Sektor Odesláno 30. říjen 2006 Odesláno 30. říjen 2006 Já jedu určitě, ty barevná 405ko Pata, Rimmer, Peugeot306 (+ já) ... doufám, že vy dorazíte určitě....a taky že se najde v okolí Hlučína ještě někdo (Zatím Vás neznám - ale ať tam mám s kým jet) btw : Peugeotů je tu jak naprcaných ... asi jim hodim za stěrač info na website ) Citovat
Pata Odesláno 30. říjen 2006 Odesláno 30. říjen 2006 Původně zaslal: Sektor Já jedu určitě, ty barevná 405ko ja jsem si za nic na svete nemohl vzpomenout :D:D zimni klouzanice bude perfektni, na sterkovne udelame generalku, musim vyzkouset jestli se jeste umim tocit jak Semir Gerchan :D:D Citovat
Sektor Odesláno 30. říjen 2006 Odesláno 30. říjen 2006 Ja se tocit neumim zatim ani o 5 stupnu (resp. jsem to nezkousel) - ale pripomelo mi to, ze si musim tento tyden uz fakt vymenit komplet kola na zimni. Jsou to takove m*dky nehezký ... ale to se snad neresi no. Hlavni ze to jede lip Citovat
Pata Odesláno 30. říjen 2006 Odesláno 30. říjen 2006 Původně zaslal: Sektor Ja se tocit neumim zatim ani o 5 stupnu (resp. jsem to nezkousel) - ale pripomelo mi to, ze si musim tento tyden uz fakt vymenit komplet kola na zimni. Jsou to takove m*dky nehezký ... ale to se snad neresi no. Hlavni ze to jede lip no ja mam z financnich duvodu zimaky jenom vepredu, takze toceni pujde samo :mrk:mrk :D:D ale zase michelinky Citovat
Guest Janča205 Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Tak to vypadá,že mě do toho zase vleze práce.Pokusím se to nějak udělat,ale nic neslibuju! Dodo kdybych náhodou jela budeš mít v autě místo?Nevím jestli se někomu od nás bude chtít a sama jet nechcu! Citovat
Guest ZILA Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 HEJ TAK ČOJE TU ASI JE NEJAK MRTO PROČ TO TU TAK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk [upravil dne 31/10/06 ZILA] Citovat
Pinďa Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: ZILA HEJ TAK ČOJE TU ASI JE NEJAK MRTO PROČ TO TU TAK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk [upravil dne 31/10/06 ZILA] Hele kdo se to ozval ? ? ? ? ? :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut Že by se přijel podívat ? Nezapomeň že je to až v prosinci. [upravil dne 31/10/06 Pinďa] Citovat
Guest ZILA Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Pinďa docela mne to mrzi že sem to tak pekne rozbehol. A zrazu to nejak na moj vkus uticha je to škoda nechat tak super lidi sedet přes zimu doma a koukat na telku. Ked na Olešne je tak suprovej placek na blbnuti :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk takže <> Panove a Dami nesedte doma a HUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAAAAA na olešnou Citovat
Pata Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: ZILA Pinďa docela mne to mrzi že sem to tak pekne rozbehol. A zrazu to nejak na moj vkus uticha je to škoda nechat tak super lidi sedet přes zimu doma a koukat na telku. Ked na Olešne je tak suprovej placek na blbnuti :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk takže <> Panove a Dami nesedte doma a HUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAAAAA na olešnou :super:super Citovat
Pata Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: Sektor Tak nějak ... Olešná RuleZ a hele... barevna 405ka :D:D Citovat
Guest ZILA Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 je třeba do toho zase skočit :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
domikra Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Jak to tak vidím,tak to bude teba vzít sebou řetězy i lopatu. Citovat
Marda106 Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Ja se chystam pokud vsechno klapne tak prijedu i nove koupenym Peugeotkem ale co to bude zatim necham jako prekvapeni protoze nevim jak nam klapne domluva se skoro minulim majitelem Citovat
Pinďa Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: domikra Jak to tak vidím,tak to bude teba vzít sebou řetězy i lopatu. Asi to bude třeba. - viz foto Olešná letos v lednu ! ! ! ! [upravil dne 31/10/06 Pinďa] Citovat
Pata Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 :o:o tohle se mi libiii :super:super moc libi :super:super Citovat
Guest ZILA Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 no ale moje misesto udržbara trate bude niekto musiet zobrat na seba lebo ako pozeram tak rada se nejak k lopate nehlasi :D:D:D:D ja uš sem si na zimu taky našel flek je to asi 500 m dlouhe pole a je na zimni klouzani jako stvorene super najezd ze silnice a ktomu ma kamoš i traktora pokut tam nekde zustanu :D:D:D tak uš at sneži a da se blbnou :D:D:D jo a nezapomente fotit moravaci at vim oco přichazim mou nepřitomnosti Citovat
barenst Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 neboj ja lopatu vezmu , jen nevim cim pojedu , pri nejhorsim vezmu Boxera :-) Citovat
Pinďa Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: ZILA no ale moje misesto udržbara trate bude niekto musiet zobrat na seba lebo ako pozeram tak rada se nejak k lopate nehlasi :D:D:D:D ja uš sem si na zimu taky našel flek je to asi 500 m dlouhe pole a je na zimni klouzani jako stvorene super najezd ze silnice a ktomu ma kamoš i traktora pokut tam nekde zustanu :D:D:D tak uš at sneži a da se blbnou :D:D:D jo a nezapomente fotit moravaci at vim oco přichazim mou nepřitomnosti Ať Ti to není líto, ZILÁČKU ! ! ! ! ! ! Citovat
Guest ZILA Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 na tuhle fotku sem čekal kdo sni pude tu jako prvni a pinďa nesklamaj je prvni :D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.