Keeper Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Zdarek Pezotaci, mam taky maly dotaz. Dnes som pri predbiehani na 2ke isiel 300m do maxima - asi 80km/hod. Jednoducho auto oproti sa blizilo a ja som nemal cas zaradit 3ku.Islo o zivot a tak som na otacky nemal cas ani mrknut , no tu rychlost som si vsimol. Auto som mal pekne zahriate no mam obavy ci som nieco neprehnal. Alebo je celkom dobre obcas ho prehnat na max ?? Nie je tam nejaky bezpecnostny obmedzovac na bezpecne otacky motora ? Mam 406 Break 2.0 HDi 66kw. Tak posielajte nazory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ATB Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Podle mě je tam omezovač otáček (u tak novyho auta). Já mám 306 1.8 8v z 96 roku a omezovač mám na 6500ot/min. A při nich mi to jede neco okolo 105km/h na 2ku. Jinak podle mě se s tim nic nestalo. Ale je to nafta a s tou nemam zkušenost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Máš tam omezovač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Hehe posledni dobou je to tu samej chlast, smyky v zatackach a ted uz i predjizdeni na posledni chvili Chlapi jezdete pomalejc ja uz se dost bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keeper Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Diky chlapci, som rad, ze mam tam obmedzovac a bude sa mi lepsie spat s pocitom , ze som mojho tatosa len trocha vytocil, aby nedriemal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Původně zaslal: Emiš Hehe posledni dobou je to tu samej chlast, smyky v zatackach a ted uz i predjizdeni na posledni chvili Chlapi jezdete pomalejc ja uz se dost bojim Taky si říkám, že se tyto témata probírají čím dál víc... Za chvíli bude zima tak se musíme začít mírnit.... S omezovačem se nemusíš ničeho bát a i kdyby si ho neměl a dostal si ho do červeného pole jen na chvilinku tak se motoru nic nestane.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts