Jump to content
  • Aktuální cíle darů

P405 MI16+př.nárazník

Pája Rybišár

Recommended Posts

Počítej, že novej si budeš muset nechat dovýzt z Francie ... a bude stát klíďo do 15ti. Je to mazec ... před rokem jsem novej zjišťoval a 1) vubec u nás nejsou 2) kdyby - tak budou drahý.

A ještě neni to blbost kupovat na auto, který má cenu 30tis. nárazník za 10tis:myslim:myslim:myslim

Obvolej ty vrakáče ... dneska v pokecu je akorát jedna rozpulená migina a nározník evidentně přežil, takže bude na nějakým vrakovišti ...:papa Ovšem jestli budeš pořád toužit po novym, tak Ti pošlu číslo na kámoše, co dělal (snad ještě dělá) v Peugeotu a zjistil by Ti to ... ale je to fakt ranec ranec ranec ...

Původně zaslal: Oliver Riedel

Pokud teda nemá MI16 nějakej vyjímečnej.

Mi16 má úplně jiný nárazník jak seriová 405.. hlavně jsou tam díry na mlhovky a pak je celkově jiný.....

Takhle nejak vypadá...

[upravil dne 1/11/2006 John]

post-0-14109594940367_thumb.jpg

Původně zaslal: Oliver Riedel

Seženu ti nový za dva půl:rokerKlidně ho pozítří můžeš mít,stačí říct.

To bys byl frajer a mástršéf a nevim, co všechno ještě ... za ty prachy seženeš maximálně normální sériovej ... druhovýroba u kelly stojí něco kolem dvojky ... ale MI16 to je jiná cenová :-D

Jen pro vaší představu: Zadní originální nárazník na Mi stojí něco přes 24.000,- Kč. Vím to, bo jsem to zjišťoval po svém únorovém výletu do škarpy a jeho zničením okolojedoucím vozem s přívěsem...

Peugeot ten přední nárazník ani nemá v katalogu, ale Neon by se mohl pokusit přes toho známýho zjistit cenu nového z Francie. Tipuju kolem 28-30.000,- Kč.

Dundee: myslim, že zase 30asi ne ... to stojí novej na 605tou. Ale každopádně se kámoše zeptat můžu. Zeptám se teda jen tak ze zajímavosti, až s nim někdy budu mluvit ... votravovat ho jenom kvůli tomu se min nechce (i když je pravda, že už si mohl zvyknout :D)