Marlin Odesláno 27. leden 2007 Autor Odesláno 27. leden 2007 Původně zaslal: Neon Nevšiml jsem si, že by měl Marlin celkou 406couope ... leda, že by tak pokřtil svou 106tku ... snad velkou ne. Bacha, moje 106ka je dle pojistovny 406 Break 1.9 TD Citovat
Marlin Odesláno 7. únor 2007 Autor Odesláno 7. únor 2007 Jeden z posledních Peugeot modelů v nabídce. Peugeot 207 prišel na trh v polovině roku 2006, a to v 5ti nebo 3 dvéřovém provedení, se 4 benzínovým motory a 3 dieslovými. Tento model od firmy Norev je Peugeot 207 GT 1.6 16V 150PS. se 17\" kolama Hockenheim. Exterier Norev vždy uměl dělat kvalitní modely. Ani v tomto případě není sestupná tendence. Ale. Jedná se o Low End (cena pod 1000czk) takže nelze očekávat kvalitu jako u Audi A6. Model je lakován metalízou žlutá Lacerta. Na můj vkus je jsou až moc výrazné částečky kovu v barvě. Nevím jak ta barva vypadá na skutečném autě, takže nedokážu posoudit jako moc to sedí s originálem. Ovšem nanesení barvy je na vynikajcí úrovni. Slícování je průměrné. Na dveřích je velice dobré, stejně tak i slicování světel, ale kapota už nelícuje a to samé dveře do kufru. Vnější detaily nejsou tak zlé. Trošku mě mrzí ztvárnění zpětnách zrcátek, kdy blikače jsou jen udělány barvou. Ale na druhou stranu je perfektně zpracovaná přední mřížka v nárazníku, která je skutečná. Stejně tak i logo na masce je uděláno velicě dobře. Zadní světla jsou udělány velice dobře. O předních už toto říci nemohu, protože se jedná jen o jeden kus plastu překrytý čirým \"sklem\". Mlhovky jsou už na tom lépe. Kliky jsou v normálu. Docela mě zklamalo ztvárnění zadních nápisu (Peugeot - 207) ktere je zde vyřešeno pouze nálepkou. Ovšem velmi sympatická mi je skleněná střecha. Kola nejsou vyrobeny zle. Ale je na nich vidět, že je to kus plastu. Brzdy jsou průmerné, ale kotouč se otáčí s kolem a třmen zůstává na svém místě. Podvozek Jeden plastový výlitek. Ale je na něm vidět vše do detailu, včetně hadiček a trubiček. Výfuk je dělán samostatně a je zakončen kovovou koncovkou. Model není odpružen. Motor Po otevření kapoty se nám naskytne pohled na motor. Zde je bohužel tvořen vylitím plastem. Kde je pouze Turbo jinak barevně odlišeno. Na víčku od chladící kapaliny je obrázek s textem. Pak je jinak barevne odlišeno nalévání oleje a kapaliny do ostřikovačů. Ovšem musím uznat péči k detailům. Jako obrázky na krytu baterky a pojistek. Řekl bych, že v téhle cenové relaci je nadprůměrně zpracován. Interiér Vzhledem k cenně modelu mě velice potěšil. I když není čalouněn, je jeho zpracování velice na úrovni. Sedačky jsou z gumového měkkého plastu. A je na nich vidět vše. Palubní deska je z tvrdšího, ale naštestí nelacině vyhlíýejcího plastu. Velice me potěšilo zpracování budíků, který jsou vsazeny v chromovaných rámečcích. Na otáčkoměru a rychloměru jsou čitelné stupnice. Navigace GPS je taktéž čitelná. Resp. tam je obrazovka s logem. Konzole je udělána velice pěkně. Teší nabarvení spínače výstražných blikačů, stejně tak i ovládání výdechu ventilace. Raditelefon má označené čudlíky, stejně ta jako i ovládání klimatizace. Ale bohužel to je vyřešeno pouze \"ka ňkamy\" Displej klimatizace je čitelný, ale bohužel je to jen nálepka. Strop je zpracován pěkně. Je zde vše, co tam má být. Bohužel výplně dveří jsou tvořeny jedním odlitkem. Celkové hodnocení na modelu je vidět že patří do Low End kategorie. Ale je zpracován nadprůmerně oproti jiným výrobcům. řekněme, že to je průměrný model Hodnoceni : 5/10 Citovat
Béďa Odesláno 7. únor 2007 Odesláno 7. únor 2007 ty fotky 207ky jsou fakt uzasny, smekam pred tebou... Citovat
Oliver Riedel Odesláno 9. únor 2007 Odesláno 9. únor 2007 Opět krásně vypiplané.Ale do blátíčka bych ho nedal:D Citovat
Marlin Odesláno 9. únor 2007 Autor Odesláno 9. únor 2007 ve blaticku parkoval velky:mrk taky ma ted jinou barvu :D:D Citovat
Oliver Riedel Odesláno 9. únor 2007 Odesláno 9. únor 2007 Původně zaslal: Marlin ve blaticku parkoval velky:mrk taky ma ted jinou barvu :D:D Nápodobně Citovat
Marlin Odesláno 9. únor 2007 Autor Odesláno 9. únor 2007 vypada nejak takhle [upravil dne 9/2/07 Marlin] Citovat
Oliver Riedel Odesláno 9. únor 2007 Odesláno 9. únor 2007 Já v neděli odjíždím na hory,tak nevím,jestli má cenu mazlíka mýt... Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 tak urcie zase potesim pezotaky =) BMW E32 730i 1987 (Minichamps) Peugeot 504 coupe 1969 (Norev) Peugeot 206 RC 2006 (Norev) Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Krásné coupé ale co 406 (starší model) sedan? Tak nás taky potěš.:D Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 jako 18tina momentalne na trhu neni. Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Marlin: pokud by si ji sehnal, tak dej fotky, ať se nejen já pokochám:myslim:D:D:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 18tina neni, to ani nesezenu. Kdyz se bud snazit a budu mit stesti, tak sezenu 605. ale 406 se snad ani nedelal jako 18tina. Ledva z ji koupim od Norevu ako 43ku Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Mám namysli samozřejmě v jiných měřítkách. Ale jinak máš opravdu pěkné modely a hlavně to propracování detailů je profesionální! Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 jo, diky. Ale u 206ky blbe licuji zadni vrata. Asi to je strela Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 A model Škody 130 RS máš??? V silniční nebo rallye verzi? Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 A model Škody 130 RS máš??? V silniční nebo rallye verzi? Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 130RS (1:18) nemam. pockma az s nim vyleze Abrex. jinak. 2kova rada coupatka a pezotci =) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.