Luig Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Zdravim, chtěl jsem se podívat v jakým stavu mám vzduchovej filtr ale když jsem to viděl tak jsem toho radši nechal že se tu nejdřív zeptám jak na to abych něco ne... Musim tedy odpojit všechny hadice co do filrtu vedou nebo se dají nějak vycvaknout? Zdá se mi nenormální abych kvůli obyčejný výmeně filrtu musel rozpojit asi 4 stahovací pásky na hadicích a sundat je. Jak tedy na to? Díky za rady:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 myslím že u 106 je nutno povolit pouze 2 svorky a sundáš vršek, pak odcvakneš kryt filtru a vyměníš , taky záleží co máš za motor. Kdyžtak ať mě 106kaři opraví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citros Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Zalezi jaky mas motor a jak stary. Filt je v airboxu pripevnen dvema velkejma paskam tak jak pise raspa a pak je jedna mala na odvetrani z motoru. odsroubujes vrsek a vyndas filtr. Docela rychlovka, nevim co se ti zda na tom sloziteho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts