Hics Odesláno 17. červen 2003 Autor Odesláno 17. červen 2003 Pravděpodobně se posere, pochčije a pobleje... Cos čekal...:D:D Citovat
Krmy Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 No já čekal na tu tramvaj,ale když tam jede posraná bába tak jdu pešo. Citovat
deeper Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 Krmy: Proč jezdíš tramvají pegina ti neni dobrá nebo co??????? Citovat
deeper Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 Leží totálně zpitá blondýnka po mejdle pod krávou ve chlívě, otevře oči, podívá se na vemeno a povídá:\" Tak klucí, je mi jedno, kterej z vás začne, ale pamatujte si, že poslední mě veze domů !!\" Citovat
Krmy Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 Deeper:Já totiž jezdím tramvají i s mojí peginou přece ji nenechám doma.:o:cool: Citovat
deeper Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 No samozřejmě:D a máš na střeše popruhy, nebo jí taháš za sebou na provázku?????? Citovat
Krmy Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 Normálně na hagusech mám pupruhy a vždycky ji hodím na záda a je to,ale nemám moc rád přeplněné tranvaje špatně se tam nastupuje. :D:D:D:D:D Citovat
Guest Cabrio Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 Koukam Krmy dnes jedl Ftipnou kasi:D:D:D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 17. červen 2003 Odesláno 17. červen 2003 Jdou dva policajti po chodníku. Na protějším chodníku jdou jejich manželky. Manželky policajty vidí, policajti manželky ne. Jeden z nich se zastaví u stánku s květinami a kupuje kytku. Manželka, které je kupovaná kytka povídá: \"To budu muset zase doma roztáhnout nohy.\" Druhá na to: \"A to nemáte doma vázičku? Citovat
Krmy Odesláno 18. červen 2003 Odesláno 18. červen 2003 A co bude dělat s tou vázou.:mad::oA co tenhle: Na policii přijdou dvě želvy.A jedna povídá byli jsme znásilněný.Policajt říká a kdo to byl.Želvy:Byli to šneci!Policajt:Určitě?Žel:Ano byli to šneci.Pol:A jak vypadali?Žel:To prosím nevíme on vám to byl takovej fofr!!!!!!!!! Citovat
Guest Cabrio Odesláno 19. červen 2003 Odesláno 19. červen 2003 http://www.sweb.cz/baldachyn2/we_like_the_moon.swf fakt dobra vec na pobaveni je to spis takova ptakovina Citovat
deeper Odesláno 20. červen 2003 Odesláno 20. červen 2003 Manželé si koupili novou skříň a chtěli si ji dát do ložnice. Tak ji přidělali ke zdi. No, jenže za chvíli jela kolem baráku tramvaj a jak projela, tak se uvolnil nějakej šroub a skříň spadla. Tak ji zase přidělali, zase projela tramvaj a tak furt dokola. Druhej den odpoledne, když byl manžel v práci, rozhodla se manželka, že ho překvapí, když už ta skříň bude držet. A tak si pozvala souseda na pomoc. Měli následující plán: soused zaleze do skříně a bude dávat pozor, kterej šroub se začne povolovat nejdřív, a že to pak na tom místě přidělají pevněji. Tak soused zalezl do skříně a čekal. Manželka zatím šla do kuchyně a udělala oběma kávu. Jenže v tom se vrátil manžel z práce. Koukne do předsíně - cizí boty, cizí pánskej vohoz. Nakoukne do kuchyně, na stole dvě kávy. Běží do ložnice, otevře skříň a z ní na něj čumí soused. Tak tam chvíli na sebe čuměj a ten soused pak povídá: \"Hele, radši mi hned dvě tři vraž, protože když ti řeknu, že tady čekám na tramvaj, tak mi asi neuvěříš.\" Citovat
Vvitty Odesláno 20. červen 2003 Odesláno 20. červen 2003 > Včera jsem měl poprvé sex. Bylo to krásné, bylo to tak romantické, > citlivé a něľné. A dnes mi kámoąi říkali, ľe ve dvojici to je jeątě > lepąí Citovat
Vvitty Odesláno 20. červen 2003 Odesláno 20. červen 2003 > Manľel se ptá ľeny:\"Koupila by sis boty, kdybys neměla nohy ???\" > \"No samozřejmě, ľe ne!\" > \"Tak proč si teda kupujeą podprsenku ?\" Citovat
Vvitty Odesláno 20. červen 2003 Odesláno 20. červen 2003 > Mladąí ľena přijde do prodejny se zvířaty, ľe by chtěla nějakého > papouąka. > Prodavač jí povídá: \"Paní, máme tady jenom jednoho, ale je hrozně > sprostej, protoľe byl 3 roky v bordelu. > ®ena říká, ľe jí to nevadí, a tak si ho koupí. Přijdou domů a > papouąek > říká:\"Ááá, novej bordel, to neznám!\" > \"Papouąku, to není bordel, ale tvůj nový domov.\" > Ve dvě odpoledne se vrátěj dvě dcery ze ąkoly. > \"Ááá, nový kurvy, ty neznám!\" > \"Papouąku, to nejsou kurvy, ale naąe dcery.\" > V ąest přijde manľel z práce a papouąek povídá: > \"No konečně někdo známej, nazdáááár Kaarrrle !!!\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.