Rudan Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 nevlastní někdo popis rozmístění pojistek u 306 HDI? Mám knížku na 306-tky, ale tam je to pouze pro TD a liší se to jak počtem, tak číslováním. Díky za rady:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Původně zaslal: Rudan nevlastní někdo popis rozmístění pojistek u 306 HDI? Mám knížku na 306-tky, ale tam je to pouze pro TD a liší se to jak počtem, tak číslováním. Díky za rady:myslim A v příručce, co je tu ke stažení to nebylo ? Někde snad mám elektriku k HDi, ale je toho hrozně moc.. v nejhoršim budu hledat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Původně zaslal: Rudan nevlastní někdo popis rozmístění pojistek u 306 HDI? Mám knížku na 306-tky, ale tam je to pouze pro TD a liší se to jak počtem, tak číslováním. Díky za rady:myslim někde jsem to měl jaký to máš rok? komplet elektriku bych měl mít v návodech , ale nevím kam jsem to odložil , musím se podívat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudan Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 Původně zaslal: raspa Původně zaslal: Rudan nevlastní někdo popis rozmístění pojistek u 306 HDI? Mám knížku na 306-tky, ale tam je to pouze pro TD a liší se to jak počtem, tak číslováním. Díky za rady:myslim někde jsem to měl jaký to máš rok? komplet elektriku bych měl mít v návodech , ale nevím kam jsem to odložil , musím se podívat mám rok 2001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts