Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Radek Hurvajz Silverstar uvádí výdrž cca 200 hod. což je docela málo, lepší jsou Philips, nebo Eufab Golden line, ty Eufab mám a 100% spokojenost, jsou plněné Xenonovým plynem a 2 roky záruka, výrobce uvádí dokonce 5 let. EUFAB ZDE, PHILIPS ZDE Ty Eufaby mam taky, pokud ti zarovka praskne, dojedes ,nebo posles ji tam kde jsi ji koupil a oni ti daji novou, kamos je mel na aute asi tri roky a menil asi dvakrat, ja ji nedavno menil po roce provozu ( cca 17 000km ) No řikal v prodejně že s výměnou není problem že je normálně přímo u pultu v prodejně vymění kus za kus. To je jako doživotní záruka, pokud odcházej jednou za rok:D:D Citovat
Citros Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: Crack Ty sou pěkný!Ty máš v nárazníku přídavný dálky???Já tam mám náký prašivý mlhovky co svítěj asi 5m před a uto a nechápu jakej to má v mlze význam jj přídavný dálky s H1. Mam sport verzi a ta se dělala ve dvou provedenich:mrk. Buď s dálkama nebo s mlhou... a dalky jsou lepší :D:aut Citovat
Citros Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Citros pánové mám H4 silverstar +50% od Osramu a jezdím už druhým rokem při celodenním svícení a to jezdím dost a dost... to dělaj i 50%navíc jo:o Silverstar uvádí výdrž cca 200 hod. což je docela málo, lepší jsou Philips, nebo Eufab Golden line, ty Eufab mám a 100% spokojenost, jsou plněné Xenonovým plynem a 2 roky záruka, výrobce uvádí dokonce 5 let. EUFAB ZDE, PHILIPS ZDE no jak říkám, možná píšou 200h, ale nemám s něma problém. Cena přijatelná narozdíl od Philipsu... Citovat
Crack Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: Citros Původně zaslal: Crack Ty sou pěkný!Ty máš v nárazníku přídavný dálky???Já tam mám náký prašivý mlhovky co svítěj asi 5m před a uto a nechápu jakej to má v mlze význam jj přídavný dálky s H1. Mam sport verzi a ta se dělala ve dvou provedenich:mrk. Buď s dálkama nebo s mlhou... a dalky jsou lepší :D:aut to mě je jasný že sou přídavný dálky lepší Hurvajz:to je docela drahý ne?do fabie sem kupoval H7 za 160kč jednu:myslim nebo jestli sou ty H4 dražší že se nemusí kupovat dálka a potkávačka zvlášt:myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Proč drahý, pár H7 přijde na 500,- to je jedna za 250,. a když do dvou let praskne dostanu v rámci záruky jinou, to ty obyč koupim za 2 roky tak 2 minimálně. Citovat
Crack Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Proč drahý, pár H7 přijde na 500,- to je jedna za 250,. a když do dvou let praskne dostanu v rámci záruky jinou, to ty obyč koupim za 2 roky tak 2 minimálně. to jo,ale já myslel philipsky...tohle ale zní fakt líkavě,to k tomu je nákej papír?já vidím že si je koupím pak jim je donesu že je prasklá a oni mě při mím štěstí vyhoděj:D ještě sehnat obchod kde je budou mít Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Radek Hurvajz Proč drahý, pár H7 přijde na 500,- to je jedna za 250,. a když do dvou let praskne dostanu v rámci záruky jinou, to ty obyč koupim za 2 roky tak 2 minimálně. to jo,ale já myslel philipsky...tohle ale zní fakt líkavě,to k tomu je nákej papír?já vidím že si je koupím pak jim je donesu že je prasklá a oni mě při mím štěstí vyhoděj:D ještě sehnat obchod kde je budou mít No někdo to tu už psal že to měněj, mam učtenku s razitkem a prodavač říkal ža není problem s vyměnou u pultu protože mají s výrobcem a dovozcem dohodu že v případě vadny žárovky ji mužou vyměnit hned. Na obalu je psáno 2 roky záruka a vyrobce uvádí 5 let, tak uvidíme. [upravil dne 15/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
Crack Odesláno 21. říjen 2006 Odesláno 21. říjen 2006 Tak jsem včera koupil osram silvestar +50% protože jiný neměli a žádná sláva,nevím jestli blbě vidím,ale nevidím nákej rozdíl:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.