BERT Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Zdravím, nevím čím to je , ale už několikrát se mi při rozjíždění ozvalo zavrzání od podvozku a ještě chvíli při jízdě vždy když se pustila spojka a auto trochu cuklo. Nemáte s tím někdo zkušenost. Jedná se o nový 307 break 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minooo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 tak to chvala bohu nie ale ja zas jak nabehnem na jamu ani nemusí byč velká auto dáva slušné šupy a ide to od zadu, toto stará 307ma nerobila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BERT Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Tak to vrzání mi v servisu odstranily, něco promazaly na jednom spoji u výfukového potrubí. To bouchání jak píšeš mi dělalo tak , tak jsem byl u známého který má servis , ten se se mnou projel a prý že to dělají tlumiče. Tak se chystám zavolat do peugeotu a najednou to přestalo. Tak nevím , uvidím kdyby to zase začlo tak tam zajedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 To bouchani mam taky, uz se to tady nekolikrat probiralo, udajne uchyceni zadnich tlumicu nebo co. Asi pujdu na zimni akcni prohlidku za 299,- do peugeotu a necham to zkontrolovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigicek Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 me vrzal ten hlinikový plech, co chrání rezervu od výfuku a to tak, že o ni třel...pořád jsem zkoumal co to je a pak stačili dvě rany do toho..plech se prohl a už to od té doby nevrže..jen teď začala při přejezdech bouchat zadni naprava tak asi ta prohlidka za 3 čenta to snad vyřeší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minooo Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Kosta1 To bouchani mam taky, uz se to tady nekolikrat probiralo, udajne uchyceni zadnich tlumicu nebo co. Asi pujdu na zimni akcni prohlidku za 299,- do peugeotu a necham to zkontrolovat. to auto má 3 mesiace aj s cestu ich nakopem v tom pežote medzi vačky ke´d tam dali od výroby na péééčko tlmič!!!!! idem reklamovať Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fazer Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Bert, robi to spoj na vyfuku, premazat to nestaci. Dlho som sa s tym trapil, ale nakoniec mi vymenili suciastky na tom spoji a uz to nerobi. Bola to konstrukcna vada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BERT Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 fazer nemůžeš mi napsat o jaké součástky se jedná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts