breaksilver Odesláno 18. listopad 2006 Autor Odesláno 18. listopad 2006 Ospravedlnujem sa,ze este stale zivim tuto debatu....:PAle rozmyslam,ze by bodli dake puklice,najlepsie origo peugeot za rozumnu cenu,pozeral som aj vhledani,nic moc na tuto temu.Keby ste niekto vedel o nejakom net shope,kde by daco take mali za prijatelne ceny.:)Hmm a dake zimne retaze by bodli tiez,ale s Tesca a pod.urcite nechcem/taka roztrhnuta narobi paseku,nepotrebujem..../:o.Daky typ na vyrobcu,co robi ozaj kvalitu-chodim casto do hor,zidu sa!!!:myslimDiky za odpovede..... Citovat
breaksilver Odesláno 8. prosinec 2006 Autor Odesláno 8. prosinec 2006 Som sa dlhsie neozval,ukoncim tento clanok.Som teda objednal cez nejlevnejsipneu.cz.Gumy dosli ako bolo dohodnute,ale bez diskov:o.Volam,ze ich nemaju a ze tak za 2 tyzdne,som obj.zrusil na pneumatiky.sk ich mali za 1517sk-akcia:papa s osobnym prevzatim v Ivanke pri Dunaji.Aj to chceli nahodit,vpredu ale dlhe sroby,tak som v MG auto zohnal kratsich 8 dopredu a uz som vysmiaty.Inak vyzeraju super,uvidime ako na snehu.Stale ale neviem aky typ retazi k nim-pojdem na hory.Inak puklice nemozem zohnat,nove za 6000sk si mozu nechat.Som skoro odpadol.Dake neznackove nechcem,vyzeraju hnusne.Vsak hadam zozeniem.Vdaka vsetkym za tipy na www stranky.Moc mi pomohli.Nech Vam to na tom snehu dobre ide.Este raz diky. Citovat
Ferin007 Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Celkem pekne vypadaji Discovery, sada asi za 500-600 kc. Do stredu si muzes nalepit samolepky Peugeot na poklice (za 75,- nebo 155,-). Citovat
breaksilver Odesláno 12. prosinec 2006 Autor Odesláno 12. prosinec 2006 daj link prosim,nech ich omrknem Citovat
Dacooos Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Mám goodyear UG 7 a bral jsem je přes toppneu.cz cena 1660 Kč [upravil dne 8.1.2007 Dacooos] Citovat
breaksilver Odesláno 8. leden 2007 Autor Odesláno 8. leden 2007 Vdaka vsetkym za prispevky,uz mam.Skvele gumy aj ked mi moc nepomohli ked som vyletel z cesty,ale za to si mozem sam a fyziku dake goodyerky neoklamu..Jedna to odniesla trochu horsie,ale v pneuservisu ju podlepili,vraj moze aj dopredu.Takze vdaka vsetkym,momentalne zhanam diely na mojho milaska. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.