Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Leží totálně zpitá blondýnka po mejdle pod krávou ve chlívě, otevře oči, podívá se na vemeno a povídá:\" Tak klucí, je mi jedno, kterej z vás začne, ale pamatujte si, že poslední mě veze domů !!\"

Odesláno

Normálně na hagusech mám pupruhy a vždycky ji hodím na záda a je to,ale nemám moc rád přeplněné tranvaje špatně se tam nastupuje. :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Jdou dva policajti po chodníku. Na protějším chodníku jdou jejich manželky. Manželky policajty vidí, policajti manželky ne. Jeden z nich se zastaví u stánku s květinami a kupuje kytku. Manželka, které je kupovaná kytka povídá: \"To budu muset zase doma roztáhnout nohy.\" Druhá na to: \"A to nemáte doma vázičku?

Odesláno

A co bude dělat s tou vázou.:D:mad::oA co tenhle: Na policii přijdou dvě želvy.A jedna povídá byli jsme znásilněný.Policajt říká a kdo to byl.Želvy:Byli to šneci!Policajt:Určitě?Žel:Ano byli to šneci.Pol:A jak vypadali?Žel:To prosím nevíme on vám to byl takovej fofr!!!!!!!!!:cool:

Odesláno

Manželé si koupili novou skříň a chtěli si ji dát do ložnice. Tak ji přidělali ke zdi. No, jenže za chvíli jela kolem baráku tramvaj a jak projela, tak se uvolnil nějakej šroub a skříň spadla. Tak ji zase přidělali, zase projela tramvaj a tak furt dokola. Druhej den odpoledne, když byl manžel v práci, rozhodla se manželka, že ho překvapí, když už ta skříň bude držet. A tak si pozvala souseda na pomoc. Měli následující plán: soused zaleze do skříně a bude dávat pozor, kterej šroub se začne povolovat nejdřív, a že to pak na tom místě přidělají pevněji. Tak soused zalezl do skříně a čekal. Manželka zatím šla do kuchyně a udělala oběma kávu. Jenže v tom se vrátil manžel z práce. Koukne do předsíně - cizí boty, cizí pánskej vohoz. Nakoukne do kuchyně, na stole dvě kávy. Běží do ložnice, otevře skříň a z ní na něj čumí soused. Tak tam chvíli na sebe čuměj a ten soused pak povídá: \"Hele, radši mi hned dvě tři vraž, protože když ti řeknu, že tady čekám na tramvaj, tak mi asi neuvěříš.\"

Odesláno

> Včera jsem měl poprvé sex. Bylo to krásné, bylo to tak romantické,

> citlivé a něľné. A dnes mi kámoąi říkali, ľe ve dvojici to je jeątě

> lepąí

Odesláno

> Manľel se ptá ľeny:\"Koupila by sis boty, kdybys neměla nohy ???\"

> \"No samozřejmě, ľe ne!\"

> \"Tak proč si teda kupujeą podprsenku ?\"

Odesláno

> Mladąí ľena přijde do prodejny se zvířaty, ľe by chtěla nějakého

> papouąka.

> Prodavač jí povídá: \"Paní, máme tady jenom jednoho, ale je hrozně

> sprostej, protoľe byl 3 roky v bordelu.

> ®ena říká, ľe jí to nevadí, a tak si ho koupí. Přijdou domů a

> papouąek

> říká:\"Ááá, novej bordel, to neznám!\"

> \"Papouąku, to není bordel, ale tvůj nový domov.\"

> Ve dvě odpoledne se vrátěj dvě dcery ze ąkoly.

> \"Ááá, nový kurvy, ty neznám!\"

> \"Papouąku, to nejsou kurvy, ale naąe dcery.\"

> V ąest přijde manľel z práce a papouąek povídá:

> \"No konečně někdo známej, nazdáááár Kaarrrle !!!\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...