Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

22. Priglsraz (16. 11.)  

1. 1. 22. Priglsraz (16. 11.)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

no jasně že jsem ho pozdravoval !!

a s tím lvem na zádech :myslim to už bude profesionální deformace, až budu mít 1182 příspěvků ve fóru, tak se mě bude o lvech na zádech i zdát:super

Odesláno

to Aka: Slovník říká:legendární = opředený legendami, neskutečný; slavný, proslulý. Minimálně opředená legendami a proslulá v rámci Peugeot Clubu jsi,ne?;)Když Tě poznají i členové,co Tě nikdy předtím neviděli(viz Havlbrod)...:autRozhodně bych označení legenda neviděl jako něco na piedestalu,k čemu ostatní musí vzhlížet. Spíš to chápu jako určitou proslulost a oblíbenost.Tak se neboj,není to nic závažnýho ani nakažlivýho:PMěj se:papa

Odesláno

Pingui: nektery lidi totiz desne tlachaj a neumej se zastavit a pak jen koukaj, jak moc prispevku jim pod jmenem naskakalo....:mrk

at jede, vyroste nam tam peugeoti mladez, ktera bude fandit jen lvickum:D:D

Zdeny: jakymi legendami jsem prosim opredena?(pripomenu jen, ze legenda je popis celeho ci casti zivota nejakeho svateho, coz rika moje pamet, do slovniku sem nekoukala....)a ze me poznali i ti co me nikdy nevideli.....:myslim:myslimto bude tim, ze je nekdo naved, ne?:D

Odesláno

kurt: mezi tlachanim se snazim prokousat vsema fotkama, bohuzel jich je moc(nejen z priglu, ale i z vikendu......)a pak s nima neco udelat.a hned pak sou tve.

Pingui: nj, mas pravdu tomu memu lvickovi tu chybi uz jen svatozar:D:Da ted otazka co mu slusi vic, zda svatozar nebo ty sobi paruzky nebo jak se to jmenuje:D:D

Odesláno

to Aka:nesmíš lpět na doslovným významu slova legenda...:PV hovorovém jazyce se v přeneseném významu chápe právě jako známá, \"slavná\" osoba, o které existují skutečné či přibájené příhody,které se ve společnosti tradují,což v rámci P-C, v souvislosti s Tvojí osobou, docela platí,ne?:aut (ty hádavko jedna:D:D:D). Mimochodem,máš už ten kabel at nám můžeš ukázat nějaký ty fotečky?:super

Odesláno
Původně zaslal: aka

zdeny: ehm technicka...o me existuji skutecne ci prebajene prihody, ktere se tu traduji???:o:o

no já je nesbírám...jen čtu: \"...Aka tudle..., ...Aka tamdle..., ...jo,to měla tehdy Aka parohy...,...Aka=Drbna P-C...\" atd. A to jsem tu velmi krátce:mrk(Ty musíš mít pořád pravdu,že?):DJinak doufám,že mír,ne?:papa

Odesláno
Původně zaslal: aka

kurt: mezi tlachanim se snazim prokousat vsema fotkama, bohuzel jich je moc(nejen z priglu, ale i z vikendu......)a pak s nima neco udelat.a hned pak sou tve.

Pingui: nj, mas pravdu tomu memu lvickovi tu chybi uz jen svatozar:D:Da ted otazka co mu slusi vic, zda svatozar nebo ty sobi paruzky nebo jak se to jmenuje:D:D

sobi parůžky bez diskuze:super:super:super

Odesláno

lvi jakozto kralove zvirat prece patrej mezi vsechna zviratka, to bys koukal, kolik jich je mezi mejma oveckama.....vlastne...oni s narustajicim casem prevladaj:myslim:myslim

Odesláno

byla nebyla kdesi v lese, pralese, pousti, sahare, tundre, zoo i jina zviratka a pak uz jen nebyla nebyla.....

ale kurt uz dal do galerie tech par mejch fotek(DIK)

Odesláno

aka: a kde jsou ty fota aut, co překročila rychlost? ať uděláme nějaký byznys ... myslim, že za pjééééťo (sorry Vectore) by mi leželi ty řidiči u nohou:myslim

zdeny: jednou tu budeme legendami všichni ... :aut

trundik: no dobře, ten Udržal je něco mezi tím vším, co jsi vypsal ... dobře uznávám ... není to slavná osobnost - je to spíš takovej ňouma a já osobně se s ním raději moc nebavím :D:D:D ale do toho výčtu \"slavných\" osobností mi prostě zapadnul :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...