Pája Rybišár Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Ahol lidi,nevite nahodou jake objdenavací číslo ma u Peugeotu přední nárazník na P405MI16???Teda jestli to vubec nejaky ma......vůbec nemuzu ten přední nárazník sehnat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 Help me please.....:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smeták Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Mám jeden nepotřebný doma.Je trochu poškozený,ale při troše šikovnosti by se dal zavařit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Ne že bych chtěl radit,ale určitě nesháněj nový originál nárazník,ten tě přijde asi na 5000,-,ne-li na víc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Oliver Riedel:Mě nevadí že bude stat tolik,dal bych klidně do desítky,ale horší je ho sehnat! Smeták:Hmm nebyla by prosím nějaká fotečka?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Dám 5%z ceny nového nárazníku,tomu kdo mě ho sežene(UPLNE NOVEJ!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Počítej, že novej si budeš muset nechat dovýzt z Francie ... a bude stát klíďo do 15ti. Je to mazec ... před rokem jsem novej zjišťoval a 1) vubec u nás nejsou 2) kdyby - tak budou drahý. A ještě neni to blbost kupovat na auto, který má cenu 30tis. nárazník za 10tis:myslim:myslim:myslim Obvolej ty vrakáče ... dneska v pokecu je akorát jedna rozpulená migina a nározník evidentně přežil, takže bude na nějakým vrakovišti ... Ovšem jestli budeš pořád toužit po novym, tak Ti pošlu číslo na kámoše, co dělal (snad ještě dělá) v Peugeotu a zjistil by Ti to ... ale je to fakt ranec ranec ranec ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Seženu ti nový za dva půl:rokerKlidně ho pozítří můžeš mít,stačí říct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Pokud teda nemá MI16 nějakej vyjímečnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Pokud teda nemá MI16 nějakej vyjímečnej. Mi16 má úplně jiný nárazník jak seriová 405.. hlavně jsou tam díry na mlhovky a pak je celkově jiný..... Takhle nejak vypadá... [upravil dne 1/11/2006 John] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Aha.Tak nevim,za kolik by byl ale můžu se zeptat.Já vím,že na klasickou 405 u nás stojí dva a půl.Ovšem ne pravý od Peugeot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 to:Oliver Riedel hmm tak to kdyby byl za 2500kč tak jedu ted okamzite kamkoliv po ČR;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Seženu ti nový za dva půl:rokerKlidně ho pozítří můžeš mít,stačí říct. To bys byl frajer a mástršéf a nevim, co všechno ještě ... za ty prachy seženeš maximálně normální sériovej ... druhovýroba u kelly stojí něco kolem dvojky ... ale MI16 to je jiná cenová :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 to Neon:přesně tak,ty hibrydy z autokelly neceme..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 :rokerTak o nárazníku z Kelly mi vůbec nemluv,opřel sem se o plot a prasknul jak nafukovací balonek:xvul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Jen pro vaší představu: Zadní originální nárazník na Mi stojí něco přes 24.000,- Kč. Vím to, bo jsem to zjišťoval po svém únorovém výletu do škarpy a jeho zničením okolojedoucím vozem s přívěsem... Peugeot ten přední nárazník ani nemá v katalogu, ale Neon by se mohl pokusit přes toho známýho zjistit cenu nového z Francie. Tipuju kolem 28-30.000,- Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Dundee: myslim, že zase 30asi ne ... to stojí novej na 605tou. Ale každopádně se kámoše zeptat můžu. Zeptám se teda jen tak ze zajímavosti, až s nim někdy budu mluvit ... votravovat ho jenom kvůli tomu se min nechce (i když je pravda, že už si mohl zvyknout ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 co to tady proboha házíte za cifry ???? :mrk za ty prachy ho snad sundám ze svého míčka :D:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Tak tomu nevěřím Bohouši To víš, osud ND na nepříliš rozšířený typ vozu, pokud bereš poměr klasická 405 : Mi+T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 To je pro mě španělská vesnice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts