Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začínajíci problém při studených ránech Po nastartování mi to dlouho trvá než to přepne na LPG někdy se to ohřeje ,až na 90 stupňů a přepne to až p nějakech 15 km a někdy to přepne už na nějakech 50 stupních cca 3km.

Zajímalo by mě co zabezpečuje přepnutí na LPG?:roker

Odesláno
Původně zaslal: PATaMAT

Digi AG

A to je sekvenc nebo klasika? Podle názvu mě to nic neříká. Ale podle toho, že mluvíš o teplotě by to měl být ten sekvenc. Já mám ve 406 Tartalini a mě to přepíná na plyn při ohřevu chladící kapalkiny na 35 stupňů. Bude tam čidlo teploty té chladící kapaliny a to asi bude zlobit. Jinak mě nic nenapadá.:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Digi AG

A to je sekvenc nebo klasika? Podle názvu mě to nic neříká. Ale podle toho, že mluvíš o teplotě by to měl být ten sekvenc. Já mám ve 406 Tartalini a mě to přepíná na plyn při ohřevu chladící kapalkiny na 35 stupňů. Bude tam čidlo teploty té chladící kapaliny a to asi bude zlobit. Jinak mě nic nenapadá.:myslim

taky bych to tak viděl

Odesláno
Původně zaslal: raspa

Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Digi AG

taky bych to tak viděl

Je to holanské AG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...