funtomino Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 ak by niekto mal zaujem tak mam na predaj moju \"ducduc\" bednu aj so zosikom za 5000skk je to red attack bedna aj zosik, zosik ma 320w bedna tak isto, reprak ma 30cm, fotky su niekde vyssie mienim upgradovat na nieco lepsie ) zaujemci piste na funtomino@gmail.com alebo priamo sem u2u Citovat
tanagy Odesláno 29. prosinec 2006 Autor Odesláno 29. prosinec 2006 No já to od tebe kupovat nebudu )))) Jinak - cena docela drsná (nadsazená) Co lepšího chceš pořizovat? Citovat
funtomino Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 chcem iny zosik a trochu mensiu a silnejsiu duc-duc bednu ok, cena je sice v skk, tak si to vydel na czk, tak jdu dolu na 4000skk Citovat
Syrup Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Původně zaslal: Pata No tak jestli chces kvalitnejsi a cistejsi basy, tak sis mel dat ten SW do plata a koupit k tomu kvalitni 3 pasma V kufru to bude porad duc duc bedna... :papa:papa tak tohle je dobrej vtip, fakt jsi to nemyslel vazne s tim sw do plata, ze ne? Na poradny basy to chce ozvucnici z MDF, nejlepe bandpass, pripadne basreflexovej box, a ne sw do plata na bandpass staci i nejakej levnejsi zesilovac, ktery dava alespon 2x200 W rms, mel jsem kombinaci 2x240 W RMS s bandpassem od rockford fosgate a byl to neuveritelnej mazec. Citovat
Pata Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Původně zaslal: Syrup Původně zaslal: Pata No tak jestli chces kvalitnejsi a cistejsi basy, tak sis mel dat ten SW do plata a koupit k tomu kvalitni 3 pasma V kufru to bude porad duc duc bedna... :papa:papa tak tohle je dobrej vtip, fakt jsi to nemyslel vazne s tim sw do plata, ze ne? Na poradny basy to chce ozvucnici z MDF, nejlepe bandpass, pripadne basreflexovej box, a ne sw do plata na bandpass staci i nejakej levnejsi zesilovac, ktery dava alespon 2x200 W rms, mel jsem kombinaci 2x240 W RMS s bandpassem od rockford fosgate a byl to neuveritelnej mazec. myslel, bavim se o kvalitnejsich a cistejsich basech a ne o tlaku a hukotu, ktery se nahani silenymi vykony pri silenem sumu a nizkem odstupu zesilovace :papa:papa Citovat
Syrup Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Syrup Původně zaslal: Pata No tak jestli chces kvalitnejsi a cistejsi basy, tak sis mel dat ten SW do plata a koupit k tomu kvalitni 3 pasma V kufru to bude porad duc duc bedna... :papa:papa tak tohle je dobrej vtip, fakt jsi to nemyslel vazne s tim sw do plata, ze ne? Na poradny basy to chce ozvucnici z MDF, nejlepe bandpass, pripadne basreflexovej box, a ne sw do plata na bandpass staci i nejakej levnejsi zesilovac, ktery dava alespon 2x200 W rms, mel jsem kombinaci 2x240 W RMS s bandpassem od rockford fosgate a byl to neuveritelnej mazec. myslel, bavim se o kvalitnejsich a cistejsich basech a ne o tlaku a hukotu, ktery se nahani silenymi vykony pri silenem sumu a nizkem odstupu zesilovace :papa:papa jo tak, sorry to jsem si neprecetl. Nicmene i tak nemas pravdu- protoze kvalitni a cisty basy ti sw v plate nikdy nezahraje :-) kdyz chces kvalitni a cisty basy, tak jedine CLOSED ozvucnice, poradne utesnena a vytlumena a mas to Citovat
Pata Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Původně zaslal: Syrup Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Syrup Původně zaslal: Pata No tak jestli chces kvalitnejsi a cistejsi basy, tak sis mel dat ten SW do plata a koupit k tomu kvalitni 3 pasma V kufru to bude porad duc duc bedna... :papa:papa tak tohle je dobrej vtip, fakt jsi to nemyslel vazne s tim sw do plata, ze ne? Na poradny basy to chce ozvucnici z MDF, nejlepe bandpass, pripadne basreflexovej box, a ne sw do plata na bandpass staci i nejakej levnejsi zesilovac, ktery dava alespon 2x200 W rms, mel jsem kombinaci 2x240 W RMS s bandpassem od rockford fosgate a byl to neuveritelnej mazec. myslel, bavim se o kvalitnejsich a cistejsich basech a ne o tlaku a hukotu, ktery se nahani silenymi vykony pri silenem sumu a nizkem odstupu zesilovace :papa:papa jo tak, sorry to jsem si neprecetl. Nicmene i tak nemas pravdu- protoze kvalitni a cisty basy ti sw v plate nikdy nezahraje :-) kdyz chces kvalitni a cisty basy, tak jedine CLOSED ozvucnice, poradne utesnena a vytlumena a mas to a kam ji v tom aute chces strcit? misto zadnich sedacek za zlate odhlucnovaci nozky? :roker:roker Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Paťo, ty toho asi o audio technice moc nevíš, viď? Citovat
Pata Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Původně zaslal: rOMIK306xrd Paťo, ty toho asi o audio technice moc nevíš, viď? asi mas pravdu, mam v aute tubu u vykonu 150tis W PMPO zivenou zesilovacem cca 50w rms pri zkresleni 10% s odstupem max 20db a vim, ze mi to dela duc duc duc :D:D audio neni jenom o basech, jak si 95% lidi mysli... bohuzel kolik toho vim, si necham pro sebe, hadat se s nikym nebudu ... ale mozna by ses divil Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: rOMIK306xrd Paťo, ty toho asi o audio technice moc nevíš, viď? asi mas pravdu, mam v aute tubu u vykonu 150tis W PMPO zivenou zesilovacem cca 50w rms pri zkresleni 10% s odstupem max 20db a vim, ze mi to dela duc duc duc :D:D audio neni jenom o basech, jak si 95% lidi mysli... bohuzel kolik toho vim, si necham pro sebe, hadat se s nikym nebudu ... ale mozna by ses divil Fakt good - proc tuba a ne box? Predpokladam, ze ji mas v kufru a napada me, jak muzes slyset nejake duc duc duc, kdyz ji zivis jenom 50ti watty? Jo, asi se z te tuby neco ozyva, ale ze by to zrovna hralo v pravem slova smyslu se podle mne rict neda. Mit 150kW v tube je taky dobry pocit alespoň na těch 10ms, že? Ja si taky nemyslim, ze basy delaji muziku, ale cpat SW do plata se mi jevi jako nesmysl, pokud by se ovsem nejadnalo o free-air reproduktor. Ovsem o free-air jsi tady nerekl ani pul slova. Dle mych zkusenosti vsak takovy free-air+zesik vyjde draz nez box+zesik. Ja mam v aute ve predu komponentni helixy (50W rms) a v zadu mi po predchozim majiteli zustaly stredobasy Hertz (70W rms). Jeste uvazuju, ze ten zadek doplnim o nejake vyskace, nebo tam hodim misto stredobasu nejake ovaly. Jinak to cele zivim radiem znacky Boss (4*80W). Citovat
Tommy306 Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Původně zaslal: rOMIK306xrd Fakt good - proc tuba a ne box? Predpokladam, ze ji mas v kufru a napada me, jak muzes slyset nejake duc duc duc, kdyz ji zivis jenom 50ti watty? Jo, asi se z te tuby neco ozyva, ale ze by to zrovna hralo v pravem slova smyslu se podle mne rict neda. Mit 150kW v tube je taky dobry pocit alespoň na těch 10ms, že? Ja si taky nemyslim, ze basy delaji muziku, ale cpat SW do plata se mi jevi jako nesmysl, pokud by se ovsem nejadnalo o free-air reproduktor. Ovsem o free-air jsi tady nerekl ani pul slova. Dle mych zkusenosti vsak takovy free-air+zesik vyjde draz nez box+zesik. Ja mam v aute ve predu komponentni helixy (50W rms) a v zadu mi po predchozim majiteli zustaly stredobasy Hertz (70W rms). Jeste uvazuju, ze ten zadek doplnim o nejake vyskace, nebo tam hodim misto stredobasu nejake ovaly. Jinak to cele zivim radiem znacky Boss (4*80W). myslím, že se Paťa musí doma trhat smíchy:D Citovat
Syrup Odesláno 9. leden 2007 Odesláno 9. leden 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Syrup Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Syrup Původně zaslal: Pata No tak jestli chces kvalitnejsi a cistejsi basy, tak sis mel dat ten SW do plata a koupit k tomu kvalitni 3 pasma V kufru to bude porad duc duc bedna... :papa:papa tak tohle je dobrej vtip, fakt jsi to nemyslel vazne s tim sw do plata, ze ne? Na poradny basy to chce ozvucnici z MDF, nejlepe bandpass, pripadne basreflexovej box, a ne sw do plata na bandpass staci i nejakej levnejsi zesilovac, ktery dava alespon 2x200 W rms, mel jsem kombinaci 2x240 W RMS s bandpassem od rockford fosgate a byl to neuveritelnej mazec. myslel, bavim se o kvalitnejsich a cistejsich basech a ne o tlaku a hukotu, ktery se nahani silenymi vykony pri silenem sumu a nizkem odstupu zesilovace :papa:papa jo tak, sorry to jsem si neprecetl. Nicmene i tak nemas pravdu- protoze kvalitni a cisty basy ti sw v plate nikdy nezahraje :-) kdyz chces kvalitni a cisty basy, tak jedine CLOSED ozvucnice, poradne utesnena a vytlumena a mas to a kam ji v tom aute chces strcit? misto zadnich sedacek za zlate odhlucnovaci nozky? :roker:roker Jestli je rec p 206ce, tak closed ozvucnice je nejmensi mozna, tudis ze da udelat klidne i 20 litru. to zabere cca tak 20% kufru 206ky. Takze neni problem v nicem. :roker:roker:roker:roker:roker:roker [upravil dne Syrup] Citovat
Pata Odesláno 9. leden 2007 Odesláno 9. leden 2007 Syrup: ok, s tim musim souhlasit Tommy306: nemam, co bych k tomu dodal :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 11. leden 2007 Odesláno 11. leden 2007 Počkej Paťo, ty sis ze mě dělal čurynu a já Tě nepochopil, nebo si všechny ty bláboly o 150kW PMPO tubě, zapojenou na 50W zesilovač myslel vážně? Já chtěl původně napadnou tu tvou tezi o SW v platu. Citovat
Syrup Odesláno 13. leden 2007 Odesláno 13. leden 2007 Původně zaslal: Pata Syrup: ok, s tim musim souhlasit Tommy306: nemam, co bych k tomu dodal :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Bych rekl :-) obcas se touha po basech da zahnat do extremu, tohle jsem vozil v kufru asi rok. Na konci tejdne mi konecne prijde z nemecka mazlik Rainbow Amboss spolu s monoblokem ... 1kW RMS a to bude teprv masakr :-D [upravil dne Syrup] Citovat
Tommy306 Odesláno 13. leden 2007 Odesláno 13. leden 2007 2 Syrup: neotvíral ti ten basák kufr, když jsi to ohulil??:D Citovat
Syrup Odesláno 13. leden 2007 Odesláno 13. leden 2007 Původně zaslal: Tommy306 2 Syrup: neotvíral ti ten basák kufr, když jsi to ohulil??:D ani ne ... byl to sice velkej box, ale ten basak mel jenom 2x300 RMS, to na otevreni kufru nestaci ale myslim ze ted se mi to podari, kdyz budu chtit Citovat
tanagy Odesláno 14. leden 2007 Autor Odesláno 14. leden 2007 Tak tohle opravdu neni minimalisticke reseni :D:D Jak takovýhle hovádko hrálo? Ta moje bednička hraje dobře šlapáky,bubny a ducduc sekvence - jak je tam hlubší delší tón, tak to nepříjemně rezonuje a je to \"nečitelný\" (prostě to není ten čistej poslech jak ve sluchátkách). Samozřejmě se to dá upravit nastavením filtru na zesíku (duc duc bedna bude hrát jen nejnižší frekvence a zbytek zvládnou středobasy-kerý tam mám zatím tovární-made in italy, takže nic moc). Takováhle masakr bedna by se potom dala využít i jako alternativní pohon,ne? Otevřeš dvířka od kufru, trochu to vohulíš a přískoky vpřed Citovat
Syrup Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: tanagy Tak tohle opravdu neni minimalisticke reseni :D:D Jak takovýhle hovádko hrálo? Ta moje bednička hraje dobře šlapáky,bubny a ducduc sekvence - jak je tam hlubší delší tón, tak to nepříjemně rezonuje a je to \"nečitelný\" (prostě to není ten čistej poslech jak ve sluchátkách). Samozřejmě se to dá upravit nastavením filtru na zesíku (duc duc bedna bude hrát jen nejnižší frekvence a zbytek zvládnou středobasy-kerý tam mám zatím tovární-made in italy, takže nic moc). Takováhle masakr bedna by se potom dala využít i jako alternativní pohon,ne? Otevřeš dvířka od kufru, trochu to vohulíš a přískoky vpřed hralo to slusne. Ale chci vic! jinak teda nechapu co myslis \"šlapákama, bubnama a \"\"duc duc\"\" \" sekvencema. Kvalita reprodukce zalezi z 75% na kvalite ozvucnice. Jestli ti to rezonuje na nizky frekvence tak si porid uzavrenou ozvucnici a ne basreflex, kdyz se ti to nelibi. Ja radsi SPL, tudiz jsem na basreflex, nebo jeste lip double vented bandpass... kazdopadne na Ambosse udelam 50L basreflex a to bude masakr .... Citovat
tanagy Odesláno 20. leden 2007 Autor Odesláno 20. leden 2007 Šlapakama, bubnama a duc duc sekvencema sem myslel šlapáky (část bubnu, do které se přes nášlap kope nohou - nebo taky kopák), bubny sou jasný a ducduc sekvence (rychlá taneční nebo techno hudba (prodigy,faithless,atd.). Jinak řečeno, pokud je ten bas krátký (úder, krátký sample), tak ho to zvládne dobře. Pokud je to delší tón nízké frekvence, tak je cítit, že to zarezonuje a nezahraje to čistě (hučí). Jinak ale spokojenost. Přecejenom je to můj první počit v týhle oblasti (první basbedna v kufru), tak nemám podle čeho srovnávat. A pořád hledám to správné nastavení rádia/zesilovače - které ale stejnak neexistuje, protože každá deska je nasamplovaná do MP3 v trochu jiných úrovních a taky na každý hudební styl je potřeba něco jiného. Závěr? Věřím, že když sem koupil originál ozvučnici+basák od magnatu, tak to bude asi kvalitnější než kdybych se pokoušel o nějakou vlastní návrh a konstrukci. Další diskuze asi bude o tom, jaký pořídit přední kompozity a jestli se pouštět do vytlumení předních dveří (vylepení izolačním materiálem (dynamax,atd..)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.