LukasLysicky Odesláno 18. srpen 2006 Odesláno 18. srpen 2006 Prosím o radu nebo pomoc. Mám Peugeot 206, r.v. 2002. Když zapnu klimatizaci, po celou dobu, kdy běží, je slyšet nepříjemné syčení (v autor. servisu mi bylo řečeno, že je vše v pořádku, jde prý o přepouštěcí ventil v systému???) Zarazilo mě, že museli doplnit chladivo (Doufám, že není okruh děravý) Druhý problém mám také s klimatizací, při zapnutí se ozývá z motorového prostoru vrčení, které se zvyšuje a snižuje podle otáček motoru (ložisko u kompresoru??) Lukáš Citovat
kremenak Odesláno 18. srpen 2006 Odesláno 18. srpen 2006 Mám teď doma 206 rok 1998 a nic tam při zapnuté klimatizaci nesyčí a ani nevrčí a chladí to jak hrom. Citovat
tiigr Odesláno 19. srpen 2006 Odesláno 19. srpen 2006 Mám 406 a moc mi nechladí, skoro vubec. A navíc, když zapnu klimu, tak se na palubce rozbliká STOP. Tušíte co s tím?:( Citovat
rimmer Odesláno 19. srpen 2006 Odesláno 19. srpen 2006 Původně zaslal: LukasLysicky Prosím o radu nebo pomoc. Mám Peugeot 206, r.v. 2002. Když zapnu klimatizaci, po celou dobu, kdy běží, je slyšet nepříjemné syčení (v autor. servisu mi bylo řečeno, že je vše v pořádku, jde prý o přepouštěcí ventil v systému???) Zarazilo mě, že museli doplnit chladivo (Doufám, že není okruh děravý) Druhý problém mám také s klimatizací, při zapnutí se ozývá z motorového prostoru vrčení, které se zvyšuje a snižuje podle otáček motoru (ložisko u kompresoru??) Lukáš Syceni: prepousteci ventil normalne nesyci, mas malo tlaku chladiva..resp. mnozstvi chladiva v systemu - bezne se to takhle projevuje Citovat
RAB2 Odesláno 5. září 2006 Odesláno 5. září 2006 Mam 206, rv. 00 a taky mi sici. Hlavne kdyz ji vypnu,ale jinak chladi v poho, je to des . No mozna zkusim az budou prachy si doplnit plyn. Citovat
LukasLysicky Odesláno 6. září 2006 Autor Odesláno 6. září 2006 Jestli můžu poradit, byl jsem v servisu Auto Vašenda v Praze, klimu zkoukli, doplnili plyn a nic z klimy nesyčí a nevrčí, takže Měl jsem strach, že je někde díra, což se naštěstí nepotvrdilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.