno
Původně zaslal: deeper

Jo chtěl jsem vám sem hodit řešení těch knotů. Takže zapálim jeden knot na obou koncích (bude hořet půl hodiny) a současně s nim zapálim druhý knot na jednom konci až první po půl hodině dohoří zapálím druhý konec na knotu 2. Zbývá 15 minut + půl hodina předtím = 45 minut:D:D:D:D:D:D:D

To je nějaká blbost. Jak jsi přišel na to že zbývá 15 minut? Pokud zápálíš druhý knot na jednom konci současně s prvním, který jsi zapálil na obouch koncích, tak když první dohoří, tak na druhém Ti zbývá ještě půl hodiny. Kde jsi vzal 15 minut? :myslim

[upravil dne 26.2.2007 secouver]

Odesláno

ehm, ja nerekla, ze pouziju topinkovac, ja to udelala:D:D

DD: skoda, to se vypravi uz tak dlouho na vsemozne zpusoby, ze uz to asi zna kazdy :(

secouver: pulhodina odhorela, druha zbejva, kdyz ji zapalis z obou stran?

Odesláno
Původně zaslal: secouver

To je nějaká blbost. Jak jsi přišel na to že zbývá 15 minut? Pokud zápálíš druhý knot na jednom konci současně s prvním, který jsi zapálil na obouch koncích, tak když první dohoří, tak na druhém Ti zbývá ještě půl hodiny. Kde jsi vzal 15 minut? :myslim

Jo, tak tohle je přesně jeden z důvodů, proč mi vadí vytahování starých témat.

Vždycky se najde někdo, kdo to začne po letech řešit... :bojim

secouver: podíval ses na datum vložení deeperova příspěvku?

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: secouver

Jo, tak tohle je přesně jeden z důvodů, proč mi vadí vytahování starých témat.

Vždycky se najde někdo, kdo to začne po letech řešit... :bojim

secouver: podíval ses na datum vložení deeperova příspěvku?

Já bych z toho nedělal takovou vědu, jen jsem se nad tím zamyslel ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

hele mě spíš zajímají ty dva strážný. Na co se ho zeptam?????

K tomu knotu, ani nevim kde jsem to sehnal. Z mojí hlavy to určitě nebylo, matematika je sprostý slovo už od gymplu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...