Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jedu určitě, ty barevná 405ko :D:potlesk

Pata, Rimmer, Peugeot306 (+ já) ... doufám, že vy dorazíte určitě....a taky že se najde v okolí Hlučína ještě někdo (Zatím Vás neznám - ale ať tam mám s kým jet) ;)

btw : Peugeotů je tu jak naprcaných ... asi jim hodim za stěrač info na website :o)

Odesláno
Původně zaslal: Sektor

Já jedu určitě, ty barevná 405ko :D:potlesk

ja jsem si za nic na svete nemohl vzpomenout :myslim:D:D:D zimni klouzanice bude perfektni, na sterkovne udelame generalku, musim vyzkouset jestli se jeste umim tocit jak Semir Gerchan :D:D:D

Odesláno

Ja se tocit neumim zatim ani o 5 stupnu (resp. jsem to nezkousel) - ale pripomelo mi to, ze si musim tento tyden uz fakt vymenit komplet kola na zimni. Jsou to takove m*dky nehezký ... ale to se snad neresi no. Hlavni ze to jede lip ;)

Odesláno
Původně zaslal: Sektor

Ja se tocit neumim zatim ani o 5 stupnu (resp. jsem to nezkousel) - ale pripomelo mi to, ze si musim tento tyden uz fakt vymenit komplet kola na zimni. Jsou to takove m*dky nehezký ... ale to se snad neresi no. Hlavni ze to jede lip ;)

no ja mam z financnich duvodu zimaky jenom vepredu, takze toceni pujde samo :mrk:mrk:mrk :D:D:D ale zase michelinky :D

Guest Janča205
Odesláno

Tak to vypadá,že mě do toho zase vleze práce.Pokusím se to nějak udělat,ale nic neslibuju!

Dodo kdybych náhodou jela budeš mít v autě místo?Nevím jestli se někomu od nás bude chtít a sama jet nechcu!

Odesláno

HEJ TAK ČOJE TU ASI JE NEJAK MRTO PROČ TO TU TAK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

:xvul

[upravil dne 31/10/06 ZILA]

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

HEJ TAK ČOJE TU ASI JE NEJAK MRTO PROČ TO TU TAK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

:xvul

[upravil dne 31/10/06 ZILA]

Hele kdo se to ozval ? ? ? ? ? :D:D:D:D:D

:aut :aut :aut:aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut :aut

Že by se přijel podívat ? :super

Nezapomeň že je to až v prosinci.

[upravil dne 31/10/06 Pinďa]

Odesláno

Pinďa docela mne to mrzi že sem to tak pekne rozbehol. A zrazu to nejak na moj vkus uticha je to škoda nechat tak super lidi sedet přes zimu doma a koukat na telku. Ked na Olešne je tak suprovej placek na blbnuti :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

takže <> Panove a Dami nesedte doma a HUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAAAAA na olešnou

Odesláno

Pinďa docela mne to mrzi že sem to tak pekne rozbehol. A zrazu to nejak na moj vkus uticha je to škoda nechat tak super lidi sedet přes zimu doma a koukat na telku. Ked na Olešne je tak suprovej placek na blbnuti :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

takže <> Panove a Dami nesedte doma a HUUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAAAAAA na olešnou

:super:super:super :papa

Odesláno

Ja se chystam pokud vsechno klapne tak prijedu i nove koupenym Peugeotkem ale co to bude zatim necham jako prekvapeni protoze nevim jak nam klapne domluva se skoro minulim majitelem :mad:

Odesláno
Původně zaslal: domikra

Jak to tak vidím,tak to bude teba vzít sebou řetězy i lopatu.:D

Asi to bude třeba. :D:D:D - viz foto :potlesk

Olešná letos v lednu ! ! ! ! :aut:P:aut

[upravil dne 31/10/06 Pinďa]

post-0-14109594938593_thumb.jpg

Odesláno

no ale moje misesto udržbara trate bude niekto musiet zobrat na seba lebo ako pozeram tak rada se nejak k lopate nehlasi

:D:D:D:D:D

ja uš sem si na zimu taky našel flek je to asi 500 m dlouhe pole a je na zimni klouzani jako stvorene super najezd ze silnice a ktomu ma kamoš i traktora pokut tam nekde zustanu :D:D:D:D tak uš at sneži a da se blbnou :D:D:D:D

jo a nezapomente fotit moravaci at vim oco přichazim mou nepřitomnosti

Odesláno

no ale moje misesto udržbara trate bude niekto musiet zobrat na seba lebo ako pozeram tak rada se nejak k lopate nehlasi

:D:D:D:D:D

ja uš sem si na zimu taky našel flek je to asi 500 m dlouhe pole a je na zimni klouzani jako stvorene super najezd ze silnice a ktomu ma kamoš i traktora pokut tam nekde zustanu :D:D:D:D tak uš at sneži a da se blbnou :D:D:D:D

jo a nezapomente fotit moravaci at vim oco přichazim mou nepřitomnosti

Ať Ti to není líto, ZILÁČKU ! ! ! ! ! !:D:super:D

post-0-14109594942712_thumb.jpg

Odesláno

na tuhle fotku sem čekal kdo sni pude tu jako prvni a pinďa nesklamaj je prvni :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...