Oliver Riedel Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Já čekal,kdo napíše,že použije topinkovač:DTak jak to tak vypadá,tak sem úplný idiot Citovat
Kurt Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Tak jak to tak vypadá,tak sem úplný idiot Tak tohle snad ani nepotřebuje komentář. Citovat
Guest DD Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 A tuhle znate? Stojite v cele smrti. Vedou z ni dvoje dvere. U kazdych dveri stoji strazny. Jeden vzdycky mluvi pravdu a druhy vzdycky lze. Vy to o nich vite a oni to o sobe vedi navzajem. Nevite ale, ktery je ktery. Jedny ze dveri vedou na svobodu. Mate jen jednu otazku s jejiz pomoci musite zjistit, kterymi dvermi se vydat. Na co se zeptate? Podotykam, ze mi trvalo poprve 3 dny, nez jsem na to prisel . A negooglujte . [upravil dne 26/2/2007 DD] Citovat
secouver Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Původně zaslal: deeper Jo chtěl jsem vám sem hodit řešení těch knotů. Takže zapálim jeden knot na obou koncích (bude hořet půl hodiny) a současně s nim zapálim druhý knot na jednom konci až první po půl hodině dohoří zapálím druhý konec na knotu 2. Zbývá 15 minut + půl hodina předtím = 45 minut:D:D:D:D:D:D:D To je nějaká blbost. Jak jsi přišel na to že zbývá 15 minut? Pokud zápálíš druhý knot na jednom konci současně s prvním, který jsi zapálil na obouch koncích, tak když první dohoří, tak na druhém Ti zbývá ještě půl hodiny. Kde jsi vzal 15 minut? [upravil dne 26.2.2007 secouver] Citovat
aka Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 ehm, ja nerekla, ze pouziju topinkovac, ja to udelala:D:D DD: skoda, to se vypravi uz tak dlouho na vsemozne zpusoby, ze uz to asi zna kazdy secouver: pulhodina odhorela, druha zbejva, kdyz ji zapalis z obou stran? Citovat
Kurt Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Původně zaslal: secouver To je nějaká blbost. Jak jsi přišel na to že zbývá 15 minut? Pokud zápálíš druhý knot na jednom konci současně s prvním, který jsi zapálil na obouch koncích, tak když první dohoří, tak na druhém Ti zbývá ještě půl hodiny. Kde jsi vzal 15 minut? [upravil dne 26.2.2007 secouver] Jo, tak tohle je přesně jeden z důvodů, proč mi vadí vytahování starých témat. Vždycky se najde někdo, kdo to začne po letech řešit... secouver: podíval ses na datum vložení deeperova příspěvku? Citovat
secouver Odesláno 27. únor 2007 Odesláno 27. únor 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: secouver To je nějaká blbost. Jak jsi přišel na to že zbývá 15 minut? Pokud zápálíš druhý knot na jednom konci současně s prvním, který jsi zapálil na obouch koncích, tak když první dohoří, tak na druhém Ti zbývá ještě půl hodiny. Kde jsi vzal 15 minut? [upravil dne 26.2.2007 secouver] Jo, tak tohle je přesně jeden z důvodů, proč mi vadí vytahování starých témat. Vždycky se najde někdo, kdo to začne po letech řešit... secouver: podíval ses na datum vložení deeperova příspěvku? Já bych z toho nedělal takovou vědu, jen jsem se nad tím zamyslel Citovat
Oliver Riedel Odesláno 27. únor 2007 Odesláno 27. únor 2007 To je tak,když je jeden za 18 a druhý bez 2 za 20:D:aut Citovat
deeper Odesláno 8. březen 2007 Autor Odesláno 8. březen 2007 hele mě spíš zajímají ty dva strážný. Na co se ho zeptam????? K tomu knotu, ani nevim kde jsem to sehnal. Z mojí hlavy to určitě nebylo, matematika je sprostý slovo už od gymplu Citovat
deeper Odesláno 8. březen 2007 Autor Odesláno 8. březen 2007 no teda o moc chytřejší zase nejsem Citovat
aka Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 zeptas se, co by rekl jeho kolega, kdyby ses ho zeptal na cestu, a tudy teda fakt nepujdes;) Citovat
Pata Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 prosim, prosim... nejsem nacelnik a taky nejsem z praheee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.