jlital Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Zdravím všechny. Chci se zeptat zda mi někdo poradí jaké autrádio s CD a MP3 koupit do P 206 aby komunikovalo s kapličkou a ovládáním pod volantem. U některých autorádií píší možnost připojení dálkového ovládání ,ale nejsem si jistý že to bude schodné se současným ovládáním a jak vyřešit připojení na display v kapličce. (Mám orig bez CD a v zimě nejde zapnout pokud není v autě teplo:)) Díky všem za pomoc. Auto je vyr. 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 pokud se nepletu, tak pokud nesezenes origo radio, co se montovalo do 206tky (resp. ostatnich lvicku), tak nepujde ovladac ani display, co je v aute... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanagy Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Nazdar jlital Tenhle problém jednoduše vyřešit nejde - ale sou firmy, kerý se tím zabývají třeba www.stualarm.cz Řešení existuje, ale není to nejlevnější záležitost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jlital Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Díky pánové za rady aspon vím na čem jsem. Že to není nic jednoduchého. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts